>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PLK 2024/25 (typy, analizy, komentarze)

N 434,8K

niewierny-janek

Użytkownik
Polecam wszystkim forumowiczom tego działu nie komentować meczów podczas ich trwania, po prostu się kompromitujecie. Niektóre analizy również wyglądają bardzo słabo i nie są zbytnie merytoryczne.

Otrzymane punkty reputacji: +646
inkub1986 723,9K

inkub1986

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Czarni 1,96 fortuna

No Czarni a kto? W meczach w Lublinie ewidentnie szli na równo. Tymczasem w Słupsku zagrane przez Czarnych na 19 punktów przewagi. Kto myśli logicznie i wyciąga wnioski ten wie i zrozumie, kto kontroluje spotkania tych drużyn. Dziś powtórka z ostatnich dni i wygrana Czarnych Słupsk.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1702
czoker 240,2K

czoker

Użytkownik
Czarni 1,96 fortuna

No Czarni a kto? W meczach w Lublinie ewidentnie szli na równo. Tymczasem w Słupsku zagrane przez Czarnych na 19 punktów przewagi. Kto myśli logicznie i wyciąga wnioski ten wie i zrozumie, kto kontroluje spotkania tych drużyn. Dziś powtórka z ostatnich dni i wygrana Czarnych Słupsk.
Mam nadzieje, że napisałeś to z pełną świadomością, w temacie zakończenia sezonu w ostatnim meczu, przez najlepszego gracza Czarnych - Steina?

Q 252

qwasek

Użytkownik
A co się stało że nie zagra? Nie nie wiedziałem. A to nie najlepiej. Ciekawe co zmiennik potrafi.
I teraz już wiadomo jak znasz się na koszykówce. Jaki zmiennik chłopie graj ten Słupsk za całą wypłatę. Ja akurat z tego miasta pochodzę i jak Jackson nie odpali to tam nawet nie ma kto rozegrać.

Otrzymane punkty reputacji: +85
inkub1986 723,9K

inkub1986

Użytkownik
I teraz już wiadomo jak znasz się na koszykówce. Jaki zmiennik chłopie graj ten Słupsk za całą wypłatę. Ja akurat z tego miasta pochodzę i jak Jackson nie odpali to tam nawet nie ma kto rozegrać.
I już mierzenie fiutów. Skąd wiesz, że ja stamtąd nie pochodzę? Mnie zawodnicy tak nie obchodzą, jak kolektyw i wyniki. Tego akurat nie wiedziałem, bo koszykówka to nie mój pierwszy sport. Mówię o Steinie. Nawet nikt nie odpisze znawcy za 100 dlaczego nie zagra. Koniec kontraktu w trakcie sezonu a może ktoś mu nogę urwał w ostatnim meczu?

J 10,9K

jojozg

Użytkownik
Po co się psujesz gości , kontuzja i do końca sezon ma z głowy a jak chcesz szczegóły to wejdź na profil Czarnych na fb i będziesz alfa i Omega:)
Post automatycznie złączony:

Prujesz

P 4,7K

paptyd

Użytkownik
Legia Warszawa wygra co najmniej 6 pkt (-5.5) @2.7 STS💪

Biorę na tapet mecz Legii Warszawa w Wałbrzychu, uważam, że seria zakończy się przekonywującym zwycięstwem gości z Warszawy.
Argumenty przede wszystkim przemawiające za drużyna z Warszawy jest polska rotacja, która mając w drużynie Plutę oraz Kolende stawia zdecydowanie wyżej warszawiaków aniżeli górnik, którego polska rotacja kończy się na Bojanowskim oraz Wyce, którzy raczej moim zdaniem nadają się na zadaniowcow aniżeli graczy pierwszej piątki.
Kolejnym argumentem jest wręcz fatalna dyspozycja liderów Górnika tj.Gilberta oraz Gotchera, panowie zaliczają w play-offach niesamowity zjazd i wobec ogólnej niemocy górnika tj. najwyższą zdobycz 64 pkt w trzech meczach niemożliwym jest ich zwycięstwo bez przełamania liderów, a na to się nie zapowiada widząc mecz który odbył się dwa dni temu.
Legia dobrze wygląda taktycznie, a ich obrona w ostatnich meczach naprawdę wygląda najlepiej w całej ekstraklasie.
Uważam, że Legia mocno zacznie, a braki personalne oraz formy Górnika szybko pozwolą odskoczyć na bezpieczne prowadzenie, które bez problemu utrzymają do końca meczu, a zarazem serii.

