Skorzystałem z promocji 50$ na pacyfic poker ostatni krok to kontakt z livechatem i jaka odp dostaje ..... nie rozumiem goscia .. mam wpłacic swoja kase pograc chwile i wtedy mi przesle kase ???
Unfortunately you have not meet the requirements yet, as soon as you get 25 FPP in Pacific Poker just email us and we will send 50$ in your Moneybookers account
dokładnie tak, ja miałem podobnie w partypoker, z tym że wystarczyło że wysłałem mu screena z partypoker że wyrobiłem już 10partypoints, i wysyłał mi 50 $
Tak tylko powiedz mi gdzie na pacyfic poker znajde jakies pk .... na stronie pisze że jakies są a w sofcie nigdzie niemoge znasc przeszukalem juz kilkarazy ... w grałem tam już za swoja kase takze napewno mam te 25pk tylko gdzie to spr ....
dokładnie tak, ja miałem podobnie w partypoker, z tym że wystarczyło że wysłałem mu screena z partypoker że wyrobiłem już 10partypoints, i wysyłał mi 50 $
Witajcie, dostalem od pokerinside tokena do betmost na freerolla, nie wiecie moze gdzie sie wpisuje tego tokena ?
jest on na 250$ , a w rozpisce na stronie betmost nigdzie nie widze takiego turnieju ;/
token używasz do rejestracji do tego freerolla jak sie zarejestrujesz to token znika , pewnie ten turniej jest dopiero za jakis czas i jeszcze nie ma go w lobby albo slabo szukasz;p