>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

połowa z największą iloscią goli

S 0

saymonx

Użytkownik
Wudar72 - czemu remis, a nie np. pierwsza połowa z większą ilością bramek? Trzeba zmodyfikować system stawek, ale mimo to gratulacje i powodzenia dalej ????

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
Wudar72 - czemu remis, a nie np. pierwsza połowa z większą ilością bramek? Trzeba zmodyfikować system stawek, ale mimo to gratulacje i powodzenia dalej ????
z prostego powodu-większe kursy
co do stawek to się zgadzam nie jest to szczyt marzeń,jak ktoś ma jakąś propozycję to czekam na sugestie Jak ktoś chcę można grać pierwszą połowę i remis w dublu cztery zakłady skalkulowane w kalkulatorze do dutchingu kurs mniej więcej od 2,60~3,00

S 0

saymonx

Użytkownik
Wudar72 - pisałeś, że grasz już dwa tygodnie, zatem czy możesz podzielić się statystykami? Grając po 5 kuponów jednocześnie jaki był największy komin? Progresja raczej odpada, myślę o zastosowaniu płaskiej stawki.

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
Wudar72 - pisałeś, że grasz już dwa tygodnie, zatem czy możesz podzielić się statystykami? Grając po 5 kuponów jednocześnie jaki był największy komin? Progresja raczej odpada, myślę o zastosowaniu płaskiej stawki.
Wiesz co grałem wcześniej przez dwa tygodnie ale próbowałem wszystkiego tzn.grałem różnie: 1 gdy wydawało się że gra faworyt z kursem do 1,40,X jak był kurs tak do 2,00,i 2 jak były wyrównane kursy na drużyny
Można powiedzieć że mieszałem ten pseudo sposób w tej formie czyli X tak naprawdę powstał tutaj bo nie było reguły,faworyt nie raz strzelał bramkę pod koniec drugiej połowy albo mecze były wyrównane a w pierwszej połowie padały trzy bramki itd.dlatego stwierdziłem że nie ma co ślęczeć i kombinować tylko grać jak leci
do tego ciężko było z jakimś stawkowaniem bo rozpiętość kursów od 2,00 do 4,00,ogólnie był lekki plus ale statystyk jako takich nie prowadziłem bo robiłem jeszcze inne rzeczy
Wiem że to nie jest żaden sposób bo czarna seria czyli np 15 czy 20 nietrafionych meczy to żadna niespodzianka,tyle że w drugą stronę to też może działać(np.kiedyś cztery mecze ligi Chorwackiej o tej samej porze zakończyły się X)
I naprawdę wolę przegrać z kursem 3,50 niż siedzieć przed statystykami wybrać &quot;pewny &quot; mecz z kursem 1,17 czy 1,30 i go przegrać

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
(np.kiedyś cztery mecze ligi Chorwackiej o tej samej porze zakończyły się X)
Będąc przy Chorwacji: kilka lat temu chorwacka mafia żyjąca z ustawiania meczów, wywarła wiadomy wpływ na wszystkie mecze jednej z ostatnich kolejek 3.Bundesligi ( gdy już wszystko było tam posprzątane ) i zakończyły się one nie tylko remisami ale i takimi samymi CS po 1-1 ????

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
61
Arsenal de Sarandi - San Martin de San Juan(gol w doliczonym czasie,podobno liga underowa:?)
@3,20⛔
stawka 9j
62
CA All Boys - Atletico Rafaela
@3,20⛔
stawka 10j
63
Vojvodina v Donji Srem
@3,40⛔
stawka 11j
64
Ajaccio v Chateauroux
@3,20⛔
stawka 12j
65
Bury FC - Stevenage FC
@3,40⛔
stawka 13j
---------------------------------------------
55j&lt;0j
⛔55j
stan✅351,55j

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
Będąc przy Chorwacji: kilka lat temu chorwacka mafia żyjąca z ustawiania meczów, wywarła wiadomy wpływ na wszystkie mecze jednej z ostatnich kolejek 3.Bundesligi ( gdy już wszystko było tam posprzątane ) i zakończyły się one nie tylko remisami ale i takimi samymi CS po 1-1
wiem @edi8 mafie są wszędzie,a pamiętasz nie tak znowu dawno całą kolejkę włoskiej na 0:0???
ale co my możemy na to poradzić?wszystko jest zepsute od podszewki,w początkach futbolu najlepszy zawodowy piłkarz w Anglii nie mógł zarabiać więcej niż 5 funtów......dzisiaj nie do pomyślenia żeby mógł być jakiś limit......

