uzytkownik-15140
Użytkownik
Maciekpoland najczęściej jet tak że żaden dobry gracz on-line nie osiąga za wiele w turniejach live, byłem na wielu turniejach Live, oczywiście zawsze wpisywałem się na nie z własnej kieszeni( w sumie wpisowe na pozimie 500-1000e to nie są jakieś duże sumy przynajmniej w moim odczuciu) i jechałem żeby się rozerwać i pograć w pokera tak dla przyjemności bo po prostu to lubię, nigdy tego nie uzależniałem od życia osobistego, bo bez wahania bym wybrał to drugie, nigdy nic większego na tych imprezach nie wygrałem największa moja wygrana to 6000e, dzięki czemu w sumie wychodzę na zero, wiesz nie można takiego czegoś jak jakiś tam poker stawiać na 1miejscu, bo to nie ma najmniejszego sensu uwierz mi że wielu ludzi, zapłaci ci dużo większe pieniądze jeśli będziesz bardzo dobry w jakiejś dziedzinie czy to infomatyka, czy zarządzanie lub inne pierdoły, słuchaj na pokerze oczywiście można zarobić i z tego żyć, ale ilu jest Polaków którzy z tego żyją? akurat ja znam osobiście np: Żelika, i moge ci powiedzieć że tak naprawdę to on nie ma nic, wynajmuje apartament w Warszawie( bo jest oczywiste że go na zakup czegoś takiego raczej nigdy nie będzie stać)
Dla pzykładu podam ci mojego wujka który ma firma z tirami( spedycja i inne pierdoły)
który w ostatnim roku kupił 2 mieszkania w Warszawie i kilkanaście działek pod Warszawą, a w pokera to gra jak wypije z nim po 0,7 na twarz, oczywiście tylko dla rozrywki na zapałki.
Zastanawiasz się pewnie po co ci to wszystko napisałem, chciałbym ci tylko wyjaśnić że poker to nic ciekawego i owszem mozna grać ale trzeba mysleć przede wszystkim o czym innym i nie zaśmiecać sobie głowy tylko takimi bzdurami.
Dla pzykładu podam ci mojego wujka który ma firma z tirami( spedycja i inne pierdoły)
który w ostatnim roku kupił 2 mieszkania w Warszawie i kilkanaście działek pod Warszawą, a w pokera to gra jak wypije z nim po 0,7 na twarz, oczywiście tylko dla rozrywki na zapałki.
Zastanawiasz się pewnie po co ci to wszystko napisałem, chciałbym ci tylko wyjaśnić że poker to nic ciekawego i owszem mozna grać ale trzeba mysleć przede wszystkim o czym innym i nie zaśmiecać sobie głowy tylko takimi bzdurami.