>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PokerHuis - 10 free spins (NetENt)

Status
Zamknięty.
uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Jakie skany chcieli ? długo trwała weryfikacja ? I czy kasa po obrocie jest w saldzie konto Sports czy bonus balance, bo ja cały czas mam w bonusie tą kase.

rumaqinho 80

rumaqinho

Użytkownik
ja tez mialem w bonus balance po postawieniu w sumie za 50€. jak wejdziesz w help &amp; support to po lewej na dole masz active promotions i ja tam mialem napisane ze do obrotu 135€ moze wtedy przechodzi kasa do real balance ja nie wiem bo nie wykonalem takiego obrotu. mi do obrotu 5x policzyli wygrana z freebeta a ze postawilem remis w meczu Belgia - Czarnogora po kursie 3.70 to do obrotu mialem wlasnie 5 x 27€ = 135€

suchoparek 1,8K

suchoparek

Użytkownik
MistrzAA:
To verify your account, please send us the following documents(one from each category):
1. Personal verification: -
Passport copy or
Driving license or
National ID card
2. Address verification (not more than 3 month old):-
Utility bill or
Bank statement or
Tax bill.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Nie wiem co jest z nimi.
Wczoraj rano zauważyłem dopiero tę ich ofertę jak wysłali mi ją w celu przypomnienia. Wszedłem na konto, wpisałem login do aktywacji bonusu w bannerze z maila. Minęło ponad 30h i nic a najlepsze jest to, ze wysłałem do nich wiadomość poprzez formularz na stronie, nie odpisali, więc wysłałem maila i odpowiedź w 10 minut, potem jeszcze jedna wymiana maili, ale tu nie pytałem się o bonus. Dopiero dzisiaj jak go znowu nie było to piszę do nich, że nie odpisali nadal na ten formularz, a oni, że odpisali znowu w niecałe 10 minut żebym szukał w spamie. Szukam, nic nie ma, piszę żeby mi jeszcze raz udzielili odpowiedzi i znowu cisza 2 godziny.
Po co mi się przypominają skoro nie chcą dodać czy co, a odpowiedź w tej kwestii traktują jakby była ściśle tajna.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom