patrolinho
Forum VIP
Wiem, że temat trochę z "dupy" jak teraz przyjęło się pisać, ale trochę ta sprawa mnie niepokoi... Otóż wczoraj dostałem od użytkownika telprzem PM'ke żebym oddał pieniądze na MB których w ogóle nigdy nie pożyczałem... Po rozmowie okazało się, że było to 20 zł... Później otrzymałem jeszcze 2 PM'ki o podanie swojego nr GG bo rzekomo chce pożyczyć pieniądze a przynajmniej ktoś pisał na GG podając się za mnie i chciał pożyczać kase na MB... Z rozmowy z telprzemem wiem tylko tyle, że gość pisał z numeru 5368001 i podałmaila na MB [email protected]
Z góry ostrzegam i informuję, że żadnych pieniędzy nie chce pożyczać i nie mam zamiaru... Poza tym mój numer GG to 530003 i jeśli ktoś będzie podawał się za mnie a będzie pisał z innego numeru to od razu proszę to ignorować... Jeśli kogoś spotkała podobna sytuacja, że to rzekomo ja chciałęm pożyczyć od kogoś kasę to proszę pisać na PW lub w temacie... Pozdrawiam ???? A tego śmierdziela który to robi pozdrawiam jeszcze bardziej... (żebyś zdechł ????)
Z góry ostrzegam i informuję, że żadnych pieniędzy nie chce pożyczać i nie mam zamiaru... Poza tym mój numer GG to 530003 i jeśli ktoś będzie podawał się za mnie a będzie pisał z innego numeru to od razu proszę to ignorować... Jeśli kogoś spotkała podobna sytuacja, że to rzekomo ja chciałęm pożyczyć od kogoś kasę to proszę pisać na PW lub w temacie... Pozdrawiam ???? A tego śmierdziela który to robi pozdrawiam jeszcze bardziej... (żebyś zdechł ????)