Legia Start, over 165,5 pkt 1.45, patrząc na moje typy postanowiłem grać bardziej zachowawczo stąd mniejsze kursy, do sklejenia z innym. Start to overowa drużyna i spodziewam się szybkiego grania, nie podejmuje się typowania zwycięscy bo Legia to mocno nie przewidywalna drużyna, dlatego idę w over, intensywność gry gości (ilość paszportów) + Pluta po stronie Legii mam nadzieję pozwoli przekroczyć tą linie
Górnik MKS, MKS + 13.5 no bez przesady 1.2 na Górnik? To tylko
PLK, a co na MKS do stracenia? Markusson powinien zjeść Wykę, więc tutaj widzę dużą przewagę, jeśli Cowels zagra na dobrym procencie to goście mogą powalczyć? Dodatkowo za drobne win MKS pierwsza kwarta 2.58
Dziki Anwil, Anwil 1.56, 3 porażka z rzędu Anwilu? Nie sądzę, nie widzę przewag aby Dziki mogły powalczyć, Radicevic grzybi, Fulkerson prezentuje się średnio, Szlachetka ma pociągnąć mecz z Grochowskim? Coś się w tej drużynie zacięło i nie wyobrażam sobie zwycięstwa Dzików w tym meczu. Spodziewając się ze strony Dzików koszykarskiego błota + obrona Anwilu, under 161,5 po 1,47 jest do przyjęcia
GTK King, idealny mecz na over pow 166,5 po 1,47, styl GTK idealnie pasuje do grania Kinga