>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

poczatki z tenisem

P 8

puchalke

Użytkownik
witam
chciałbym, aby ktoś dość obeznany w temacie stawiania tenisa pomógł mi i może polecił jakąś stronkę, gdzie mógłbym conieco poczytać o zawodnikach, nawierzchniach, kto gdzie lubi grać i tym podobne. Chciałbym zacząć na poważniej stawiać tenis i nie chce grać w ciemno. Naprowadziłby ktoś mnie tak mniej więcej? ;)
pozdrowienia

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Nie miałem za bardzo gdzie się zapytać o taką dziwną sprawę, ale mianowicie...
Ogląda się często spotkania na streamach z angielskim komentarzem i podłapałem kiedyś takie słówko, którego teraz już nie pamiętam a strasznie kręci mi beret.

Fraza po angielsku określa dobrą selekcje uderzeń wykonywanych przez tenisistę - często wypowiadana gdy zawodnik bardzo dobrze rozprowadza swoją akcje...

Na pewno w tej frazie jest słowo &quot;selection&quot; ale oprócz tego było jeszcze coś. - Jeżeli ktoś byłby w stanie rozwiązać mój... śmieszny problem :cool::cool::cool:

unique- 32

unique-

Użytkownik
Nie miałem za bardzo gdzie się zapytać o taką dziwną sprawę, ale mianowicie...
Ogląda się często spotkania na streamach z angielskim komentarzem i podłapałem kiedyś takie słówko, którego teraz już nie pamiętam a strasznie kręci mi beret.

Fraza po angielsku określa dobrą selekcje uderzeń wykonywanych przez tenisistę - często wypowiadana gdy zawodnik bardzo dobrze rozprowadza swoją akcje...

Na pewno w tej frazie jest słowo &quot;selection&quot; ale oprócz tego było jeszcze coś. - Jeżeli ktoś byłby w stanie rozwiązać mój... śmieszny problem :cool::cool::cool:
it&#39;s a good stuff!
O to Ci chodziło? ;)

dingsaller 1K

dingsaller

Użytkownik
shot selection

nie chcę tu się wdawać w lekcje angielskiego, ale przymiotniki stawia się przed rzeczownikiem, także jeżeli to było określenie, to na pewno to słowo nie było po powyższym wyrażeniu.

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
shot selection
&quot;shot selection&quot; - wiadomo. Ale chodzi mi o pochwałe tego shots selection... Pewnie chodziło o jakiś przymiotnik, ale właśnie nie kojarzę jak to dokładnie brzmiało. - Tylko jakieś takie bardziej fachowe określenie.

win1988 164

win1988

Użytkownik
Proper shot selection ? Tutaj może pasować praktycznie każde słówko, zgaduj zgadula, jak sobie przypomnisz daj znać, sam jestem ciekaw ; )

dancevic 179

dancevic

Użytkownik
Jeszcze magnification przychodzi mi do głowy ale to loteria jak dzisiajsze tie-breaki Browna więc raczej nie zgadniemy.

Do góry Bottom