>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

PLK 2024/25 (typy, analizy, komentarze)

K 83,4K

krzepki89

Użytkownik
Panowie, oglądam i to jest typowe dla PLK , pierwszy raz mecze oglądacie ? tu może każdy z każdym wygrać i jes tsporo jaj bo ni ema znaczenia rotacja itd

kibic-zwierze 48,4K

kibic-zwierze

Użytkownik
Panowie na pierwszy rzut oka kilku ciekawych według mnie faworytów na najbliższe dni. Czarni, Śląsk, Wałbrzych, Szczecin. Jakieś opinie ??

K 83,4K

krzepki89

Użytkownik
Dyscyplina : Koszykówka Orlen Basket Liga
Godzina : 17:30
Spotkanie : Toruń- Zielona Góra
Typ : Poniżej 9,5 K.Murphy
Kurs : 1,88
Bukmacher : Betclic

Hej , moje źródła mówią, iż w Zastalu nie zobaczyli $$$ więc motywacja może spaść. Dodatkowo koledzy z większa wiedzą mówią, iż Kammar Murphy raz ze będzie miał ograniczone minuty bo doszedł BRKIC , to dodatkowo pod koszem w Toruniu jest BENSON ( może nie jest to jakiś super obrońca) i ABU , z Zastalu odszedł Hodge, który też dużo kreował. Liczę na ograniczoną liczbę minut oraz mało podań od rozgrywających. w Forbet jest linia 10,5 , ale ja zagrałem bez podatku na Betclicu . do Ako polecam na forbet

Otrzymane punkty reputacji: +2919
A 458K

adams235

Znawca - Żużel
Ostatnio Czarni dali zarobić plus Stein ,z kolei Stal zagrała mecz życia...jutro idę znów w kierunku Czarnych raz że forma widać że złapali flow, a dwa Stal jutro bez kolejnego kluczowego gracza tym razem wypada Lambrecht więc zostaje 6 do gry plus ewentualnie Egner,
Kurs na win Czarnych 1.47oraz Czarni (-3.5) kurs 1.63 Fortuna pobieram
Gram dziś bo jutro kursy mocno spadną podejrzewam,oczywiście wiem jak grają zespoły osłabione w plk w tym sezonie ale kiedyś ta seria musi mieć koniec.
Dodatkowo do taśmy Czarni over 20.5 1 kwarta kurs 1.8 Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +536
Dyscyplina Koszykówka Polska
Godzina: 15:30
Spotkanie: Spójnia Stargard - Trefl Sopot razem z dogrywką
Typ:9ver 160,5 pkt
Kurs:1,91
Bukmacher: fortuna
Analiza: W tym meczu zdecydowanie większe szanse na odniesienie zwycięstwa mają koszykarze gości Trefl Sopot i każdy inny wynik tego spotkania niż ich pewna wygrana będzie bardzo dużą niespodzianką.W obecnym sezonie zespól ten gra bardzo dobrze i zajmuje wysokie 2 miejsce w tabeli z dorobkiem 26 punktów zdobytych.W dotychczas rozegranych pojedynkach wygrali oni 11 meczy i 4 spotkania tylko przegrali.W ostatniej kolejce w lidze po bardzo zaciętym pojedynku pokonali na wyjeżdzie Czarni Słupsk 77-73.Jest to drużyna która ma ambicje w tym sezonie walczyć o tytuł mistrzowski.Moim zdaniem w tym pojedynku padnie bardzo dużo koszy,zdecydowanie więcej niż 160,5 punktów.

K 83,4K

krzepki89

Użytkownik
DZis moim zdaniem Trefl bierze, w STargardzie minorowe nastroje , z jednej strony Trefl ostatnio przegrał w STargardzie ale to był zupelnie inne zawody . ja do ako pobralem Langovic 10 pkt , dobrze rzuca wolne + potrafi za 3 pkt , i linia nie wysoka , i to moje źródła mi polecają. Jeśli trefl weźmie mecz to będzie over tak jak kolega napisał wyżej, jeśli Spójnia chce mieć jakieś szanse mecz musi zrobić się underowy.

movieplk 442,5K

movieplk

Znawca - Polska Koszykówka
01/02/2025 15:30 CET
Spojnia Stargard - Trefl Sopot over 160.5
1.87 (Superbet)/1.85 (STS)/1.84 (ETOTO)1.76 (Fortuna)
5/10

