>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Po 1: Nigdy nie kupuj. Po 2: Zostań kupiony.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Trejd 18

To, co tygryski lubią najbardziej czyli gole w ostatnich 15 minutach ????
Czas: 1:28
Bilans: ✅ 0,70 orenów

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Trejd 22

Bardzo źle się ustawiłem (nie zobaczyłem, że bramka padła :;/ ????
Czas: 3:08
Bilans: ⛔ 0,15 orenów

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Trejd 25

To było dobre ???? ale cały cas obawiam się dwóch szybkich bramek. Nie wiem jak bym z tym wyglądał.
Czas: 2:19
Bilans: ✅ 0,76 orenów

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Trejd 26

Zaryzykowałem, ale padła dwunasta bramka i system trochę się posypał :? Na szczęście udało się obciąć straty. O czasie oczekiwania nie będę się wypowiadał ale ratowałem się jak wlezie :razz:
Czas: 9:34
Bilans: ⛔ 1,14 orenów

Jakieś sugestie co do takich zdarzeń?

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Trejd 29

W sume to trade zakończone po 47 sekundach. Później to już było tylko prostowanie zysków :cool:
Czas: 1:13
Bilans: ✅ 0,90 orenów

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Trejd 32

Bardzo źle się ustawiłem, ale miałem zapas jednej bramki więc sobie troszkę poczekałem odbiegając od założeń w temacie. oczywiście na moje szczęście wpakowali kolejną bramkę stąd taki ładny minus ale i tak czekałem z -6,40 na -1,28 :;/:
Czas: nawet nie chce mi się liczyć
Bilans: ⛔ 1,28 orenów

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Trejd 34

Chyba będzie trzeba ustalić na początku po ilu tickach zamykać zakład, bo często mam sytuację, że ładnie wbije się kurs na 3-5 ticków, później odbije, a ja nie zdążę sprzedać. Wtedy czekam i można popłynąć...
jak widać na pierwszym screenie już w momencie robienia shoota mogłem wyciągnąć 0,35 (8 ticków), a tak musiałem czekać prawie 2:30 min i to jeszcze złapałem o jeden tick mniej.
Czas: 2:28
Bilans: ✅ 0,31 orenów

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Trejd 36

Troszkę sklejany ten trade, ale najważniejsze, ze wszystko przyjęli i wszystko sprzedali ????
Czas: 2:17
Bilans: ✅ 0,68 orenów

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
próbowałeś pograć back 0-0 i lay remis. Przy wyrównanych kursach na zwycięstwo można zarobić.

Do góry Bottom