>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Poczatki

D 0

dewozaur

Użytkownik
Witam,
chcialem podzielic sie paroma wrazeniami po zaczeciu bukmacherki. Jest to dosyc fajne zjawisko, choc zdrowy rozsadek mowi mi: skasuj konto i zapomnij ! ;] Coz 3 dni temu przelalem 20 zl do bet-at-home. Na drugi dzien pieniadze pojawily sie na koncie. Z czystej ciekawosci wszedlem na blackjack. Rozegralem tylko 1 partie ;] po prostu postawilem 1 zeton ;) wygralem. Coz pomyslalem sobie no to fajnie sie zaczelo... mialem juz obstawiac typy na mecze... ale ze w pracy siedzialem koledzy sie zbiegli i zaczelo sie... WEJDZ NA RULETKE WEJDZ !!! ;] hahah no dobra wszedlm koledzy cos tam mowili .. ok.. 3 zl przegralem... a potem przyszedl drugi kumpel i powiedzial postaw na 27... no i postawilem... wygralem stan konta z 17 zl zmienil sie na 46 . Naprawde fajne uczucie mowie Wam. ale to wiadomo hazard.. potem praktycznie przegralismy to co wygralismy na tej ruletce. Suma sumarum o 18stej stan konto mialem na 20 zl, czyli tyle ile wplacilem. Nie plakalem bo to przeciez tyle co wplacilem na poczatku. POtem za 16zl zrobilem zaklady na mecze ;] bezmyslnie wariacko zrobilem 10 kuponow. hehehehe wiem smiesznie wyszlo 9 kuponow nie weszlo 1 wszedl. I tak znowu mialem 18 zl ;] . Dzisiaj wstalem obstawielem jakeis mecze i na koncie zostalo mi 4 zl. Poszedlem na ruletke wygralem razem 4 zl. Za 4 zl zrobilem obstawianie meczy ale tym razem przy pomocy typow z forum bez wariackiego podejscia. Zobaczymy co to wyjdzie.
Ps. Czy ktos zauwazyl ze to wciaga ? ;]

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
oczywiście ze trochę wciąga, ważne jest aby móc sie przed tym w pewnym stopniu obronić.
Dobre jest w bukach internetowych że np. zakładasz sobie, &quot;przeznaczam na zakłady 100zł i jeśli przegram to z tym kończę&quot;. Jeśli przegrasz to 100zł to już więcej nie obstawisz a w buku naziemnym można jeszcze wziąć kasę z portfela i iść do buka żeby się odgryźć. Oczywiście w buku internetowym można sobie jeszcze coś wpłacić ale ja tu mówie o przypadku z małym stopniem uzależnienia ????
Ale rzeczywiście wciaga, raz nie wejdzie chce sie odegrać itd. ????

N 0

nevillmark

Użytkownik
Pewnie że wciąga!! Na początku może to się wydawać i fajne i ekscytujące ale jeśli masz jakieś obawy, tzn nie wiesz jak kilka wygranych na Ciebie wpłynie, to lepiej załóż sobie że wpłacasz tyle i tyle w miesiącu i nie wychylaj się za tą kwotę. Oczywiście łatwo jest teraz sobie cos takiego założyć ale gdy będziesz miał puste konto a akurat będzie jakiś super meczyk z super kursem, to bardzo łatwo wtedy pęknąć..

J 0

jaworowy

Użytkownik
Wiadomo, w końcu to hazard i nie ma co sie oszukiwać ze tak nie jest ???? a jak każdy nałóg w pewnym momencie może przejąc kontrole nad Tobą...

Ja mam sposób na kontrolowanie a gram od 2000 roku, pewnie jeden z wielu i na pewno nie najlepszy, ale u mnie działa.
1. zapisuje wszystkie poniesione na bukmacherkę wydatki(i wygrane oczywiście) co do grosika- dzięki temu wiem czy jestem do przodu czy do tyłu i ile. (na dziś 82pln na plusie - ale nie zawsze było tak różowo) dzięki temu ma sie kontrole i widzi czarno na białym &quot;co ja z tego mam&quot; i czy sie nadaje do bukmacherki.
gdyby gracze w Totka tak robili to myślę że większość by dała sobie spokój...

2. po większej wygranej nie gram przez długi czas bo euforia ze zgarnięcia grubszej kaski zawsze prowadzi do strat.
3. robie sobie przerwy kilkumiesięczne dla sprawdzenia czy jeszcze mogę przestać ;)
4. o gospdarowaniu forsa to tyle ze staram sie nie stawiać dużej kasy żeby nie wiadomo jaki był pewniak.

pozdrawiam

M 0

mlodzian20

Użytkownik
gram od 2000 roku, na dziś 82pln na plusie
jak na 7 lat gry i tylko 82zl no to rozowo nie jest
no ale ten kto sprobowal grac to wie ze nie jest to takie latwe;))
pzdr
ooj nie jest łatwe ;-) ja z gory skreslam wszystkie ruletki i blackjacki bo to czyste zło :jezora: staram sie grywac doraznie, jak juz uda mi sie zgarnac jakas kase to ide na zakupy do sklepu zeby w euforii nie puscic całego zarobku w kupony ktore jak na łzosc nie wejda ;-) ale teoria teorią, wiadomo ze czasami az ciagnie zeby odchaczyc tego &quot;pewniaka&quot;... no coz, roznie z tym wychodzi :p

czasami jakis tasiemiec za 10zł moze zrobic z ciebie chwilowego krezusa, poczym idziesz i wtapiasz 500zł na dwoch pewniakach o łacznym kursie 2.1 ???? (przykłady z zycia :p)

darekaqq 83

darekaqq

Użytkownik
Mi się obecnie udalo, ale napewno nie zawsze tak bedzie, szczerze mowiac to to moja pierwsza wygrana takiej sumy, ale zobaczymy jak sie poszczesci to bedzie ich wiecej, Fakt na poczatku gralem troche ryzywkownie, ale tak jakos nie chcialem grac za pol stawki bo sugerowalem sie wygrana, teraz juz do mnei dochodzi ze moglem miec z tego wielkie 0, ale na szczesnie tak sie nie stalo.... :jupi:

Do góry Bottom