>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Podpis...

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
To jest userbar ????

Instrukcja krok po kroku ???? :

1. Najpierw musisz sobie skombinowac adres do strony z userbarami (np. http://userbars.org)

2. W opcji search wpisujesz interesujący Cie zwrot

3. Kilkasz na interesujący Cie obrazek

4. Następnie na: &quot;GetBBcode or HTML code for your signature here&quot;

5. Wchodzisz na forum i klikasz w profil

6. W podpisie wklejasz adres do obrazka ale wraz ze znacznikami
(tzn. adres do obrazka ma być pomiędzy tymi znacznikami)

7. Ewentualnie możesz dodać według powyższych punktów kolejne userbary

8. Zastanowie się do czego służy opcja szukaj :jezora54:

R 0

rachwal

Użytkownik
Jak widze takie podpisy, ktorych objetosc przekracza kilkukrotnie objetosc tresci jaka dany user zapodal na forum to mnie krew zalewa :zy3ou:

Np. takie kwatki mozna zaobserwowac na forum Koszykowka (trzy ostatnie wypowiedzi, na ten czas) ...

grzegorz78 0

grzegorz78

Forum VIP
To są posty moderatora który m.in. pokazuje że jest fanem Legii oraz zaprasza do działu koszykówka tak żeby więcej osób tam zaglądało (no może te dwa entery są trochę zbędne). Mój podpis to również dwie reklamy działów naszego forum i reklama rozgłośni radiowej. Ale faktycznie jak rozmiar podpisu przekracza wielkość wypowiedzi to wygląda to trochę kiepsko tym bardziej jeśli ten sam user pisze kilka postów jeden po drugim.

R 0

rachwal

Użytkownik
Ciesze sie, ze jest kibicem Legii i do tego moderatorem ( nobilitacja, czy jak !? ) ... mnie to generalnie ryba ... ale wyglada to nieestetycznie. Zauwaz takze, ze tego typu podpisy prowadza w prostej lini do tzw. flame war&#39;ow ...

IMO, Administrator tego site&#39;u powinien sie zastanowic, ile niepotrzebnego trafficu generuja takie rozdmuchane podpisy (jesli te obrazki leza na tym serverze) ... no chyba, ze zan nie placi ...

Esteta

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
rookie: Brondby Kopenhagen pisze sie przez samo &quot;h&quot; a nie przez &quot;ch&quot; :zoltakartka:

inna sprawa ze mieszkancy Kopenhagi nie uznaja tego klubu jako typowo z ich miasta, bo Brondby to jedna z dalej polozonych dzielnic tego miasta (cos powiedzmy jak te male mafijne ;) miasteczka pod Warszawa)

rookie91 0

rookie91

Użytkownik
rookie: Brondby Kopenhagen pisze sie przez samo &quot;h&quot; a nie przez &quot;ch&quot; :zoltakartka:

inna sprawa ze mieszkancy Kopenhagi nie uznaja tego klubu jako typowo z ich miasta, bo Brondby to jedna z dalej polozonych dzielnic tego miasta (cos powiedzmy jak te male mafijne ;) miasteczka pod Warszawa)
Robiłem ją dla foxa71 a on nie zgłaszał żadnych błędów ????

Do góry Bottom