>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Podgląd kuponu u bukmachera

M 0

madridista1902

Użytkownik
Witam
Przez wiele lat stawiałem kupony w Fortunie, aż do czasu, gdy stwierdziłem, że ona skubie swoich klientów na każdym kroku. Mam pytanie, czy jest jakiś internetowy bukmacher, w którym jest możliwy podgląd kuponu oraz pokazanie go komuś poprzez link? Tak jak było w fortunie, np: efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=MzM0MzM0MDkzNTU4MjgwMDokB6omyoHX5m7cQnI%3D

Probówałem już unibet, betclic, bet-at-home i bet365. Nigdzie jednak tego nie ma.
Dzięki za pomoc.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@madridista1902 &gt;&gt;&gt; internetowymi firmami są także np. STS , Milenium i Totolotek - i wystarczy tylko podać numer zawartego tam zakładu, aby go inni mogli obejrzeć w necie na stronie buka...

M 0

madridista1902

Użytkownik
@madridista1902 &gt;&gt;&gt; internetowymi firmami są także np. STS , Milenium i Totolotek - i wystarczy tylko podać numer zawartego tam zakładu, aby go inni mogli obejrzeć w necie na stronie buka...
Tak, ale tam wszędzie jest podatek, prawda? W fortunie jest 12% i w stsie chyba też.

Rio_Grande,
dzięki, jutro sprawdzę. Ciekawe tylko jak z ofertą u nich. Czy jest dużo możliwości, czy też nie. Patrzyłem tak mniej więcej to rewelacji nie ma niestety.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Zadałeś pytanie o &quot;internetowego bukmachera&quot; a nie o podatek....
Owszem - wszystkie polskie firmy zgodnie z ustawą hazardową pobierają 12% podatek obrotowy.

Do góry Bottom