grzesio
Forum VIP
Chdoiz mi że w ostatnich czasach sędziowie sie wykładają , a Austria to bliski sąsiad Niemców , znasz histroie to weisz pewnie że Austria niemiała nic przecieko , nawet sie cieszyli niektórzy jak im Hitler ziemie zabierał.
Mimo ze jak było Euro 2000 to mialem 8 lat ale pamietam jeszce co nieco. Holandia dała ciała w karnych z Włochami w 1/2 , a Belgia miała trudną grupe i od tamtego czasu reprezentacja sie zaczela sypac , na MŚ do Azij pojechali jeszcze [grupa łatwa].
Z pierwszgeo polecam Grecja i Holandie [słaba jak nigdy , niezachwyca mnie ich gra , Luksemburg 2 tygodnie temu by im remis zabrał w Holandii , setke mieli niezłą.]
Wole cięzszą grupe niż odpadki , MŚ w 06 , 02 też coś mówią.
Mamy Leo , ale on sam nam meczu niewygra.
Mimo ze jak było Euro 2000 to mialem 8 lat ale pamietam jeszce co nieco. Holandia dała ciała w karnych z Włochami w 1/2 , a Belgia miała trudną grupe i od tamtego czasu reprezentacja sie zaczela sypac , na MŚ do Azij pojechali jeszcze [grupa łatwa].
Z pierwszgeo polecam Grecja i Holandie [słaba jak nigdy , niezachwyca mnie ich gra , Luksemburg 2 tygodnie temu by im remis zabrał w Holandii , setke mieli niezłą.]
Wole cięzszą grupe niż odpadki , MŚ w 06 , 02 też coś mówią.
Mamy Leo , ale on sam nam meczu niewygra.