>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Początki u Internetowego Bukmachera

pakume 0

pakume

Użytkownik
Od 2 lat gram w Toto-Mixie oraz STS. Chciałbym założyć konto np. EXPEKT lub GameBookers. Czy na początku sie coś płaci za to że wchodzisz do nich? Moja mama ma konto bankowe i wałsnie na nie bym sie zajerestrował. Co polecacie mi na początek? Czytałem już poradniki i rozmyślam nad Expektem lub Gamebookers.

komarr 4

komarr

Forum VIP
Oplaty sa zadne, co najwyzej -50gr za przelew pieniedzy. Ze swojej strony polecam BAH, nie maja limitu co do obstawianych sum a chyba w Expekt musza potwierdzic czy mozesz grac za 100zl czy za 500zl ale nie jestem pewien.I w GB sa mniejsze kurszy jak w BAH np n niektore zaklady ;).

pakume 0

pakume

Użytkownik
A czy te konto co ma moja Mama to służyłoby tylko do Bukmachera czy ona spokojnie mogłaby rządzić swoimi pieniędzmi a ja swoimi np.dla Expekta?

qlej1 0

qlej1

Użytkownik
Na konto Twojej mamy beda przelane pieniadze jezeli bedziesz chcial wyplacic kase od bukmachera, ewentualnie z niego mozesz tez wplacic kase do buka. Oczywiscie ze Twoja mama bedzie mogla dalej korzystac ze swego konta tak jak dotychczas,tak wiec bez obaw ???? Jak bedziesz zakladal konto u bukmachera to najepiej podaj dane osoby na której konto bedziesz chcial wyplacac pieniadze (w Twoim przypadku to konto Twojej mamy)

pakume 0

pakume

Użytkownik
A co polacacie na początek? Ja rozmyślam nad Bet-at-home. Głownie stawiam piłke nożną ale mam zamiar pobróbować sił w innych dyscyplinach. A jak bym miał przelać pieniądze na konto (bankowe) i potem na konto Bukmacherskie?

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
No ja bym zaproponował Expekta teraz maja promocje bardzo fajne i do tego buk jak dlamnie bardzo solidny , rozbudowana oferta.

pakume 0

pakume

Użytkownik
A tak wogóle zdecydowałem się na Bat-at-home. Czy po rejestracji odrazu musze przelać pieniądze na swoje konto czy moge troche poczekać?

marcinromas 0

marcinromas

Użytkownik
Jakich bukmacherow polecaja doswiadczeni gracze. ja gram na bets4all.com ale mysle zeby przeniesc sie na jakis lepszy serwis ktorym mozna przesylac kase przez monebookers albo jaszcze innch dobrych i przdatnych funkcjach.
prosze o dopowiedz

daimler 14

daimler

Forum VIP
Polecam Betgun i Expekt :wink:
2 Bdb Bukmacherzy :!:
U nich gram i jestem zadowolony :wink:
Szybkie realizacje wpłat i wypłat wiec warto :!:

pozdro ????

Do góry Bottom