W spotkaniu wg moich źródeł nie powinien zagrać Wesley Gordon. On był najlepszym obrońcą Spójni, a zarazem bardzo słabym zawodnikiem ofensywnie, bo grozi tylko w obrębie 1-2 metrów od obręczy i jest bardzo powolny, co zwalniało atak. Spójnia pod nowym PG Treyem Davisem skończyła kręcić koszyczki, które były łatwe do rozczytania oraz bardzo powolne. Teraz mamy masę gry dwójkowej na pick'n'rollu i potem z tego ofensywa wygląda zdecydowanie lepiej, niż koszyczki z Cooperem. Z tego wszystkiego mamy lepszy, szybszy atak i gorszą defensywę, bo Langovic jest bardzo słaby w obronie.

Trefl dziś powinien zagrać bez Aarona Besta. Tutaj akurat szkoda, ale myślę, że przez mecz w środę w EuroCup oni nie będą przygotowani na Spójnię w 100%, a gracze nie będą tak zaangażowani. Linia nie jest za wysoka i spodziewam się luźniejszego pykania, gdzie przez zmiany w Spójni mamy handicap punktowy.

Ostatnia edycja:
A 458K

adams235

Znawca - Żużel
Ja z kolei oprócz overu 156.5 do dubla kurs 1.5 Fortuna pograłem J.Schenk over 9.5 kurs 1.5 Superbet linia wydaje mi się o oczko lub dwa za niska ,mecz może byc brudny duża liczba fauli...swoją drogą Spójnia może powalczyć i jakiś handi w ich stronę głupio nie wygląda, w tygodniu mial zarząd spotkanie i jest mocna mobilizacja u nich

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +141
G 14,6K

gelutbg

Użytkownik
Legia Start, over 165,5 pkt 1.45, patrząc na moje typy postanowiłem grać bardziej zachowawczo stąd mniejsze kursy, do sklejenia z innym. Start to overowa drużyna i spodziewam się szybkiego grania, nie podejmuje się typowania zwycięscy bo Legia to mocno nie przewidywalna drużyna, dlatego idę w over, intensywność gry gości (ilość paszportów) + Pluta po stronie Legii mam nadzieję pozwoli przekroczyć tą linie

Górnik MKS, MKS + 13.5 no bez przesady 1.2 na Górnik? To tylko PLK, a co na MKS do stracenia? Markusson powinien zjeść Wykę, więc tutaj widzę dużą przewagę, jeśli Cowels zagra na dobrym procencie to goście mogą powalczyć? Dodatkowo za drobne win MKS pierwsza kwarta 2.58

Dziki Anwil, Anwil 1.56, 3 porażka z rzędu Anwilu? Nie sądzę, nie widzę przewag aby Dziki mogły powalczyć, Radicevic grzybi, Fulkerson prezentuje się średnio, Szlachetka ma pociągnąć mecz z Grochowskim? Coś się w tej drużynie zacięło i nie wyobrażam sobie zwycięstwa Dzików w tym meczu. Spodziewając się ze strony Dzików koszykarskiego błota + obrona Anwilu, under 161,5 po 1,47 jest do przyjęcia

GTK King, idealny mecz na over pow 166,5 po 1,47, styl GTK idealnie pasuje do grania Kinga

Otrzymane punkty reputacji: +221
A 458K

adams235

Znawca - Żużel
Gliwice-King over 170.5 kurs 1.72 Fortuna
No jeśli ma gdzieś dzisiaj być w końcu over to raczej jedynie w tym meczu,
King swoje rzuci, liczę jednak że zaczną lepiej i nie będzie takich zrywów czy przestojów jak w Ostrowie czy w meczu z Walbrzychem ,Gliwice w obronie się nie przeciwstawią ale mogą grać szybko i spróbować przerzucić rywali

Z 79,7K

zwierzakus

Użytkownik
Na szybko: kursy znowu z księżyca. Rozumiem,że górnik gra momentami fajnie a hala gorąca, ale nie mają na żadnej z pozycji lepszego zawodnika od Lublina. Rożnica potencjałów jest na 1,5 na Lublin który cały czas jest niedoceniany.

Start Lublin +1,5 1,9

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom