>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PLK 2024/25 (typy, analizy, komentarze)

Z 1,2M
Dyscyplina koszykowka Polska
Godzina: 08;30
Spotkanie: Legia Warszawa - Start Lublin handicap [0- 9,5 ]
Typ: Start Lublin +9,5 pkt 71-77
Kurs: 1,60
Bukmacher: Fortuna
Analiza:Zapraszam na 4 pojedynek finałowy tej pary w Basket Orlen lidze.Na razie stan rywalizacji jest 2-1 dla Legi Warszawa.Teraz w tym pojedynku to też ten zespół ma większe szanse na odniesienie kolejnego zwycięstwea,ale jednak moim zdaniem to będzie bardzo zacięty i wyrównany pojedynek i ich ewentualne zwycięstwo wcale znowu nie jest takie pewne i jednak nie będzie ono zbyt wysokie.W ostatnim pojedynku przed kilkoma dniami pokonali oni na swoim terenie Start Lublin 90-86 w samej końcówce spotkania.Czołowi koszykarze tej drużyny którzy rzucają dużo punktów to :Mc Gusty,Pluta ,Silins i Vukic.Ich rywale Start Lublin to jednak bardzo trudny rywal i będzie dążył do wyrównania tej rywalizacji na 2-2.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2842
Pablito91 2,1M

Pablito91

Typer Miesiaca
Legia poniżej 87.5 pkt @1.46 superbet brawo Legia. Trójkami w końcówce załatwili over

Dzisiaj poznamy mistrza w naszej rodzimej PLK. Dojdzie do ostatniego, siódmego spotkania mierzy Startem a Legią. Kursy są wyrównane. Z racji, że jest to 7 mecz trzeba iść w under punktowy. Buki dość wysoko wystawiły linię. Ja jednak myślę, że raczej nie będzie jakiegoś szalonego tempa. Mecz o wszystko. Zespoły będą bardziej skupiały się na obronie. W zeszłym roku też doszło do 7 spotkania. Między Treflem a Kingiem i wynik to 77:71. Dodatkowo Legia w finale 3x grała już w Lublinie i nie osiągnęła 88 pkt w żadnym ze spotkań. Raczej nie spodziewam się by mieli to zrobić również dzisiaj.

Ostatnia edycja:
S 5,6K

sudo

Użytkownik
Dzisiaj wygra Legia,patrząc jak sędziowie ciągną za uszy Legię siegając po techniczne faule z kapelusza lub odgwizdując czyste bloki dla mnie jest jasne kto ma zgarnąć finał no chyba,że chodzi o iloś reklam,transmisji TV i biletów ale raczej to pierwsze

Z 1,4K

ziolo_lecznicz

Użytkownik
Dzisiaj wygra Legia,patrząc jak sędziowie ciągną za uszy Legię siegając po techniczne faule z kapelusza lub odgwizdując czyste bloki dla mnie jest jasne kto ma zgarnąć finał no chyba,że chodzi o iloś reklam,transmisji TV i biletów ale raczej to pierwsze
Za uszy to sędziowie pociągnęli Start w 1 meczu. Podręcznikowo przekręcili Legię w samej końcówce. Nawet im sie sprawdzać ' nie chciało ' ostatniej akcji w tamtym meczu.

Z 83,2K

zwierzakus

Użytkownik
xD widzę że kolega doskonale zna przepisy fiba. Najwiekszy przekręt jaki sędziowie zrobili to w g6 i nie ma nawet nad czym dyskutować, to po prostu nie mieści się w głowie jak można odwołać faul. To się nadaje na odsunięcie na cały następny sezon od sędziowania ale wiadomo że nie mówimy o normalnej lidze.

Generalnie wyjątkowo zgadzam się z sudo. Jeśli ktoś wierzy że liga jest czysta to value na start Lublin jest oczywiste bo w całej serii sportowo są po prostu lepsi. Pytanie czy to co się działo w g6 miało po prostu miało dać zarobić Polsatowi i zbudować emocje czy Legia ma być mistrzem jako bardziej medialny team. W spiski nie wierzę ale g6 może być smialo na równi w legendarnym meczu Lakers-Kings w 2002 r.

deepred 1,5M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Fakt, w g6 zdecydowanie duch Scotta Fostera unosił się w hali na Bemowie. Ogólnie bardzo ciekawa seria i cieszy mnie fakt, że mamy g7 i tutaj i w NBA. Ja ogólnie wyznaję zasadę, że finały się ogląda, a nie obstawia. Zwłaszcza g7 gdzie w sumie wszystko jest możliwe, od wyrównanej końcówki po jakiś 20 punktowy blowout w którąkolwiek stronę. Po prostu obejrzyjcie to spotkanie.

P 5,7K

paptyd

Użytkownik
Jeśli sędziowie będą ciągnąć kogokolwiek to Starg Lublin, wystarczy spojrzeć na koneksje i osoby zarządzające. Jednakże abstrahując od sędziów dzisiaj widzi mi się strat Lublin po kursie 2.00. Hala w Lublinie w dni jak dziś jest istnym piekłem, nie da się tam grać.
Miejscowi o wiele mniej to odczują niż przyjezdni

Do góry Bottom