>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Po raz n-ty anulowany zakład

G 0

grege01

Użytkownik
Co raz bardziej zaczyna wpieniać mnie ten Expekt.
Dzisiaj postawiłem sobie kulturalnie zakład na Live (pare minut przed meczem) Romania - France (Specials)
Number of penalties in regular time, ze nie bedzie karnego, i oczywiscie zakład mi wszedł, po czym Expekt anulował ten zakład z niewiadomych mi przyczyn. Postawiłem też drugi zakład ze Francja wygra (niestety nie wszedł) ale Expekt tego zakładu oczywiście nie raczył anulować. Sytuacja powtarza się juz którys raz z kolei i zaczynam powoli tracić cierpliwość. Spotkał się moze ktos juz ztaka sytuacją? Napisałem też do supportu i czekam na jakąś konkretna odpowiedź, bo w przeciwnym razie zmieniam buka????

typper 2

typper

Użytkownik
Z tego co wiem, zakłady LIVE można stawiać tylko w trackie, gdy spotkania się odbywa. Kupony postawione na LIVE przed rozpoczęciem spotkań są anulowane. Pewny na 100% tego nie jestem.

G 0

grege01

Użytkownik
No sytuacja sie wyjasniła i przelali mi wygraną. Napisali że to była ich pomyłka. Kolejny dowód na to że nalezy walczyc o swoje ????

T 2

teresa1978

Użytkownik
u mnie ostatnio przegieli pale. jestem wkur....bo ilez mozna
zaczelo sie kilka miesiecy temu anulowali zaklady i ble ble ble glupia gadka ale ostatnio zagralem to
Cz 12/06/08 09:30 Schwaiger/Schwaiger - Ilustre/Pascua
Berlin
Beach Volley Women 1 cancelled 2.20
mecz mi anulowali i oczywiscie on wszedl z niewiadomych przyczyn
dzis to juz bylo przegiecie paly

zagralem to o godz 13 Śr 18/06/08 15:00 Zaytsev/Tomatis - Amore/Bizzotto
Paris
Beach Volley Men 2 cancelled 2.10
mecz o godz 15 sie zaczla skonczyl ok 17 na stronie oficjalnej wynik wskoczyl przed 18 godz, wchodze na konto jeszcze nie rozliczony zaklad a tu patrze 18:19 zaklad usuniety a wiadoma sprawa jest ze zakld wszedl . krew mnie zalewa jak cos takiego mam . da sie cos zrobic??????????

T 2

teresa1978

Użytkownik
Rób skany i kłóć sie z nimi,a to co anulowali grałeś za duze stawki? Zmien buka i po klopocie....
po 500zl bo zawsze gram za takie stawki, ale to chyba malo istotne czy gram za 2 zl czy za 1 tys zl , fakt jest taki ze kradna kase bo jak to mozna inaczej nazwac

S 1

stres

Użytkownik
oszukują???
witam! gram na expekt.com od 4 latek. ostatnio strasznie mnie oni denerwuja.
w ostatnim miesiacu mialem kilka wygranych zakladow live, ktore zostaly mi anulowane. jakos nie chce mi sie wierzyc, ze jak ktos zagral taki sam zaklad co ja, a przegral go to tez mu go anulowano i zwrocono kase. mnie taki zwrot nigdy sie nie przytrafil a gram dos dluugo i czesto.oto przyklad jednego z anulowanych kuponow (jesli ktos zagral taki sam a nie zostal on mu anulowany prosze o kontakt):
So 11/10/08 13:05 Kohlschreiber Phillipp - Monfils Gael
Kto wygra set numer 1? ATP Tour Monfils Geal anulowano 1.00

dzisiaj natomist zle mi rozliczyli wygrany kupon:
BKS Aluprof Bielsko-Biała - GCB Centrostal Bydgoszcz
Points handicap Pol. Siatkówka Kobiet 1 (-22.5) 2 (+22.5) (3-0) 1.93
kupon ten ozcywiscie jest wygrany... ale wedlug nich go pzregralem.
Coraz czesciej im zdarzaja sie takie wpadki (albo celowe zagrania).... radze wam wiec wytrwali gracze....PILNUUUJCIE ICH i swojej kasy
ps. pozdro dla wszystkich!

S 1

stres

Użytkownik
oszukuja???
witam!
wczoraj znowu na moja niekorzysc rozliczono kupon
&quot;Legia Warszawa - Wisła Kraków
Która drużyna wykona najwięcej rzutów rożnych? stawka : 50.00 PLN
wygrany 97.50 PLN&quot; --- dopiero druga moja interwencja sklonila ich do przekwalifikowania mojego kuponu. oj oj .... to sie zdarza za czesto... moja cierpliwosc tez ma swoje granice.
a dzis ... dzis znowu anulowano mi wygrany kupon grany na live, ten akurat moge uznac, bo byla faktyczna pomylka kursowa.... ale jak moga oni tlumaczyc anulowanie zakladu live na tenis gzdie kursy wygladaly 1 --1.7 a 2--1.9 bledem w kursach? pzreciez to jest prtaktycznie rownomierne.
pozdro
ps. fajnei byloby zebyscie zamieszczali ich pomylki na wasza niekorzysc.

Do góry Bottom