>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Początki bukmacherki

wicherek1992 7

wicherek1992

Użytkownik
Cześć ????

Jestem tu nowy i mam kilka pytań i próśb.

Kiedyś już próbowałem coś stawiać ale to było na zasadzie &quot;niski kurs, gospodarz, a to stawiam&quot;. Wyniki tego można powiedzieć były druzgocące ????

Teraz postanowiłem bardziej zająć się tym.

Mam pytanie czy takie coś ma w ogóle sens a mianowicie zrobiłem w arkuszu excelu taki mały początek statystyk ekstraklasy.

w ww.tinypic.pl/zy6c4ythhh1u (zmazać spację między ww)

Narazie tylko 3 tabele ale będzie ich więcej. Chciałbym żebym były ogólne statystyki całej ekstraklasy oraz szczegółowe statystyki poszczególnych drużyn. Tabele te by automatycznie się aktualizowały z różnych stron więc potem by nie było już z nimi problemu ani żadnej roboty. Wszystko zawsze na bieżąco.

No i tutaj mam pytania:
1. Czy takie coś opłaca się mieć?

2. Czy jest możliwe gdybym miał te statystyki i dajmy na to że mamy 10 ostatnich meczy ogólnie, u siebie i na wyjeździe i jeśli owa drużyna wygrała to określona formuła dawała by np. 3 pkt. za wygraną, 2 za remis i 1 za przegraną. Dalej by była forma drużyny i za to też jakieś punkty, czy też mecze obu tych drużyn. Aktualna pozycja w tabeli itp. Na końcu by to wszystko się sumowało i dawało w % szanse danej drużyny. Czy takie coś ma sens czy lepiej odpuścić sobie.

3. Jeżeli miało by to sens to jakie warunki najlepiej w tym uwzględnić prócz tych co podałem wyżej.

4. Może ktoś miał i próbował coś takiego i mógł by się podzielić spostrzeżeniami na ten temat.

Jeżeli by to wszystko miało sens i się opłacało to zrobił bym sobie kilka najważniejszych lig i bym spróbował przetestować to.

pagni 138

pagni

Użytkownik
Według mnie to kupa roboty poszła na marne czy nie lepiej ten czas spędzić na szukaniu często remisującej drużyny i granie na remis ?

wicherek1992 7

wicherek1992

Użytkownik
Według mnie to kupa roboty poszła na marne czy nie lepiej ten czas spędzić na szukaniu często remisującej drużyny i granie na remis ?
To co w załączniku to jest 3 minuty roboty więc nic nie poszło na marne. A co do remisów to jakoś jestem sceptyczny.

R 0

robinhood

Użytkownik
Typowanie meczów naszej &quot;ekstraklasy&quot; to prosta droga do bankructwa. Chyba że się typuje wbrew logice i statystyce. To jest polska liga, więc i &quot;polska mentalność&quot;, czyli nigdy nie wiadomo, którym kopaczom bardziej chce się grać w danym dniu ;)

xxx777xxx 1

xxx777xxx

Użytkownik
W necie jest mnóstwo stron podających % szanse danej drużyny na zwycięstwo. Moim zdaniem prowadzenie swoich wyliczeń to tylko strata czasu bo ameryki tym sposobem nie odkryjesz... A naszą ekstraklasę radzę omijać szerokim łukiem bo dzieją się tam cuda. Nie dość że pod względem piłkarskim do kompletne dno to jeszcze arbitrzy nierzadko dorzucają swoje 3 grosze.

pagni 138

pagni

Użytkownik
To proszę bardzo, może pograsz nam trochę progresją na remisy tu na forum ? :grin:
A po co ? przecież progresja tu na forum mieszana jest z błotem, już jednemu sugerowałem by Francja 1 zamienil na lige druga a on uparcie wpycha się w bankruta grając ligue 1

Do góry Bottom