Z dedykacją dla Baqu tylko marny kurs 30 ale na drugim kuponie kurs 50 z jednym błędem.
Spokojnie można było pograć dzisiaj wyższe linie punktowe i to w kilku przypadkach , hm ale ciężko to przewidzieć w większości underowe te play offs jak narazie , no ale ciut do przodu
Weekend na plus. Żeby nie było za słodko na minus bts w meczu Genk z Brugge. Od 10 lat w spotkaniach między tymi zespołami, kiedy to Genk był gospodarzem tylko raz nie było BTS. Ostatnie dwa spotkania zagrane i oczywiście minusy. Złośliwość rzeczy martwych
Szkoda, 10 k przeszło koło nosa.
Portugalska promocja kartkowa grana najpierw za 800 zł na over 2.5, w momencie kiedy skończyła się 1. połowa, a wynik był odpowiedni do gry. W 80. minucie tylko 1. kartka i pojawiła się promocyjna linia 1.5, dołożona przeze mnie za 700 zł.
Inwestycja 1500 zł, zwrot około 1000 zł na czysto.
Derby Sevilli. Coś na co długo czekałem. Rozdzieliłem między over 6 żółtych kartek i over 6.5 kartek (cz+ż). Na live pojawiła się linia 5.5, którą również dołożyłem.
Inwestycja ponad 2550 zł, zwrot około 1700 zł.
Majówka majówką i człowiek nie mógł do końca skupić się na robocie, ale miesiąc skończony na czystym zysku około 17 tysięcy. Mogło być zdecydowanie lepiej, ale i taką wypłatę nie gardzę.
Dodaję parę pozycji, które grałem w tym tygodniu - dodaje również blamaż kartkowy Borussi z Psg, bo gdyby wpadła jeszcze jedna kartka to zysk w miesiącu byłby o 3k większy.
Bardzo dobre insidery z Włoskiej Serie B, która również będzie dostępna w moim temacie.
Dzisiaj pojawi się jedna gruba pozycja, a weekend ponownie będziemy kończyć z dobrym zyskiem!
Tak poważnie to nie było grane za taką stawkę ale parę tysi wpadło. Buk ma jakieś błędy. Na kuponach podaje inne kursy , stawki i wygrane niż powinno być