8 6rok Użytkownik Styczeń 9, 2015 #1 Wplacam piatek wieczór 1000zl pomóżcie mi podwoić ta kwotę do poniedzialku rano ????
8 6rok Użytkownik Styczeń 9, 2015 #4 Nie mam ostatnio czuja i gram zbyt dużo na siłę dlatego jesli podwoje będzie sukces
242 dark-nightmare Użytkownik Styczeń 9, 2015 #5 Na początku: Levante v Deportivo over 1,5 1,55 Za całość, ale to tylko moja sugestia ????
143 olimpi Użytkownik Styczeń 9, 2015 #6 Może zagraj systemem gol do XX minuty . Nie wiem czy podwoisz budżet ale można wyjść na ładnym plusie (pod warunkiem że nie grasz moich typów:razz:.)
Może zagraj systemem gol do XX minuty . Nie wiem czy podwoisz budżet ale można wyjść na ładnym plusie (pod warunkiem że nie grasz moich typów:razz:.)
8 6rok Użytkownik Styczeń 10, 2015 #7 temat uniewazniam gdyż nie przelazly mi pieniadze na konto, musze czekac do poniedzialku, zapowiada się weekend odpoczynku od bukmacherki. Pozdrawiam
temat uniewazniam gdyż nie przelazly mi pieniadze na konto, musze czekac do poniedzialku, zapowiada się weekend odpoczynku od bukmacherki. Pozdrawiam
8 6rok Użytkownik Styczeń 10, 2015 #8 Na początku: Levante v Deportivo over 1,5 1,55 Za całość, ale to tylko moja sugestia ???? Kliknij aby rozwinąć... Nie miałbym juz tego tysiąca. ????
Na początku: Levante v Deportivo over 1,5 1,55 Za całość, ale to tylko moja sugestia ???? Kliknij aby rozwinąć... Nie miałbym juz tego tysiąca. ????