Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
taki bet dziś wyczaiłem live, pierwszy zagrany w dniu dzisiejszym, w 1 secie 6-0, to dałem drugi set 6-0, grała z jakąś młodą z rocznika 2006 , jakiś no name
generalnie przedmeczem było do złapania 15 gemów za 3,7 , na Uni , ja niestety chciałem to grać na live ... bo miałem zwiększenie zysku był jakiś delikaTNY MOMENT zwatpienia ale finalnie do kasy
za drobne, ale można złapać było jeszcze większy kurs, przykro się patrzyło bo Tsonga mój ulubiony tenisista, pamiętam go z x lat temu ze wspaniałego występu w AO, generalnie nie mógł podnieść ręki oddał na po 6 i szukałem czegoś na live i trafiła się perełka zagrana bodajże przy 2-0.