>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pod rozbrykanym niziołkiem

typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
Kupon#22
????RETAbet.es GBC/Herbalife Gran Canaria (155) over 1.943✅
????Valencia Basket/Real Madrid (167) over 1.952 ✅
Stawka :3597.42 zł
EWK: 13649,51 zł

//Prawdopodobnie ostatni kupon i przerwa z 2 tyg. od 14 lutego z 2k udalo mi sie zrobić 30k(nie licząc tego kuponu w grze ) co mnie na razie satysfakcjonuje zwłaszcza ze teraz kupony wchodzą jak by chciały a nei mogły;]

typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
Kupon#23
⚽ Barcelona- Sevilla:Barcelona (3) over 1.869⛔
Stawka :649.51 zł
EWK: 1213.93 zł
//Juz tak raczej dla emocji do oglądania

typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
Kupon#24
⚽ Lazio vs Sassuolo: Lazio (1,5) over 1.943⛔
Stawka :2000 zł
EWK: 3886.00 zł
//Mecz o siódme miejsce w tabeli pomiędzy Lazio a Sassuolo. Obie ekipy maja odpowiedni 37 i 38 pkt.Dotychczas obie ekipy spotkały sie 5 razy.i 5 razy padł over :
Sassuolo Lazio 2 : 1
Sassuolo Lazio 0 : 3
Lazio Sassuolo 3 : 2
Lazio Sassuolo 3 : 2
Sassuolo Lazio 2 : 2
2 razy Lazio grało u siebie i dwukrotnie padl wynik 3:2 dla gospodarzy.Gospodarze w czwartek rozegrali mecz w LE wygrywając gładko 3:1 choc mieli dobre okazje by strzelić jeszcze z 2. Sassuolo w ostaniem meczu ligowym przerwo serie 7 meczów bez zwycięstwa natomiast Lazio na 8 ostanich meczów przegrali tylko raz z wicelider tabeli a mianowicie Napoli oraz z aktualnym lider Juventusem lecz ten mecz był rozgrywany w ramach pucharu Włoch.W drużynie gospodarzy zabraknie jedynie Basty to samo tyczy sie gości jedna absencja choć w moim stopniu znacząca gdyż nie wystąpi Missiroli z powodu czerwonej kartki w poprzednim meczu. Myśle ze to poważne osłabienie bo prześledziłem historie meczów w ktory jego zabrakło i nie wiem czy czegoś nei pominąłem ale goście nie wygrali żadnego meczu gdy Simone był nie obecny w wiekszoci meczów tracąc w każdym z tych meczów min jedna bramkę lub więcej.Lazio średnia bramek u Siebie ponad 2 wiec myśle ze dzisiaj tez powinni te 2 ustrzelić i przesunąć sie w tabeli o jedno oczko.

typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
Kupon#26
⚽ Aston Villa/Everton (2.5) over 2.060✅
⚽Hannover 96/VfL Wolfsburg (2.5) over 1.884✅
Stawka :5000 zł
EWK: 19415.04 zł

//Everton dzisiaj zmierzy sie z ostanią drużyna w lidze a mianowicie Villa.Dobrym pomysłem było by granie na gości choć w ogólnym rozrachunku zajmują dopiero 12 miejsce w tabeli to może zaskoczyć fakt ze w dotychczasowym dorobku przegrali tylko raz na wyjeździe z Arsenalem
2:1 zdecydowane drużyna cudzego boiska. Zdobywali 19 pkt własnie na boiskach rywali przy 16 u Siebie . 2 ostanie mecze underowe 2:0 w pucharze oraz porazka u Siebie 0:1 z West Brom ale wlasnie obejrzalem sobie skrót tego meczu i nie wiem jak oni to przegrali zabraklo skuteczności 33 oddane starzy do 5 rywali i posiadanie piłki w granicach 76% dominacja!Lecz mecze wygrwa sie ilością goli.W ostanim czasie Everton imponuje skutecznością na wyjazdach odpowiednio 2,3,3,1,3 strzelone gościom daje nadzieje na dzisiejszy over zwłaszcza ze AV ma jedna z najwiekszych ilości straconych goli w lidze.Mieli 2 ostanie mecze ciężkie z Liverpoolem porazka 0:6 oraz przegrna 1:2 ze Stoke na wyjeździe gdyz Stoke prezentuje dobry poziom na własnym boisku przekonało się o tym MU czy MC nie wywożąc stamtąd ani jednego punktu.I jesli AV maży by opuścić strefe spadkowa to musi wziąć się do roboty choć rywal dzisiaj wymagający.Obstawiam 1:2 lub 1:3 dla gości.Ostanie mecze tych druzyn:
Everton Aston Villa 4 : 0
Aston Villa Everton 3 : 2
Everton Aston Villa 3 : 0
Everton Aston Villa 2 : 1

typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik

//zrobię statystyki z końcem stycznia bo tam było mało kuponów to nie opłacało się sumować wliczę je do lutego.
Statystyki po 26 kuponach (luty)
Wygrane:10
Przegrane:16
Zwrot:0
Suma stawek:47130,77 zł
Suma wygranych:84777,81 zł
Zysk/Strata: ✅ 37647,04 zł
Yied: ✅ 79.88%
//jak widać skuteczność kuponów poraża większość gdyż czasami próbuje ustrzelić większe kursy ale główne kupony wchodzą wiec zysk jest

typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
Kupon#27
⚽ Stoke City vs Newcastle United 1 2.060✅
⚽Manchester United vs Watford 1 1.564 ✅
⚽ Levante vs Real Madrid dla Mecz 2 1.485✅
EWK: 23944.07 zł
Nie rozumiem tak wysokiego kursu na stoke jest kilka kontuzjowanych zawodników ale zeby to az tak miało przeszkodzić w zwycięstwie? wątpię!Owszem słabsza formą ostatnio nie błyszczą wymęczona choć kontrolowana wygrana AV oraz porazka z Evertonem ktory jest bardzo silny na wyjazdach pisałem o tym wczoraj oraz remis 0:0 z Arsenalem.Ale trzba spojrzeć z kim im się dzisiaj przyjdzie mierzyć a mianowicie z drużyna ze strefy spadkowej,z drużyna kotra ma jedna z najsłabszej defensywy w lidze(na ta chwile tylko 3 druzyny maja więcej straconych goli tyle ze każda z tych druzyna ma zagrane 2 mecze więcej, a srednia bramek straconych na wyjazdach to 2,4.Sroki ciągną również serie 6 porażek na wyjazdach to jest jest jedyny argument ktory daje szanse im w tym meczu choćby na jeden punt gdyz jak wiadomo kazda serie sie keidys konczy.Bilans spotkań h2h tez jest nie korzystny dla Srok na 8 ostanich meczowna terenie dzisiejszych gospodarzy 1 zwyciestwo i 2 remisy
I po 2 zdania do pozostałych meczy:MU złapało rytm wygrana 3:2 z Arsenalem wygrany 2 mecz z LE nie raz w tych meczach ratowal im du** mlody wychowanek Rashford ale moze i to jest rozwiązanie dzisiaj rywal teoretycznie słabszy.Obie drużyny 2 razy sptkały sie na Old Trafford i dwa razy gładko wygrały Diabły 4:0 i 4:1.i jesli im sie marza puchary za rok LE czy LM nie moga przegrywać takich meczów zwłaszcza ze na plecach z jedno punktowa strata czaja sie Młoty.
I podobana sytuacja z Realem fakt nei zagram Benzema, Bale ,Mercelo i Arbeloa ale sa godni ich zastępcy. Real może nie prezentuje ostatnio dobrej gry ale dzisiaj mierzą sie z ostania druzyna w lidze i musz wygrać jesli chca utrzymać 3 miejsce w lidze a co z tym idzie LM od fazy grupowej bo za nimi Żółta łódź podwodna traci tylko jeden punkt i tez mam apetyt na podium.8 ostaniach meczów pomiedzy tymi drużynami gładko wygrali Królewscy myśle zę dzisiaj nie przerwą tej passy .

lucek 250

lucek

Użytkownik
Kupon#28
⚽Rayo Vallecano vs Barcelona:Barcelona (3) over 1.806✅
Stawka :3,359.11 zł
EWK: 6066,55 zł
Zastanawiałem sie nad tym całe 10 minut swojego życia i zrezygnowałem... a jednak można było zagrać! ;)

typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
Kupon#30
⚽Real Madryt vs Celta:Real Madryt(2,5) over 1.74✅
Stawka :4000 zł
EWK: 6969 zł

Otrzymane punkty reputacji: +11
typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
Kupon#35
⚽Real Sociedad/Levante ( 2.5) over 1.917⛔
⚽Sporting Gijon/Athletic Bilbao (2 i 2.5) over 1.833⛔
EWK: 17576,45 zł
//yolo kupon

typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
Kupon#36
⚽Valencia vs Atletico Madryt ( 2.5) over 2.55✅
Stawka :10000 zł
EWK: 25 500 zł
//nie wie czmu ale ten typ chodzi mi po głowie od wczoraj niby statystyki nie chylą sie ku temu typowi ale kto wie licze na zwycięstwo gości ale Valencię stać na jedna bramkę myśle wynik 1:2 optymalnie

lucek 250

lucek

Użytkownik
Valencia ostatnio 5 razy over z rzedu, albo passa sie podtrzyma albo to bedzie wlasnie przelamujący typ...

Do góry Bottom