>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Po 1: Nigdy nie kupuj. Po 2: Zostań kupiony.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Z dedykacją dla Szmytyfyry
Zasady:
1) Po znienawidzonym
ustawiam się odpowiednio na drabince w interesującym mnie rynku.
2) Czekamy, aż ktoś kupi mój kurs.
3) Sprzedaję zakład za jakieś 3-5 ticków (w zależności od szaleństwa kursów).
4) Całość operacji powinno oscylować w granicach 1-3 min (edytowane)
Wszystkie komentarze, sugestie, propozycje, hejty mile widziane.
No to lecim !
Trejd 01

Czas: 1:30
Bilans: ✅ 0,27 orenów

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Trejd 02

Coś &quot;niedobrego&quot; się stało. Nie dało rady kupić LAY Sport Huancayo (tak już miałem kiedyś na tynku HT).
Musiałem zostawić mecz do końca, ale na szczęście wynik się nie zmienił więc zysk dobry.
Czas: 6:37
Bilans: ✅ 1,60 orenów

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Trejd 06

Długo to trwało, kurs poszedł nie w ta stronę o_O
Czas: 2:07
Bilans: ✅ 0,16 orenów

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Trejd 09

Wzorowo się wszystko potoczyło, aż nie zdążyłem screena zrobić po przyjęciu kursu. Już po jednej sekundzie mogłem zabrać +0,65
Czas: 1:02
Bilans: ✅ 0,85 orenów

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Trejd 10

Coś się pokiełbasiło. Kurs poszedł nie w tą stronę, a o czasie trzymania rynku nie wspomnę. Czekałem, czekałem, aż już wymiekłem i zmuszony błem przyjąć reda ???? Tragiczny trade.
Czas: 12:37 :?
Bilans: ⛔ 0,12 orenów

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Trejd 15

Już powoli nakreśla mi się wizja jakie rynki kiedy grać ????
Czas: 3:50
Bilans: ⛔ 0,07 orenów

kevo88 27

kevo88

Użytkownik
Korzystam z tego samego programu co Ty. Powiedz mi, czy jeżeli kupię back po 1.20 i nikt go nie przyjmie bo kursy poleciały w dół (końcówka meczu) to czy moja stawka wraca na konto czy przepada?

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
jeżeli kupię back po 1.20 i nikt go nie przyjmie bo kursy poleciały
Początek tej wypowiedzi wyklucza jej dalsza część.
Jeżeli kupisz, to znaczy, że już ktoś przyjął więc każdy spadek kursu to ✅ dla Ciebie.
Jeżeli postawisz, sobie wisi w rubryce My Back, to znaczy, że jeszcze nikt go nie kupił i w każdej chwili możesz go ściągnąć. jeżeli go nie ściągniesz do końca meczu to tak jakbyś nie postawił i wraca na twoje konto.

Otrzymane punkty reputacji: +7
kevo88 27

kevo88

Użytkownik
Dobra a gdyby teraz miała miejsce taka sytuacja: nie kupuję tylko wybieram, jak trafnie wyłapałeś back po 1.20 i od razu lay po 1,18 tak żeby nie czekać w kolejce. 1.20 się nie przyjęło bo spadło, lay natomiast ktoś przyjął. I teraz aby nie czekać do rozstrzygnięcia meczu, jak szybko policzyć, za ile musiałbym zagrać back aby było jak najmniej straty? Czy ten program to umożliwia? Jeśli tak to gdzie to wyczytam?

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Na drabince wszystko widać. Klikasz w interesującą cię wartość w rubryce Green To i nie zastanawiasz się nad tym za ile stawiasz. Program sam dobiera stawki,
No i jeszcze drobna uwaga.
Stawiasz BACK i go LAYujesz lub na odwrót. Stawianie LAY i BACk oraz czekanie, aż któryś z nich się przyjmie tylko po to by nie czekać w kolejce to samobójstwo.
Myślę, że za bardzo kombinujesz.

Trejd 17

Hmm... wyłapałem SUSPENDED, ale na szczęście nic się nie popsuło.
Czas: 4:05
Bilans: ✅ 0,33 oreny

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom