>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Początkujący

R 5

robson1916

Użytkownik
Witam, zakładam temat, z myślą że mi pomożecie i na prawdę dużo rzeczy wyjaśnicie, mianowicie, za tydzień wchodzę w fazę dorosłości (18 lat), myślę aby zarejestrować się gdzieś na buku, tylko pytanie?, na jakim, gdzie się opłaca, kwota min.depozytu, itp, szczegóły. a i co najważniejsze, jak mój Tata grał powiedzmy na Tobecie, a ja chce się zarejstrować również tylko ze swoimi oczywiście danymi itp, nie będzie problemu?
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam

A 0

aquilifer

Użytkownik
myślę aby zarejestrować się gdzieś na buku, tylko pytanie?, na jakim, gdzie się opłaca, kwota min.depozytu, itp, szczegóły.
Kolego takie informacje trzeba sobie samemu poszukać. Masz dział z ofertami buków. Przejrzyj, pomyśl i się zarejestruj.
a i co najważniejsze, jak mój Tata grał powiedzmy na Tobecie, a ja chce się zarejstrować również tylko ze swoimi oczywiście danymi itp, nie będzie problemu?
Nie będzie problemu. Przecież to grał powiedzmy twój tata nie Ty.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Link nr 1: http://forum.bukmacherskie.com/f22/
Link nr 2: http://forum.bukmacherskie.com/f188/
Musisz wszystko sam dopasowac pod siebie bo nikt nie wie co lubisz grać i jak lubisz grac.
a i co najważniejsze, jak mój Tata grał powiedzmy na Tobecie, a ja chce się zarejstrować również tylko ze swoimi oczywiście danymi itp, nie będzie problemu?
moga być problemy. szczególnie jak brany był jakiś bonus. Wielu bukmacherów ma w regulaminie notkę , że 1 konto na jedno domostwo/IP więc nei ma sensu ryzykowac. No Chyba , że wcześniej się upewnisz , że nie będzie problemu

R 5

robson1916

Użytkownik
Ok dzięki, w takim razie przed rejestracją jeśli to możliwe postaram się napisać do supportu jakiegokolwiek buka ;)

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Ok dzięki, w takim razie przed rejestracją jeśli to możliwe postaram się napisać do supportu jakiegokolwiek buka
Tak zrób bo inaczej skończysz jak mój koleżka dał 180zł na remis w BetClicku bo zaryzykował bo wiedział,że jak coś to będzie zwrot a zapomniał,że 4 lata temu jego brat założył konto u nich i hooy bonusa nie przyznali, zawsze też czyść ciasteczka przed rejestrowaniem się u jakiegoś buka, bo z tym nie raz też są jaja i pamiętaj,ze przeważnie musisz grać na zdarzenia z 3 rozwiązaniami czyli mecze piłki nożnej np 1 X 2 a nie jakieś over czy under. Ja sobie tak kiedyś zjebałem trochę hajsu bo zagrałem rzekomo freebeta na Polskę z Bułgarią w siatkówkę, Polska w plecy a ja bonus i brak zwrotu 200zł :p

R 5

robson1916

Użytkownik
Tak zrób bo inaczej skończysz jak mój koleżka dał 180zł na remis w BetClicku bo zaryzykował bo wiedział,że jak coś to będzie zwrot a zapomniał,że 4 lata temu jego brat założył konto u nich i hooy bonusa nie przyznali, zawsze też czyść ciasteczka przed rejestrowaniem się u jakiegoś buka, bo z tym nie raz też są jaja i pamiętaj,ze przeważnie musisz grać na zdarzenia z 3 rozwiązaniami czyli mecze piłki nożnej np 1 X 2 a nie jakieś over czy under. Ja sobie tak kiedyś zjebałem trochę hajsu bo zagrałem rzekomo freebeta na Polskę z Bułgarią w siatkówkę, Polska w plecy a ja bonus i brak zwrotu 200zł :p
Ok, dzięki spróbuje na betssonie, tylko czekam na odpowiedź, bo jestem też w takiej sytuacji że korzystam z internetu po przez wi-fi, i czy jest taka możliwość logowania się na konto z różnych IP.

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Ok, dzięki spróbuje na betssonie, tylko czekam na odpowiedź, bo jestem też w takiej sytuacji że korzystam z internetu po przez wi-fi, i czy jest taka możliwość logowania się na konto z różnych IP.
No pewnie, że możesz z różnych IP. Korzystasz w domu, idziesz do kolegi, do kafejki, do babci, logujesz się kiedy chcesz i gdzie chcesz.

Do góry Bottom