czemu błędność???możesz rozwinąćTestuj dalej. Test wykazujący błędność założeń jest również bardzo dobrym testem.
z prostego powodu-większe kursyWudar72 - czemu remis, a nie np. pierwsza połowa z większą ilością bramek? Trzeba zmodyfikować system stawek, ale mimo to gratulacje i powodzenia dalej ????
Wiesz co grałem wcześniej przez dwa tygodnie ale próbowałem wszystkiego tzn.grałem różnie: 1 gdy wydawało się że gra faworyt z kursem do 1,40,X jak był kurs tak do 2,00,i 2 jak były wyrównane kursy na drużynyWudar72 - pisałeś, że grasz już dwa tygodnie, zatem czy możesz podzielić się statystykami? Grając po 5 kuponów jednocześnie jaki był największy komin? Progresja raczej odpada, myślę o zastosowaniu płaskiej stawki.
Będąc przy Chorwacji: kilka lat temu chorwacka mafia żyjąca z ustawiania meczów, wywarła wiadomy wpływ na wszystkie mecze jednej z ostatnich kolejek 3.Bundesligi ( gdy już wszystko było tam posprzątane ) i zakończyły się one nie tylko remisami ale i takimi samymi CS po 1-1 ????(np.kiedyś cztery mecze ligi Chorwackiej o tej samej porze zakończyły się X)
wiem @edi8 mafie są wszędzie,a pamiętasz nie tak znowu dawno całą kolejkę włoskiej na 0:0???Będąc przy Chorwacji: kilka lat temu chorwacka mafia żyjąca z ustawiania meczów, wywarła wiadomy wpływ na wszystkie mecze jednej z ostatnich kolejek 3.Bundesligi ( gdy już wszystko było tam posprzątane ) i zakończyły się one nie tylko remisami ale i takimi samymi CS po 1-1
godzinowo tzn.tylko tyle że jak np.jest weekend i dużo meczy to chcę ich zagrać jak najwięcej a kryterium doboru jest żadne leci jak popadnieFajny temat, chętnie poobserwuje, jakbyś mógł napisz jeszcze co to znaczy dobieram mecze godzinowo ? Każdy z 5 o tej samej godzinie? czy o różnych ?
Fajne testy i myślę że prawdopodobieństwo wpadnięcia remisu po kursie 3,5 jest większe niż 3 meczy po kursie 1,5 dających razem kurs 3,38 (to akurat przetestowałem sam i wielokrotnie źle na tym wychodziłem, nie tylko ja ???? )
kiedyś czytałem gdzieś o jednym systemie który obstawiał w podobny sposób remisi na całą kolejkę np Ekstraklasy, też wyniki były nawet obiecujące. Z twoim systemem stawkowania i tamtymi założeniami było by jeszcze lepiej
Szacun! miałeś rację był ..."bardzo dobrym testem...." ,co do błędności założeń się nie zgodzę bo sam wiesz że żadnych założeń tu nie było....:grin:Testuj dalej. Test wykazujący błędność założeń jest również bardzo dobrym testem.