>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

po jakich promocjach i gdzie -udało się wam wypłacic kase??

voodoo21 0

voodoo21

Użytkownik
get21 zarejstrowałem sie a pózniej mam tylko loading długie i nic ???? tzn pyta o haslo podaje dobre a pózniej loading i nic przepusciłem uprawnienia przez firewalla wiec nie wiem to z ich winy czy jak??

E 0

emjot88

Użytkownik
z Get21 około 20$ Party Poker 60$, Mansion czekam na wyplate 66$ i na Betssonie promocje jakies byly to tez cos tam wyciagnalem a Tobie zycze wytrwalosci ;) Bo czasami na dobre promocje i wypłacalne kasyna mozna czekac około miesiaca albo i dluzej ???? Pozdrawiam

iron77 2

iron77

Użytkownik
Tylko napisz może ze od razu po ugraniiu jest wypłata tylko na konto bankowe.
Na mojej stronce w dziale FAQ jest to opisane. Dodatkowo, oprocz przelewu, jest opcja wyplaty czekiem. Na MB i Neteller można wypłacać po dokananiu minimalnego depozytu tą metodą (10$). Po tym depozycie nie trzeba już grać, co najwyżej można zagrać 5 rozdań na wszelki wypadek, i można wypłacać całą kase.

mam pytanko do party poker co to są te punkty patypoints i gdzie mozna spradzic ile zostało do rozegrania spotkac? ????
punkty party points do doadtkowe punkty ktore mozna wymieniac na nagrody, ew na kase (przelicznik 1$=100party points)

zaś do obrotu kasą potrzeba nam &quot;raked hands&quot; czyli gier z pulą 1$. W tej chwili trzeba ich tylko 125. Ilość aktualnie ugranych r.h. sprawdza się w: Real Balance (z lewej) -&gt; Bonus Details

Pozdrawiam

bodi 70

bodi

Użytkownik
z get21 tez wypłaciłem ok.25 $ , a z tego Party Poker niestety nic mi nie dopisali do konta rejestrowalem sie tam jak było podawnae w instrukcji telefon tez zadzonił podał kod itp ale niestety na koncie O

iron77 2

iron77

Użytkownik
z get21 tez wypłaciłem ok.25 $ , a z tego Party Poker niestety nic mi nie dopisali do konta rejestrowalem sie tam jak było podawnae w instrukcji telefon tez zadzonił podał kod itp ale niestety na koncie O
a robiles wg. mojej instrukcji?

spirol 30

spirol

Użytkownik
ja mam pytanie odnoscie part poker a mianowicie o IP czy jesli moj kumple zalozy tam konto ze swojego komputera z swoimi danymi i jak dostanei kase to czy moge mu grac w pokera?

bodi 70

bodi

Użytkownik

tak wszystko było dokladnie wdług instrukcji i kopie dowodu tez im wysalem i nici :sad:

iron77 2

iron77

Użytkownik
ja mam pytanie odnoscie part poker a mianowicie o IP czy jesli moj kumple zalozy tam konto ze swojego komputera z swoimi danymi i jak dostanei kase to czy moge mu grac w pokera?
tak, ale musi zalozyc konto z innego IP niz ty. potem mozesz grac.

iron77 2

iron77

Użytkownik

tak wszystko było dokladnie wdług instrukcji i kopie dowodu tez im wysalem i nici :sad:
zaloguj sie do liquid poker, nastepnie kliknij Private messages. Jesli nic tam nie ma (0 messages), to kliknij na ikonke w gory z lewej PartyPoker 100$ nodeposit, potem Yes, itd, wypelnij jeszcze raz ten formualrz Liquida, daj dowod itd. Programu party poker nie ściągaj już 2 raz, wyslij tylko form z Liquid. Upewnij sie czy dowod wysylasz w Jpg-u i czy nie zajmuje za duzo (najlepiej mniej niz 1mb). jesli dalej bedzie nie tak odezwij sie na gg 3459930

pozdro

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Bodi ja mam takie pytanie jak wypłacałeś z get21 wysyłałeś im jakieś scany :?: Jak tak to mam napisz mi czy był to tylko scan dowodu czy jeszcze czegoś :?:

z góry dzięki ;)

pozdrawiam ????

emde 0

emde

Użytkownik
Gdy wcisne CALL ME po jakimś czasie wyskakuje mi komunikat:

Due to extended peroid of inactivity, your connection has been terminated. Please click on OK to re-establish the connection
Co to znaczy ???? Co robię źle :-?

voodoo21 0

voodoo21

Użytkownik
w bonusie nie mam tego to chyba juz minimum wygralem ale dzis dostałem 25$ niby na koncie mam teraz 93 $ a wypłacic moge niby &quot;67.99&quot;? niby jakis bonus specjalmatch2 i dostałem 25$ na konto i teraz nie wiem co robic czy da sie wypłacic ???? juz te 67,99 czy jakos moge pokombinowac po grac jeszcze zeby te 93 ???? juz mam niby tam 93 ale próbuje dograc do 100$ ????

Do góry Bottom