>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pokerhour 8 Euro bez Depozytu - 2x po 4 Eur

tackles 2

tackles

Użytkownik
spytalem sie ile rake zrobilem meilowo i napisal mi tak..
You will get another 4 bonus on 7 February, and if you rake on that I will do another 4 of 7 March.
zrobcie troche rake bo promocja super, nie ze dobijac do 20 i wyplacac..

mark 2,3K

mark

Forum VIP
Nastepne euro maja dopisac w lutym tym co grali w styczniu wiec raczej logiczne ,ze do konca stycznia .Tylko na polskich forach jest taka data

J 0

jaro767

Użytkownik
witam,
ta promocja bedzie jeszcze jutro? czy za niecałe 4 h się kończy? wie ktoś coś więcej na ten temat? zakładał ktoś konto dzis po 19 i dostał bonusik?

P 12

polak13

Użytkownik
Ja założyłem o 5rano to dostałem i zagrałem 3 sity za 1 za 2 i za 5 euro i mam jeszcze 10$ale zablokowali mi konto gdyż zbyt dużo razy wpisałem błędne hasło ;/

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
właśnie z 4 E ugrałem 50E na bj. zlecam do wypłaty
Utrzymywany 50.00 (0.00) EUR 50.00 EUR
wysyłaliście skany może? długo trzeba czekać na wypłatę na kartę kredytowa?

risto44 0

risto44

Użytkownik
Zarejestrowałem sie 31stycznia i niestety nie dostałem 4euro, napisałem wczoraj dwa maile i niestety pozostaja bez odpowiedzi....
Ma ktos recepte jak sobie poradzic z tym problemem??

tackles 2

tackles

Użytkownik
hehe, promocja trwala do 31 , nie wiem moze mieli godzine okreslona i sie nie zalapales, a te drugie 4 e dodadza 7 lutego, jak z tego dobry rake zrobisz znow dodadza 4e w dniu 7 marca

krisoff007 296

krisoff007

Użytkownik
hehe, promocja trwala do 31 , nie wiem moze mieli godzine okreslona i sie nie zalapales, a te drugie 4 e dodadza 7 lutego, jak z tego dobry rake zrobisz znow dodadza 4e w dniu 7 marca
A dobry rake tzn jaki ?

Do góry Bottom