larkspur
Użytkownik
Postawione 15 min wcześniej hah
.
.
Załączniki
-
158,8 KB Wyświetlenia: 60
gratulacje .ile osób trafiło jackpota i po ile dostaliście hajsu?
Jeszcze nie wypłacili, mają na to wg. regulaminu 72 godziny.gratulacje .ile osób trafiło jackpota i po ile dostaliście hajsu?
Doszedł jackpot 1490 zł. To chyba jakiś wał, bo wynikało by z tego, że dokładny wynik trafiło ponad 80 osób. Zgarniałem już dużo jackpotów w tej promocji i nigdy nie trafiło więcej niż 20 osób, a to było przy częstych wynikach typu 1-0, 1-1, 2-0, 2-1. 2-2 jest rzadkom wynikiem, więc wiarygodność Totalbet wzbudza wątpliwości.gratulacje .ile osób trafiło jackpota i po ile dostaliście hajsu?
pytałem na czacie i mi napisała, że 84 osoby. stawka była ogromna i szczerze spodziewałem się, że ze 100 osób trafi nawet jak będzie nieczęsty wynik do którego 2-2 w sumie należy. ja sam typowałem 3-1 dla Francji. no cóż... lepszy rydz niż nic...Doszedł jackpot 1490 zł. To chyba jakiś wał, bo wynikało by z tego, że dokładny wynik trafiło ponad 80 osób. Zgarniałem już dużo jackpotów w tej promocji i nigdy nie trafiło więcej niż 20 osób, a to było przy częstych wynikach typu 1-0, 1-1, 2-0, 2-1. 2-2 jest rzadkom wynikiem, więc wiarygodność Totalbet wzbudza wątpliwości.