>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Początek-po raz 100tny

F 0

funakii

Użytkownik
Mój pierwszy post wiec wypada sie przywitać, a więc: witam wszystkich:-D

Pewnie macie dość niekończących sie próśb o pomoc przy stracie, no ale od tego jest forum i od czegoś trzeba zacząć ????
Dopiero wtajemniczam się w świat bukmacherki (poza odświętnym wypadami do STSa i powrótu tam żeby sie odegrać:kwasny4565 ???? dlatego prosze o porady na początek ????

Przeczytałem wiekszość tematów w Dziale dla Początkujących,ale niestety nadal nie wiem co by byłoo dla mnie najlepsze:/
Mam konto na bet-at-home i mój zacny kapitał 10zł:jezora:

Pytanie brzmi:
1. Czy warto w ogóle zaczynać z taką kwotą? Bo mam wątpliwości, patrząc na wasze stawki dochodzące nawet do setek...
2. Jesli odpowiedx na pierwsze pytanie jest twierdząca, w takim razie mam drugie pytanie: zagrać od razu za 10zł jeden mecz (głównie interesuję sie piłką nożną), czy może 2 kupony po np 5zl? Bo chyba na początek przydałoby się trochę podbudować mój kapitał prawda?
3. Jak zaczynaliście?

• jaki kapitał?

• jaka była wasza strategia? (progresja (jaka?), analiza teamów na www, systemy(jakie?), kombinacje(jakie?), podglądanie &quot;Typów dnia&quot; itd...)

• od jakich kursów zacząć? (napalać sie na wieksze od 2, czy może spokojnie? Jest jakaś reguła?)

4. Jakie dyscypliny są Waszym zdaniem najpewniejsze? (o ile takie są:jezora ????

Reasumując:
Prosze o odpowiedź możliwie dokłądną. Oczywiście planuję powiększenie mojego kapitału, 10 zł to dla sprawdzenia się czy warto ???? Jak każdy mógł sie domyślić, moim celem nie są niewiarygodne sumy na poczatek, poprostu chcę &quot;wejść&quot; w świat typowania.

Dziękuje za uwage ????
Pozdro dla doświadczonych i żądnych doświadczenia

sylaaa 5

sylaaa

Użytkownik
Mój pierwszy post wiec wypada sie przywitać, a więc: witam wszystkich:-D

Mam konto na bet-at-home i mój zacny kapitał 10zł:jezora:

Pytanie brzmi:
1. Czy warto w ogóle zaczynać z taką kwotą? Bo mam wątpliwości, patrząc na wasze stawki dochodzące nawet do setek...
nie warto:-? chyba, że chcesz emocjonować się z wygranych 50gr.
jeśli zbierasz na coś więcej niż na nowe trampki to proponuję dziesięciokrotnie większy kapitał jako minimum.

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
Tak na prawde w bukmacherce pieniadze są tym, co powinno nas najmniej obchodzić. Najważniejsza jest procentowa skuteczność w typowaniu (inna sprawa z progresją), cała reszta to dodatek.
Na poczatek rozejrzyj się w buczych ofertach i wybierz najkorzystniejszą pod względem bonusowym. Sylaaa miał racje, przynajmniej 100PLN - dostaniesz drugie tyle albo ileś procent extra i naprzód. Pamiętaj, że mając 200PLN możesz stawiać dalej za drobne, sprawdzisz też swoją samodyscypline w zarządzaniu budżetem.
No i przydaloby się gdybyś znał się na jakiejś dyscyplinie lub ja zaczął zgłebiać - wygrane nie biora sie z przypadku, lecz z wiedzy.

F 0

funakii

Użytkownik
Na poczatek rozejrzyj się w buczych ofertach i wybierz najkorzystniejszą pod względem bonusowym
a można troche jasniej? co dokładnie? ile? za ile? bla bla bla :razz:
Dzięki za odpowiedź ;]

edit: tyle odwiedzin, a tak mało odpowiedzi...

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
Na początek poleciłbym bet365 - bonus 100% od 20 do 200 złociszy, minimalny kurs do obrotu 1,50, obszerna oferta, normalne kursy. Poza tym poczytaj troche na forum, na temat bonusów od depozytu jest sporo napisane.

