hertinho
Użytkownik
Nigdy nie wypowiadam się po fakcie, ale tutaj napisze. Widać, że chciałeś jeszcze wierzyć w swój zespół. Ale byłem na dwóch meczach i jeżeli chodzi o pierwszy mecz to rzeczywiście Kalisz powinnien wygrać , przegrały na własne życzenie. A w drugim meczu tylu nie wymuszonych błędów w naszej drużynie dawno nie widziałem i wiedziałem, że tak znowu słaby mecz i może się nie przytrafić. Życze Kaliszowi szybkiego powrotu do LSK, a nam pozostały też jeszcze trudne mecze barażowe z Piastem Szczecin. Mam nadzieję, że Mielec się utrzyma. Pzdr.radek03 przeglądając temat widać, że znasz się na siatkówce ale mam nadzieję, że tym razem się mylisz. Kalisz w Mielcu powinien wygrać oba mecz (było by 2:2) w pierwszym meczu Kalisz przegrywał już 2:0 po czym było 2:2 i w tie breaku prowadził 6:12 ale jednak przegrał 16:14(do tej pory nie wiem jak mogło się to zdarzyć). A drugi mecz wygrany 1:3 chociaż wygrana 0:3 nie była by przypadkiem. Mielec popełnił bardzo dużo błędów własnych przy czym Kalisz niewiele. Wygra zespół który popełni mniej błędów trudno ocenić kto zagra lepiej w sumie wyższy kurs jest na Stal 2,4 nawet zachęcający, na Calisię 1,5. Calisia ma nóż na gardle i za wszelką cenę będzie chciała wygrać. Natomiast Stal ma jeszcze dwa mecze przewagi i nawet jeśli przegra dzisiaj i jutro w Kaliszu to ostatni mecz ma u siebie w Mielcu. Co do typowanego wyniku nie sądzę aby powtórzył się wynik 0:3.
Mój typ to
SKK Calisia Kalisz - KPSK Stal Mielec
typ: 1
kurs: 1,5
Buk: Bet-and-home.com