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
66
Kyoto v Kobe
@3,25⛔
stawka 14j
67
Montedio Y v Tochigi
@3,25⛔
stawka 15j
68
Tokushima V v Avispa F
@3,25⛔
stawka 16j
69
V-Varen - Kataller T
@3,25⛔
stawka 17j
70
Albirex Niigata - Oita
@3,40⛔
stawka 18j
-----------------------------------------------------
80j&lt;0j
⛔80j
stan✅271,55j

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
71
Royal Antwerp FC - KSK Heist
@3,60⛔
stawka 19j
72
AS Eupen - Royal Mouscron-Peruwelz
@3,25✅
stawka 20j
73
Royal Boussu Dour Borinage - FC Molenbeek Brussel
@3,40⛔
stawka 21j
74
St. Truidense VV - SC Eendracht Aalst
@3,60 22j⛔
75
FC Tubize - CS Vise
@3,75⛔
stawka 23j
-------------------------------
105j&lt;65j
⛔40j
stan✅231,55j

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
76
Linense SP - Atletico Penapolense SP
@3,60⛔
stawka 21j
77
Oeste SP - Bragantino SP
@3,75⛔
stawka 22j
78
Palmeiras SP - Botafogo SP
@3,50✅
stawka 23j
79
Sao Bernardo SP - Sao Paulo SP
@3,75⛔
stawka 24j
80
XV de Piracicaba SP - Corinthians SP
@3,75⛔
stawka 25j
----------------------------
115j&lt;80,50j
⛔34,50j
stan✅197,05j

K 0

kwiatek666

Użytkownik
Fajny temat, chętnie poobserwuje, jakbyś mógł napisz jeszcze co to znaczy dobieram mecze godzinowo ? Każdy z 5 o tej samej godzinie? czy o różnych ?
Fajne testy i myślę że prawdopodobieństwo wpadnięcia remisu po kursie 3,5 jest większe niż 3 meczy po kursie 1,5 dających razem kurs 3,38 (to akurat przetestowałem sam i wielokrotnie źle na tym wychodziłem, nie tylko ja ???? )
kiedyś czytałem gdzieś o jednym systemie który obstawiał w podobny sposób remisi na całą kolejkę np Ekstraklasy, też wyniki były nawet obiecujące. Z twoim systemem stawkowania i tamtymi założeniami było by jeszcze lepiej

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
Fajny temat, chętnie poobserwuje, jakbyś mógł napisz jeszcze co to znaczy dobieram mecze godzinowo ? Każdy z 5 o tej samej godzinie? czy o różnych ?
Fajne testy i myślę że prawdopodobieństwo wpadnięcia remisu po kursie 3,5 jest większe niż 3 meczy po kursie 1,5 dających razem kurs 3,38 (to akurat przetestowałem sam i wielokrotnie źle na tym wychodziłem, nie tylko ja ???? )
kiedyś czytałem gdzieś o jednym systemie który obstawiał w podobny sposób remisi na całą kolejkę np Ekstraklasy, też wyniki były nawet obiecujące. Z twoim systemem stawkowania i tamtymi założeniami było by jeszcze lepiej
godzinowo tzn.tylko tyle że jak np.jest weekend i dużo meczy to chcę ich zagrać jak najwięcej a kryterium doboru jest żadne leci jak popadnie
poza tym chyba nie doczytałeś bo ja nie gram remisów w meczu co jest o wiele łatwiejsze tylko X zakładu połowa z największą ilością goli,czyli po tyle samo goli w 1 jak i w 2 połowie meczu

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
81
Norwegia - Albania
@3,40
stawka 20j⛔
82
Lichtenstain - Łotwa
@3,25
stawka 21j⛔
83
Słowacja - Litwa
@3,40
stawka 22j⛔
84
Czechy - Dania
@3,25
stawka 23j⛔
85
Węgry - Rumunia
@3,25
stawka 24j⛔
-----------------------------------
110j&lt;0j
⛔110j
stan✅87,05j
I tutaj kończę grę za realne pieniądze z wiadomych przyczyn jeszcze jest ✅
Oczywiście dogram jeszcze te 15 meczy tak jak zakładałem ale już teraz można się pokusić o refleksję że jest to gra nie warta świeczki i nie zmienia faktu to że po 50 meczach podwoiłem bank to po prostu przypadek
Ten sposób był w założeniu czysto losowy bo niby na jakiej zasadzie czy statystyce dobierać do niego mecz??? liczył się tylko kurs i jak to wyglądało to każdy mógł zobaczyć...nie tędy droga panowie...i nie zmieni mojego zdania nawet wygranie ostatnich 15 meczy;)

