Ja powiem wam tak
Plus500 to oszuści i nikt u nich nic nie zarobi zamykają pozycje kiedy chcą i jak chcą nawet przed datą wygaśnięcia mi właśnie tak zrobili miałem kupione właśnie kontrakty kawy i były ważne do 1.12.2012 a już od wczoraj wykres tej pozycji się zatrzymał o godzinie 17:30 i niby dzisiaj handel od 9:30 do 20 to i tak w miejscu zamknąć nie można i nic zrobić a ta pozycja akurat jest na dużym minusie i za dwa dni ważność się kończy ale śledzę to na innej giełdzie gdzie jest bardzo duży wzrost czyli mam nadzieję że nic nie stracę a raczej zarobię jak już odblokują pozycję a tu dzisiaj godzina 13: 50 odblokowują pozycję tej kawy i wiadomo wykres winduje bardzo wysoko tylko że o tej samej godzinie i minucie zamykają mi pozycję na bardzo dużym minusie odrazu piszę do nich o co chodzi to mi odpisują jakieś bzdety cytuję,,
Jill, Nov 29 15:21 (IST): Tłumaczone z języka angielskiego z "Google Translate". (Dla Twojej wygody, angielska wersja znajduje się poniżej)
Hello,
Proszę zauważyć, że kiedy towary handlowe, ostatnie 2 tygodnie każdej umowy znane są szczególnie niskie wolumeny handlu, i jako taki może wygasnąć wcześniej, a następnie przejść do kolejnego zamówienia przyszłości (jest to również zwyczajem w innych firmach).
Odpowiednie pozycje zostały zamknięte zgodnie z ostatnich kontraktów terminowych cenach.
Gdy mamy do czynienia z olejkiem, szansa zaistnienia powyższego jest znacznie mniejsza, ponieważ olej jest sprzedawany w ilości bardzo duże i dlatego prawie zawsze upływa czas (czas wskazany w oprogramowaniu). Bawełny, z drugiej strony, znane jest na ogół w niskich wielkości obrotu.
Ilekroć Kontrakt dociera do daty jego wygaśnięcia, wszystkich otwartych pozycji na tym instrumencie zostaną zamknięte, niezależnie od stop loss, utratę zysku lub TRAIL zatrzymać mogłeś wcześniej ustawione, to jest to, co się stało ze swoimi pozycjami kawy.
Jeżeli potrzebujesz dalszej pomocy, skontaktuj się z nami.
Z poważaniem
Jill
Obsługa Klienta
Plus500UK Ltd
359 Goswell Road
Londyn EC1V 7JL
nikomu nie radzę wpłacać tam nawet złamanego grosza wogle nie wiem jak taka firma może działać prawnie i kto tam inwestuje swoją kasę chyba tacy jak ja naiwni i nie uświadomieni .Teraz to będę próbował wypłacić co mi zostało ale już nawet w to nie wieżę że mi to się uda