>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Podstawowe pytania dotyczącze Gamebookers

M 0

mistrzzakladow

Użytkownik
1. Jaka jest minimalna kwota wpłaty/wypłaty.
2. Czego potrzebuje do wpłacenia/wypłacenia pieniędzy.
3. Ile lat działa ten buk? Czy były kiedykolwiek problemy z wypłatą?
4 Jaka ofertę zakładów zawiera gamebookers (wielką, małą)
5. Są na stronie jakieś dodatkowe gry które wciskają się specjalnie żeby w nie kliknąć(np na sportingbet jest coś takiego i dlatego już tam nie postawię w jeden dzień wydusili że mnie całą kasę lol )

Ktoś pisał na forum że na obrót kasy ma się tylko 90 dni co to znaczy ???
Czy to znaczy, że jak nie będę obracał kasą to usuną je z konta???
I jeśli trzeba obracać to ile kasy w ciągu tych 90 dni???

Czekam na normalne odpowiedzi nie w stylu poszukaj sobie jak nie wiesz Jak nie chcesz mi pomóc to nie odpowiadaj...

S 0

szmal

Użytkownik
co do reszty pytan wszystko jest w dziale dla poczatkujacych, bodajze; wplaty/wyplaty - opisane. gb ma nawet dosyc dobra opferte, co do tych gier, same ci sie nie wlacza. musiales wejsc do kasyna lub na jakies gry i (nieswiadomie) grac -dlatego najprawdopodobniej straciles kase.

M 0

mistrzzakladow

Użytkownik
co do reszty pytan wszystko jest w dziale dla poczatkujacych, bodajze; wplaty/wyplaty - opisane. gb ma nawet dosyc dobra opferte, co do tych gier, same ci sie nie wlacza. musiales wejsc do kasyna lub na jakies gry i (nieswiadomie) grac -dlatego najprawdopodobniej straciles kase.
jak się obstawia live to obok są gry które można klikać bez przechodzenia strasznie mnie wciągnęły a rzucały się w oczy bo 1/3 ekranu zajmowały przynajmniej wtedy co ja grałem i całą kasę przepuściłem.
Gram w Bwin ale kursy mają słabe oprócz oferty live dlatego pomyślałem że zacznę grać na jakimś innym buku i tu wpadł mi gamebookers tylko niech mi ktoś wytłumaczy jak dla zielonego o co chodzi z tym obrotem...
i coś pisało o dowodzie jestem pełnoletni ale jeszcze sobie go nie wyrobiłem czy można zeskanować swój paszport??? mógłbym wyrobić ale nie wiem ile czasu to trwa

Do góry Bottom