>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Podnoszenie kursu na zdarzenie

M 0

mateuszpaker

Użytkownik
Witam Panowie!Jest to mój pierwszy post na tym forum(Zapewne nie ostatni.), w obstawianiu zdarzeń również jestem zielony, stąd moje pytanie.
Zauważyłem, że skoro do awansu barcie potrzebne jest zwycięstwo, strzelenie gola, czy też inne poboczne zdarzenia wynikające z wyniku w pierwszym meczu, to zamiast stawiać pojedynczy kupon na &quot;awans&quot; barcy można postawić akumulacyjnie te wszystkie zdarzenia co daje nam całkiem ładną sumkę.Jednak, czy aby na pewno można tak obstawiać?

P.S gram w totomixie.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Witam Panowie!Jest to mój pierwszy post na tym forum(Zapewne nie ostatni.), w obstawianiu zdarzeń również jestem zielony, stąd moje pytanie.
Zauważyłem, że skoro do awansu barcie potrzebne jest zwycięstwo, strzelenie gola, czy też inne poboczne zdarzenia wynikające z wyniku w pierwszym meczu, to zamiast stawiać pojedynczy kupon na &quot;awans&quot; barcy można postawić akumulacyjnie te wszystkie zdarzenia co daje nam całkiem ładną sumkę.Jednak, czy aby na pewno można tak obstawiać?

P.S gram w totomixie.
Nie ma takiej możliwości.

B 0

barti

Użytkownik
W uzupełnieniu dodam, iż w każdym meczy można by sobie tak podwyższać kurs... np typ na 1 w ako z drużyna 1 strzeli gola. Dlatego u żadnego buka tak nie zagrasz. Poczytaj sobie regulamin jakiegoś buka przed tworzeniem nowego sposobu gry.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Można stawiać tylko jedno zdarzenie z każdego spotkania, niemożna mieszać, lecz niektórzy bukmacherzy oferują zdarzenia mieszane ale działa to na innej zasadzie np. barca strzeli ale nie awansuje, są tez inne kombinacje jeśli cię to interesuje, najczęściej taką ofertę wystawiają bukmacherzy internetowi ;)

Do góry Bottom