>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Początkujący - kilka pytań

V 0

van-der-milo

Użytkownik
Witam, chciałbym rozpocząć swoją przygodę z zakładami bukmacherskimi i mam na początek kilka pytań.
1) Poszukuję bukmachera online z Waszym zdaniem najlepszymi kursami na single, jakąś małą kwotą wpłaty minimalnej oraz możliwy brak korespondencji do podany adres domowy, co moglibyście polecić?
2) Czy (teoretyzując oczywiście) wypłacając pieniądze z konta buka na konto bankowe bank nie będzie miał zastrzeżeń skąd takie przelewy (konto w banku Millenium).?

V 0

van-der-milo

Użytkownik
Przeglądając podany przez Ciebie temat nasunęło mi się jeszcze 1 pytanie, w każdym bukmacherze wymagany jest określony obrót wpłaconych środków?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Nie w każdym, wystarczy regulaminy poczytać. Np w podanym przez mnie pinnacle trzeba raz obrócić wpłatę przed wypłatą.
No ale po to wpłacamy żeby tym grać i automatycznie obracać ????

pietra 5

pietra

Użytkownik
Jasne, rozumiem.
Btw. znasz może stronkę gdzie można obstawiać mecze za &#39;wirtualne pieniądze&#39;, tak na rozgrzewkę?
Ja osobiście polecam konto gościa na bahu, masz wszystkie możliwości, takie jak w zwykłym koncie u tego buka.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Ja osobiście polecam konto gościa na bahu, masz wszystkie możliwości, takie jak w zwykłym koncie u tego buka.
Tyle że tam gra na raz dziesiątki osób.
Równie dobrze, można sobie prowadzić statystyki na kartce papieru.

maciek1530 0

maciek1530

Użytkownik
Wg mnie eurotip.pl jest najlepszą stronką tego typu, można sobie pooglądać statystyki swojej gry, ile jesteś na plus (lub na minus) i stosunkowo dużo zdarzeń.

Do góry Bottom