Start Lublin @1.83
Zapomnijmy o ostatnim wyniku, 52% za trzy w meczu to anomalia która zdarza się raz, dwa, trzy razy sezonie maksymalnie.
Z Czarnych wypada lider, właściwie jedna z trzech osób, która gdy trzyma piłkę w rękach czujesz pewność tego, że coś wyczaruje. Stein niestety zakończył sezon z kontuzją. Umówmy się, że Polaków najmocniejszych nie ma ani jedna, ani druga drużyna, ostatnie mecze Pelczara i Krasuckiego możemy traktować jako błędu w matrixie, przysięgam, że nie wpadłbym na ich jakiekolwiek minuty w playoffach, a co dopiero realny wpływ na wynik. Start ma do wyeliminowania Jacksona, jeśli się to im uda to mecz powinien pójść po ich myśli. Uważam, że pomimo ciężkich warunków w słupskiej hali oraz głośnego dopingu kibiców to start Lublin dzisiaj zakończy serie, gdyż dysponują aktualnie większym potencjałem koszykarskim. Sam mecz wydaje mi się, że będzie ciekawy i zacięty.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +720
Q 252

qwasek

Użytkownik
I już mierzenie fiutów. Skąd wiesz, że ja stamtąd nie pochodzę? Mnie zawodnicy tak nie obchodzą, jak kolektyw i wyniki. Tego akurat nie wiedziałem, bo koszykówka to nie mój pierwszy sport. Mówię o Steinie. Nawet nikt nie odpisze znawcy za 100 dlaczego nie zagra. Koniec kontraktu w trakcie sezonu a może ktoś mu nogę urwał w ostatnim meczu?
Pochodzisz ze Słupska i nie wiesz ze Stein zerwał ACL. I jak to nie jest twój sport wiodący to nie pisz ze łatwo wygrają bo się na tym nie znasz. Ktoś to przeczyta i zagra za całą wypłatę i może się nie udać.

inkub1986 723,9K

inkub1986

Użytkownik
Pochodzisz ze Słupska i nie wiesz ze Stein zerwał ACL. I jak to nie jest twój sport wiodący to nie pisz ze łatwo wygrają bo się na tym nie znasz. Ktoś to przeczyta i zagra za całą wypłatę i może się nie udać.
Już przeczytałem. A to już jego sprawa z tą wypłatą. Nie oglądałem meczu i nie sprawdziłem składów. Ale tak poza tym o tym co napisałem, czyli o filozofii sportu wszystko się zgadza.

Prawdziwy kibic nie musi znać wszystkich wydarzeń na boisku a nawet składu swojej druzyny. Musi w nich tylko wierzyć.

Ostatnia edycja:
P 4,7K

paptyd

Użytkownik
Start Lublin wygra mecz (z dogrywka)@1.7 STS👍

Mecz numer 5, jedyny w tegorocznej pierwszej rundzie. Ponownie typuje wygrana Startu Lublin, tym razem u siebie, dlaczego?
Start zdecydowanie mocniej wygląda personalnie, oczywiście mówię tu o zaciągu graczy zagranicznych gdyż Polacy po stronie czarnych zdecydowanie.
Start u siebie w sezonie zasadniczym był najlepsza drużyną w PLK 11-4. Czarni bez kontuzjowanego lidera, który był najlepszym i bez wątpienia najbardziej równym zawodnikiem czarnych, oczywiście w poprzednim meczu przekonaliśmy się, że czarni mieli plan B, jednakże zakładam, że sztab Startu nie przespał kilku dni po tej serii wpierdzielow i wymyślił coś aby zatrzymać ekipę ze Słupska. Co zawiodło w poprzednim spotkaniu? 4/30 za trzy, niestety w dzisiejszej koszykówce ciężko nadrobić jeśli nie trafiasz, natomiast dzisiaj we własnej hali, która moim zdaniem jest jedną z najbardziej nieprzychylnych hal dla przyjezdnych(słaba wentylacja, sporo kibiców) są w stanie wygrać i zamknąć serie.
Dla odważniejszych polecam połączyć to w betbuildera z +156.5 punktów w meczu, gdyż obie drużyny są zdecydowanie bardziej utalentowane ofensywnie aniżeli defensywnie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1067
P 4,7K

paptyd

Użytkownik
Anwil wygra co najmniej 5 pkt i Legia rzuci ponad 77pkt.

Szczerze, obie drużyny utalentowane ofensywnie, jednakże jak to w Polskiej lidze Personalia, zdecydowanie na korzyść Anwilu. Hala Mistrzów we Włocławku również jest bardzo ciężkim terenem.
Uważam, że mecz będzie bliski i obie drużyny zakręca się wokół 90 pkt, jednakże Anwil ma na tyle dobrych zawodników, że w każdym możliwym układzie są w stanie przegonić ofensywnie całą naszą ligę. Upatruje w nich mistrza Polski oraz zdecydowanego zwycięzcę dzisiejszego meczu.

Załączniki

Do góry Bottom