>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

[POKER] 5$ ActionPoker

J 151

jamess77

Użytkownik
dostałem maila ze moja wypłata jest zaakceptowana na netteler 30$ tylko ciekawe skąd wezmą oni moje dane stamtąd może anuluję i wpłacę to może będzie dobrze

Z 0

zachargks

Użytkownik
Your payout request 101526 at 01:05 PM on 24-02-2007 has been received.

Method: NETeller
Amount: $25.00

You will receive another email once your payout has been accepted and another email once it has been sent.

Questions? Email ActionPoker.com Cashier with your Sign In Name.

Follow this link to return to ActionPoker.com.

Best Regards,

ActionPoker.com Support
http://www.actionpoker.com

For answers to common questions, visit our FAQ at http://www.actionpoker.com/support/faqs.html

Ktoś może przetłumaczyć o co chodzi ? ???? )

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Dostaniesz kolejnego maila, z info, czy Twoja wypłata została zaakceptowana, i kolejnego, czy pieniądze zostaly wyslane :spokodfhgfh:

Z 0

zachargks

Użytkownik
............... .................your payout request (101526) has been Denied at 01:05 on 2007-02-24.
Denied / No deposit history

You have requested a payout of ($25.00) through
NETeller ($25.00)

If you have any further questions or concerns please email ActionPoker.com Support.

trzeba zlozyc depozyt takze lipa z mjodem :;/: ????

bodi 70

bodi

Użytkownik
............... .................your payout request (101526) has been Denied at 01:05 on 2007-02-24.
Denied / No deposit history

You have requested a payout of ($25.00) through
NETeller ($25.00)

If you have any further questions or concerns please email ActionPoker.com Support.

trzeba zlozyc depozyt takze lipa z mjodem :;/: ????

No coz to samo otrzymałem na emaila TEMAT do Zamknięcia szkoda sie bawic nawet! ????

bodi 70

bodi

Użytkownik
wiesz jak ktos ugrał ze 100 $ to co za problem wplacic te 25$ i wypłacic sobie 125$ ??
Taki problem ,ze musisz jeszcze wygraną i depozytem pograc trochę i obrocic -ryzykuj jak tyle zarobiłes, najnizsza wpłata jak mi napisali to 20 $

bodi 70

bodi

Użytkownik
zachargks pograj jeszcze chwilę(bo kase cofneli z powotem na konto) i bedziesz miał po problemie ;-)

R 0

robsonex

Użytkownik
wiesz jak ktos ugrał ze 100 $ to co za problem wplacic te 25$ i wypłacic sobie 125$ ??
Potwierdzam ugrałem z tych 5$, 25$ (tylko) . Zrobiłem depozyt i po dwóch dniach wypłata na moim koncie ???? ???? . Dzieki za promo.

Do góry Bottom