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
86
Peru - Chile
@3,50
stawka 25j⛔
87
Stany Zjednoczone - Kostaryka
@3,50
stawka 26j⛔
88
Jamajka - Panama
@3,10
stawka 27j✅
89
Western Sydney - Sydney FC
@3,75
stawka 28j✅
90
Melbourne Victory FC - Perth Glory FC
@3,60
stawka 29j⛔
----------------------------
135j&lt;188,70j
✅53,70j
stan✅140,75j

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
Testuj dalej. Test wykazujący błędność założeń jest również bardzo dobrym testem.
Szacun! miałeś rację był ...&quot;bardzo dobrym testem....&quot; ,co do błędności założeń się nie zgodzę bo sam wiesz że żadnych założeń tu nie było....:grin:

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
91
AFC Bournemouth - Bury FC
@3,60
stawka 20j⛔
92
Hartlepool United - Walsall FC
@3,50
stawka 21j✅
93
Swindon Town - Notts County
@3,50
stawka 22j✅
94
Barnet FC - Cheltenham Town
@3,40
stawka 23j✅
95
Fleetwood Town - Dagenham &amp; Redbridge
@3,40
stawka 24j⛔
----------------------------------------
110j&lt;228,70j
✅118,70j
stan✅259,45j
Edit...Mogę tylko dodać,że byłem prawie pewny że seria musi się odwrócić i jak tylko wycofam kasę to wpadnie 6 czy 7 meczy w ostatniej piętnastce
No cóż na odwrót też mogło być,swoje zdanie na temat tego testu już wypowiedziałem
Ostatnia piątka przed nami...

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
96
FC Dallas - Real Salt Lake
@3,25
stawka 10j⛔
97
Houston Dynamo - Vancouver Whitecaps FC
@3,40
stawka 11j⛔
98
San Jose Earthquakes - Seattle Sounders
@3,40
stawka 12j⛔
99
Los Angeles Galaxy - Colorado Rapids
@3,50
stawka 13j⛔
100
Adelaide United - Central Coast Mariners FC
@3,60
stawka 14j✅
------------------------------------------------------------
60j&lt;50,40j
⛔9,60j
stan na koniec testu ✅ 249,85j
Kilka słów podsumowania:
73 mecze na ⛔
27 meczów na ✅
skuteczność 27%
Sposób gry jaki był każdy kto tu zaglądał to widział,bardzo duża huśtawka nastrojów od pięknych ✅ po seri e ⛔ ale nie mogło być inaczej skoro typy były brane na pałę bez jakie j kolwiek analizy bo niby jak to analizować?
Ogólnie nie spodziewałem się takiego wyniku myślałem że będzie totalna klapa,wiem wielu z was powie że to fart i ja się z tym zgadzam ale przyznacie że w tej zabawie z bukami fart jest potrzebny jak cholera
A teraz za i przeciw
ZA:
✅ dość wysoki kur s
✅ 27% żeby być na sporym plusie
PRZECIW:
⛔ typy na pałę
⛔ brak jakiegoś sensownego stawkowania
⛔ serie które zjadają kapitał
⛔ brak systemu gry(co kilku z tego forum mi zarzuca,choć ja zawsze pisałem o sposobie a nie systemie)
⛔ brak logiki czyli(błędność założeń)
i jeszcze pewnie coś znajdziecie....
To na razie tyle,może się to komuś przyda do czegoś....

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
Kilka słów podsumowania później
Teraz zaczynam kolejny test,dalej gram połowę z największą ilością goli lecz tym razem z jakąś minimalną analizą i nie tylko remis ale też 1 i 2
Co do stawkowania to sam nie wiem ,będę improwizował
Cel taki sam jak wyżej 100 meczy i podwojenie kapitału
Bank 500j
1
CE Sabadell - Union Deportiva Las Palmas
2 połowa
@2,00
stawka 2j⛔
2
CF Villarreal - Recreativo Huelva
2połowa
@2,05
stawka 4j✅
3
CF Elche - Real Murcia
2połowa
@2,05
stawka 7j⛔
4
AD Alcorcon - CD Numancia
2połowa
@2,05
stawka 11j⛔
5
SM Caen - FC Istres
X połowa
@3,20
stawka 8j⛔
6
Empoli FC - AS Bari
1 połowa
@3,20
stawka 10⛔
--------------------------------------------------------
Nie ma sensu dalej tego ciągnąć,kurs 2,00 się tutaj nie nadaje poza tym nie wiem jak to stawkować

Do góry Bottom