>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Poczta na wp

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Witam panowie czy ktoś z Was może mi w jakiś sposób pomóc, abym mógł korzystac z poczty na wp. Mój problem jest następujący gdy wpisuję login i hasło wyskakuje mi błąd, że złe hasło (Caps Lock nie jest właczony). Co mozna z tym zrobic, miał ktoś kiedyś z Was taki problem, do kogo mogę napisac w związku z tą sprawą. Dodam również, że nie mam alternatywnego e-maila, w razie dodatkowego pytania w celu odzyskania hasło jest napisane Twoje hobby i nie pamiętam co wpisalem :;/:. Trzecim sposobem na odzyskanie hasło, jest sms, ale nie wpisałem numeru telefonu :;/:. Można/możecie mi w jakiś sposób pomóc?

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Wpisz w hobby to czym się interesujesz, nie wiem, próbuj po kilka razy, może się uda.
A może hasło nie do końca wpisujesz ? Tzn. też mam tam pocztę i wydaje mi się, że hasło musi być literowe jak i cyferkowe.

rychuu 84

rychuu

Użytkownik
Próbuj ze 2-3 dni, może admini grzebią coś na serwerze co powoduje problemy z logowaniem (na Interii czasami tak mam). Jeśli po tym czasie w dalszym ciągu nie dasz rady się zalogować to napisz do osoby odpowiedzialnej za obsługę poczty i opisz na czym polega Twój problem. Poniżej formularz kontaktowy:
http://pomoc.wp.pl/formularz.html?serwis=Profil

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Panowie wiem o co chodzi, moje hasło zawiera zarówno litery jak i cyfry. Myślę, że admini nic nie grzebią, ponieważ poczta u siostry działa bez problemów. Co mogę jeszcze zrobic?

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Próbuj ze 2-3 dni, może admini grzebią coś na serwerze co powoduje problemy z logowaniem (na Interii czasami tak mam). Jeśli po tym czasie w dalszym ciągu nie dasz rady się zalogować to napisz do osoby odpowiedzialnej za obsługę poczty i opisz na czym polega Twój problem. Poniżej formularz kontaktowy:

http://pomoc.wp.pl/formularz.html?serwis=Profil
Jeżeli wypełnię ten formularz to w jaki sposób i gdzie oni mi odpiszą?

snajper 322

snajper

Forum VIP
Po co mieć pocztę na takich badziewach jak wp onet czy o2? Nie lepiej na gmail lub ew gazeta.pl?
Ja jeszcze żadnych klopotów na gmail nie miałem

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Po co mieć pocztę na takich badziewach jak wp onet czy o2? Nie lepiej na gmail lub ew gazeta.pl?

Ja jeszcze żadnych klopotów na gmail nie miałem
Pewnie masz rację, popełniłem błąd :;/:
Na tej poczcie na wp miałem sporo cennych informacji, kurcze muszeto jakoś odzyskac, nie wiem o co chodzi. Co może byc tego przyczyną :zoltakartka:

rychuu 84

rychuu

Użytkownik
W czym poczta na gazeta.pl jest lepsza od Onetu czy Interii?
Pewnie masz rację, popełniłem błąd :kwasny4565:
Na tej poczcie na wp miałem sporo cennych informacji, kurcze muszeto jakoś odzyskac, nie wiem o co chodzi. Co może byc tego przyczyną :zoltakartka:
Trzeba było maila podać. Szybciej tam odpiszą niż na GG.
Proponujemy dodatkową formę kontaktu z nami - dzięki komunikatorowi Spik możesz porozmawiać z konsultantem WP na żywo.
To przeczytałeś?

snajper 322

snajper

Forum VIP
W czym poczta na gazeta.pl jest lepsza od Onetu czy Interii?
Z tego co czytałem to bazuje na tym samym systemie i funkcje co gmail. Znajomi nie narzekają, ja miałem tam tylko przez kilka dni i pozostałem przy starym dobrym gmailu

rychuu 84

rychuu

Użytkownik
Z tego co czytałem to bazuje na tym samym systemie i funkcje co gmail. Znajomi nie narzekają, ja miałem tam tylko przez kilka dni i pozostałem przy starym dobrym gmailu
Dokładnie, po ko komu wynalazki jeżeli gmail to prawdziwa perełka jeśli chodzi o pocztę obsługiwaną przez www.
Gdzie ja mam wejsc w ten Spik?
http://spik.wp.pl/
Pobierz, zainstaluj. Poszukaj w menu odpowiedniej opcji. Za wiele w tej kwestii nie pomogę bo nie korzystam ze spika.

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Nie rozkminiam o co chodzi z tym spikiem. Dzięki za rady. Do przedstawicieli poczty wysłałem e-maila z moim zapytaniem, z e-maila siostry. Zobaczymy co odpiszą...

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Panowie mam jeszcze prośbę, nadal nei mogę dostac się do poczty, jak mógłbym się skontaktowac z jakiś adminem czy z kimś ważnym zajmującym się pocztą na wp. Ma ktoś jakiś kontakt, jakiś numer gg, byłbym wdzięczny

Do góry Bottom