>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Podatki

szpuner 0

szpuner

Użytkownik
Witam.
Wybaczcie jeśli piszę w nieodpowiednim dziale, ale jestem tu nowy ????
Mam takie pytanko, ostatnio odkryłem uroki BAH-a, bo stacjonarne zakłady i kasyna przestały mnie już bawić i całkiem dobrze mi idzie, więc powiedzcie mi jak to jest z ewentualnym podatkiem, bo wiadomo, że fiskus nie śpi.....
Myślałem nad wypłatami za pośrednictwem moneybrookers, bo podobno jest bezpieczny, ale nadal przelewam bezpośrednio na konto w Polsce. Największa moja wypłata to 1000 zł i tak się zastanawiam czy istnieje jakaś kwota wolna od podatku, a także nad tym od jakiej kwoty bank może powiadamiać urząd skarbowy o przelewach na nasze konta. Wielkie dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi.
Pozdrawiam!

visor 28

visor

Użytkownik
Wypłacając po 1000 zł możesz spać spokojnie poniważ bank na takie niskie kwoty nie zwraca uwagi więc Urząd Skarbowy się do Ciebie nie przyczepi ???? Polecam Tobie jednak MB gdyż wypłaty są szybkie, masz pewność o brak podatku . Najlepiej wyrób sobie kartę ( koszt ok. 40 pln rocznie ) i kasę wypłacasz w każdym bankomacie.
Pozdrawiam

S 0

sparrco

Użytkownik
pisałem w innym topiku:

Polecam wypłacać na Moneybookers/Neteller/C2P i wyrobić sobie do konta kartę debetową za 10 EUR na rok. Żadna skarbówka nie ma nad tym kontroli i można spać spokojnie. Karta działa jak każda karta debetowa do konta bankowego.

Natomiast wpłaty na konta bankowe są monitorowane przez GIIF od 15.000 EUR wzwyż, a informacja na ten temat jest przekazywana do US. Limit obejmuje również transakcje na mniejsze sumy, jeśli łącznie przekroczą tę kwotę. Po zbliżeniu się do limitu należy zacząć korzystać z konta w innym banku ;)

Do góry Bottom