Na mojej stronce w dziale FAQ jest to opisane. Dodatkowo, oprocz przelewu, jest opcja wyplaty czekiem. Na MB i Neteller można wypłacać po dokananiu minimalnego depozytu tą metodą (10$). Po tym depozycie nie trzeba już grać, co najwyżej można zagrać 5 rozdań na wszelki wypadek, i można wypłacać całą kase.Tylko napisz może ze od razu po ugraniiu jest wypłata tylko na konto bankowe.
punkty party points do doadtkowe punkty ktore mozna wymieniac na nagrody, ew na kase (przelicznik 1$=100party points)mam pytanko do party poker co to są te punkty patypoints i gdzie mozna spradzic ile zostało do rozegrania spotkac? ????
a robiles wg. mojej instrukcji?z get21 tez wypłaciłem ok.25 $ , a z tego Party Poker niestety nic mi nie dopisali do konta rejestrowalem sie tam jak było podawnae w instrukcji telefon tez zadzonił podał kod itp ale niestety na koncie O
najlepiej na stolach NoLimit 10c za wejscie lub 25c za wejscieto chodzi o stake $??? avg pot na czym grac te 125
U mnie niestety telefon milczy :zy3ou:telefon tez zadzonił podał kod
zaloguj sie do liquid poker, nastepnie kliknij Private messages. Jesli nic tam nie ma (0 messages), to kliknij na ikonke w gory z lewej PartyPoker 100$ nodeposit, potem Yes, itd, wypelnij jeszcze raz ten formualrz Liquida, daj dowod itd. Programu party poker nie ściągaj już 2 raz, wyslij tylko form z Liquid. Upewnij sie czy dowod wysylasz w Jpg-u i czy nie zajmuje za duzo (najlepiej mniej niz 1mb). jesli dalej bedzie nie tak odezwij sie na gg 3459930a robiles wg. mojej instrukcji?z get21 tez wypłaciłem ok.25 $ , a z tego Party Poker niestety nic mi nie dopisali do konta rejestrowalem sie tam jak było podawnae w instrukcji telefon tez zadzonił podał kod itp ale niestety na koncie O
tak wszystko było dokladnie wdług instrukcji i kopie dowodu tez im wysalem i nici :sad:
dziwne..upewnij sie czy wlasciwie wpisujesz numer (tak jak jest w instrukcji http://www.party100.prv.pl) telefon musi byc stacjonarnyU mnie niestety telefon milczy :zy3ou:telefon tez zadzonił podał kod
Robiłem wszystko według instrukcji i nic :sad:dziwne..upewnij sie czy wlasciwie wpisujesz numer (tak jak jest w instrukcji http://www.party100.prv.pl) telefon musi byc stacjonarnyU mnie niestety telefon milczy :zy3ou:telefon tez zadzonił podał kod
wczesniej byly z tym problemy ale ostatnio jest Ok
Co to znaczy ???? Co robię źle :-?Due to extended peroid of inactivity, your connection has been terminated. Please click on OK to re-establish the connection