F 0

funakii

Użytkownik
Na początek poleciłbym bet365 - bonus 100% od 20 do 200 złociszy, minimalny kurs do obrotu 1,50, obszerna oferta, normalne kursy. Poza tym poczytaj troche na forum, na temat bonusów od depozytu jest sporo napisane.
Ach o to chodzi ???? Dzięki za info:-D skorzystam:spokodfhgfh:

F 0

funakii

Użytkownik
rozsądna stawka na początek to 100 zł + bonus
No to truche dużo można stracić jeśli nie wyjdzie:/ Zyskać niby też, ale to-stracić bardziej działa na początkującego:/ Muszę najpierw zobaczyć jak mi pójdzie teraz ???? a jakieś rady, co do punktów w pierwszym poście? czy na forum nikt więcej nie pomoże?:/

Dzieki za odpowiedzi ????

domino23 0

domino23

Użytkownik
Z każdej sumy początkowej można zrobić jakiś przyzwoity bankroll i nie ważne czy to będzie 10 zł , czy 100 zł.
Jednak pamiętaj,że nie rozmnożysz pieniędzy, jeśli nie będziesz posiadał pewnego minimum wiedzy z danej dyscypliny o czym już wcześniej wspominali koledzy. Pomijam oczywiście łut szczęścia w typowaniu ????
Jeśli mogę Ci coś poradzić na początek to zacznij grać na sucho,zanim postawisz pierwszą złotówkę. Zmierz się z tym bez ryzyka straty pieniędzy i pamiętaj,że początki zawsze bywaj trudne, więc nie zrażaj się przegranymi.Wszyscy zaczynali od &#39;czerwonych minusów&#39;.
Co od siebie mogę poradzić na początek?
Zajmij się jedną dyscypliną.Przeczytaj czasem coś na dany temat.Naucz się analizować zdarzenia. Po tym jak zauważysz ,że co trzecie, czwarte spotkanie kończy się pozytywnym wynikiem dla Ciebie (na papierze), zacznij stawiać na serio u bukmachera. staraj się ,aby kursy były w granicach ok. 2zł , stawka również w tej granicy. W ten sposób nie stracisz szybko całej sumy. Zyski będą małe,ale w dłuższym czasie zbudujesz jakiś sensowny kapitał na grę ???? mam nadzieję,że coś pomogłem.pozdrawiam.

domino23 0

domino23

Użytkownik
Owszem,zgadzam się, że 10 złotych nie jest wielką sumą, ale zgodzisz się,że można tą kwotę podwoić w jakimś racjonalnym przedziale czasowym..? zapewne tak. Skoro można podwoić to i można osiągnąć jakiś kapitał na grę za większe niż 2 zł kwoty. Wszystko zależy od podejścia ,motywacji i czasu. Grunt to wiara w siebie.Powodzenia :spokodfhgfh:

S 11

support75

Użytkownik
można tą kwotę podwoić w jakimś racjonalnym przedziale czasowym..?
Oczywiście że tak.
Przykład w godzine z 22 zł, 340 zł.

Tu nie chodzi o kapitał, ale o podejście do pieniędzy. Są ludzie którzy mają jakiś kapitał, a raczej oszczędności i w życiu nie namówisz ich do grania i zaryzykowania np 1% (100 zł) z tych oszczędności. Bo dla nich te 100 zł ma bardzo dużą wartość, a ja jestem zdania że zeby grać trzeba mieć dystans do stawianej kasy.

F 0

funakii

Użytkownik
Dzięki za odpowiedzi ???? dobrze jest dowiedzieć sie czegoś od bardziej doświadczonych ???? Czyli lepiej próbować na sucho narazie... i kursy po około 2 stawka też 2 ????

Do support75
w tych przykładach to kolejno: powyżej 3.0, powyżej 6.0 itd..., to są kursy?
Start z 22 zł wygrana 340? ;o

pozdro

B 4

bongo84

Użytkownik
support75 fajnie ze Ci sie udalo ale jak dla poczatkujacego gracza to zaagresywny sposob gry. Nawet doswiadczonego typera takim sie mze okazac, bo 2 mecze w pale i jest po zawodach. Ja tak to obstawiam raczej dla zabawy ale nie z nastawieniem na jakis zysk. Owszem mozna, ale na dluzsza mete trudno jest utrzymac sie na plusie grajac tak agresywnie

drakers9 16

drakers9

Użytkownik
No to truche dużo można stracić jeśli nie wyjdzie:/ Zyskać niby też, ale to-stracić bardziej działa na początkującego:/ Muszę najpierw zobaczyć jak mi pójdzie teraz ???? a jakieś rady, co do punktów w pierwszym poście? czy na forum nikt więcej nie pomoże?:/

Dzieki za odpowiedzi ????
Nie ryzykujesz - nie żyjesz - proste ! bez ryzyka nie ma kołaczy, jak ja to mówie.

S 11

support75

Użytkownik
Do support75
w tych przykładach to kolejno: powyżej 3.0, powyżej 6.0 itd..., to są kursy?
Start z 22 zł wygrana 340? ;o

pozdro
Nie przywiązuj do tego większej wagi. To taka moja zabawa w różne na live. Wkleiłem to tutaj tylko by pokazać jak idzie powiększyć bankroll w godzinę.
Kursy są za tym znakiem -&gt; @

bongo84 - oczywiście masz racje. Nikomu nie polecam takiej gry, ale pobawić się czasem można.

drakers9 - dokładnie. nie ma ryzyka nie ma pieniedzy.

Pozdrawiam i zycze powodzenia.

Do góry Bottom