>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Początki

F 3

fcb2005

Użytkownik
Witam od niedawna zacząłem grac i chciałbym wiedziec jakie byly,są wasze początki?bo u mnie strasznie słabiutko,to chyba sport nie dla mnie...narazie 4 stówki w plecy,chociaż były już plusy ...heh a jak tam u was to wyglądało ? Pozdrawiam!

donvitogrubas 2

donvitogrubas

Użytkownik
Cześć!
Co według Ciebie znaczy od niedawna? Sam zacząłem uważam niedawno, czyli 2 miesiące temu, tak bardziej na poważnie. Nie liczę tutaj jakichś jednorazowych wypadów do lokalnego bukmachera...
Co do tego &quot;słabiutko&quot;... U mnie równie słabiutko, jeśli Cię to pocieszy. Straciłem 80% włożonej kwoty do tej pory. Byłem nawet na zero, ale wszedł mi ostatni kupon. Uff, nie trzeba więc dopłacać.
Jak pisałem, nie wiem ile u Ciebie oznacza &quot;niedawno&quot;, ale mogę Ci powiedzieć, że osobiście widzę zmianę w podejściu i rozumieniu w moim przypadku piłki nożnej. Po tych 2 miesiącach gry przestałem robić już &quot;taśmy&quot; z kilkunastoma meczami, nie stawiam już po kursach, przestałem na nie patrzeć przy analizowaniu spotkań. Do tego zacząłem przeglądać więcej wiadomości ze świata piłki nożnej. Chyba każdy tak zaczynał, a już prawie na 100% każdy zaczynał od stawiania &quot;po kursach&quot;. ????
BTW. grasz u bukmachera stacjonarnego czy internetowego?
Pozdrawiam.

popijava 87

popijava

Użytkownik
Początki bywają trudne i z reguły wszyscy biorą baty od bukmacherów. Tu jest inaczej niż w kasynie (naziemnym), gdzie za pierwszym razem się zazwyczaj się wygrywa. Na początku gra się z reguły &quot;po kursach&quot;, więc jak się wygrywa, to mało, a jak się bierze baty, to jest to bolesne.
Pierwszą rzeczą jest nauczyć się myśleć. Ci, którzy tego nie zrobią, będą brać baty do końca życia. Trzeba zdać sobie sprawę, że faworyci nie zawsze wygrywają. Dotyczy to w szczególności drużyn z miejsc 3(4) do 8. Niektórzy walą na pałę bez żadnego zastanowienia, a przecież te drużyny nie będą tylko wygrywać, bo inaczej byłyby mistrzem. Przecież to jest tak proste, że wystarczy mieć jedną komórką (poza telefonem), by to sobie uświadomić. Na początku trzeba grać małymi stawkami i analizować, a także poznać siebie. Póxniej trzeba nakreślić sobie konkretny plan i spróbować go zrealizować, ale nie jednym strzałem, a sukcesywnie.

czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Witam.
W tym dziale znajdziesz sporo przydatnych tematów związanych z bukmacherką, a konkretniej z jej podstawami, czy też samą Teorią.
Ogólnie rzecz biorąc Forum.Bukmacherskie oferuje Ci bardzo dużą pomoc, poczynając od stawkonania, kończąc na systemach. Doświadczenie przyjdzie z czasem, tutaj umysł musi wziąć górę nad oczami ???? . Pozdrawiam.
PS. Nie offtopując, tak jak napisali poprzednicy - początki zawsze są trudne, ale nie można się poddawać, ogromnym błędem jest to, że początkujący gracze chcą od razu się zrewanżować za niedawną porażkę - to nie jest droga. Analizuj mecze, tabelę, kontuzje i zachowania zawodników, trenerów przed spotkaniem, pogodę, wszystko aby jak najbardziej szczegółowo i trafnie móc wytypować mecz. Pozdrawiam.

F 3

fcb2005

Użytkownik
dokładnie ,zgadzam sie z z tym co mówicie wyżej a dokładniej z tym że próbuje zrewanżowac sie szybko za porażkę co mi wychodzi zawsze źle no i kolejny bląd tak myśle to to że gram kilka meczy na jednym kuponie,juz nie raz sie przejechałem,fajny kupon,fajna sumka a tu jeden mecz z 5 nie wchodzi ???? no ale uczę się i zaczynam rozumiec niektóre rzeczy,gram od niedawna,też jakieś dwa miesiące,i tylko u internetowych bukmacherów ;)

donvitogrubas 2

donvitogrubas

Użytkownik
kolejny bląd tak myśle to to że gram kilka meczy na jednym kuponie,juz nie raz sie przejechałem,fajny kupon,fajna sumka a tu jeden mecz z 5 nie wchodzi ????
Jak pisałem wyżej, gram od niedawna. Jednak wydaje mi się, że te 5 meczy na jeden kupon to nie jest jakas przesadzona liczba. Wydaje mi się, że te 5/6 meczy na kupon to jest takie maksimum. Więcej to jednak za duże ryzyko, wiadomo jak to bywa w sporcie... Nie wydaje mi się, że przejechałeś się z powodu &quot;dużej liczby meczy&quot; na jednym kuponie, raczej na &quot;wadliwym&quot; wytypowaniu. ???? To jest moja opinia.

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
W bukmacherce wbrew pozorom nie tak latwo zarobic z poczatku. Puszczanie zdarzen wielokrotnych mija sie z celem gdyz z kazdym zdarzeniem wiecej na kuponie twoje szanse na wygranie maleja. Osobiscie uwazam ze najlepsza metoda jest granie singli za wieksza kwote. Czasem zagram dubel ale wiecej zdarzen na kuponie nie umieszczam na kuponie. Dodam ze od jakichs paru lat regularnie wychodze na plus.

A 0

artkoda

Użytkownik
Witam.
Gram od pół roku; pierwsze 3 miesiące to faza testów, co ostawiać, jak nauczyć się stawkowania, jakie dyscypliny itp...
I przez ten czas, także obstawiałem po kilka-kilkanaście meczy na kuponie...dosyć rzadko niestety trafiałem i byłem zmuszony często dopłacać pieniądze na konto ( od początku gram na Bet365 ).
Potem przez 2 miesiące dużo czytałem ( głównie na tym forum....) i uczyłem się, zbierałem wiedzę i doświadczenie... w tym czasie wychodziłem mniej więcej na 0.
Od miesiąca gram tylko i wyłącznie na single lub 2 zdarzenia na kuponie, poprzedzone, sporą dawką analiz i oglądania wielu meczy, skrótów i czytaniu wiadomości.
Wybrałem też jedną dyscyplinę - piłkę nożną, kilka lig, które regularnie śledzę i zbieram informacje...
Wszystko to na razie daje pozytywne rezultaty i zaczynam wygrywać ( choć oczywiście zdarzają się potknięcia ).. generalnie jestem na +, choć jeszcze nie tak dużym jakbym sibie życzył, bo gram w miarę ostrożnie ze stawkami... staram się po prostu inwestować wcześniej wygrane kwoty...
pozdrawiam.

Do góry Bottom