D 0 delfin Użytkownik Grudzień 28, 2008 #86 Spelniam warunki dostepu ale go nie mam. Chce zagrac jutrzejszym turku na paradise. Podobno chciec znaczy moc, a co na to admini?
Spelniam warunki dostepu ale go nie mam. Chce zagrac jutrzejszym turku na paradise. Podobno chciec znaczy moc, a co na to admini?
E 0 erefes Użytkownik Grudzień 29, 2008 #87 Witam rowniez prosilbym o dostep co prawda brakuje mi postow ale nadrobie obiecuje jestem nowy i dopiero zaczynam wiec jezeli nic nie stoi na przeszkodzie bylbym bardzo wdzieczny, Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczow!
Witam rowniez prosilbym o dostep co prawda brakuje mi postow ale nadrobie obiecuje jestem nowy i dopiero zaczynam wiec jezeli nic nie stoi na przeszkodzie bylbym bardzo wdzieczny, Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczow!
E 0 erefes Użytkownik Grudzień 29, 2008 #94 Witam ja rowniez uprzejmie prosze o dostep jezeli to mozliwe do dzialu z haslami! Pozdrawiam.
S 0 samsung89 Użytkownik Styczeń 3, 2009 #97 witam, czy ja rowniez mogłbym prosic o dostep do tego podforum??
0 wpp Użytkownik Styczeń 3, 2009 #100 Jak bedzie podane haslo na dzisiaj do NOIQ w podforum to tez prosze o dostep Pozdrawiam