>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Playoff w NBA

Status
Zamknięty.
L 2

luis

Użytkownik
Ciekawi mnie kto wygra w tym roku po zeszlorocznej sensacji w finale gdzie detroit pokonalo Lakers w tym jest chyba kilku wyraznych faworytow. Ostawiałbym finał na zachodzie Spurs- Suns a na wschodzie Pistons- Heat. Wiecej szans daje zwycięzcy finalu na zachodzie.

roman_katecheta 2

roman_katecheta

Użytkownik
ja to sie musze przyznac szczerze ze jestem nadal w epoce chicago z jordanem, pippenem, rodmanem i kukocem heh... od tamtej pory i jak tvp zaprzestalo emisji meczykow skonczylo sie jakos... a w tym roku to w ogole na bierzaco nie jestem...

L 2

luis

Użytkownik
Ja jestem na biezaco bo jestem szczesliwym posiadaczem cyfry + i staram sie ogladac na biezaco mecze oczywiscie nie na zywo bo 2:00 w nocy to nie chce mi sie czekac za bardzo ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
roman_katecheta 2

roman_katecheta

Użytkownik
co prawda to prawda shaqu przodownik... mi osobiscie nie podoba sie jego styl gry, wole mniejszych szybszych zawodnikow no ale jest skuteczny bez dwoch zdan...

D 0

darek

Forum VIP
ech... NBA to juz nie to cokiedys jak Chicago mialo najlepsza ekipe terazjuz sie nie interesuje NBA juz mnie to nie pociaga :p

Y 0

yomany

Użytkownik
Wg. w finale zagraja Miami i Phoenix. no i off kolr maiami wygra z shaqem na czele ???? .
Chociaz patrzac na satystyki jak jeszcze byla liga to Miam bylo gorsze bo przegrali o 3 razy wiecej niz Phoenix a takze phoenix zdobylo 36 ptk wiecej. Wiec &quot;wszytko sie moze zdarzyc...
:mrgreen:

Y 0

yomany

Użytkownik
Wczoraj Phoenix pokazala mega porazke :/ normalnie N/C kolejny taki mecz i moga sie pozegnac z finalami :/

kenia 0

kenia

Użytkownik
a co sadzicie o tym meczu w piątek graja
Indiana-Detroit(3m.)
kursy 1,95 na Indiane a na Detroit 1,75 :?: :?: :?:

popiol 0

popiol

Forum VIP
Ejj a jest w handicap??Bo tak to trudno jest powiedzieć...ja bym spróbował w handicap...ale stawiam 100zł że po 2 meczach w Indianie bedzie remis 2-2 jak zawsze..to bedzę ciekawa rywalizacja..jak Dallas-Huston

Y 0

yomany

Użytkownik
Statystyki by. Yomany

Miami vs. Washington 3-0
Indiana vs. Detroit 2-1
Phoenix vs. Dallas 2-1
San Antonio vs. Seattle 2-1

Statystyki MIA vs. WAS

Miami vs. Washington

Tutaj widac duza przewage Miami nad washington 3 wygrane mecze z rzedu pograzaja washington.Jezeli teraz Miam wygra to po sprawie

Punkty w poszczegolnych meczach

1 mecz MIA 105, WAS 86
2 mecz MIA 108, WAS 102
3 mecz MIA 102, WAS 95
[Dzis jest rozgrywany 4 mecz (Miam na wyjezdze) ]

Srednia ilosc ptk
Miam - 105ptk
Washington - 94,3

Uwazam ze dzisiejszy mecz Miam wygra.Choc bede to wyownany mecz washington walczy o przetrwanie natomias Miam gdyby dzis wygralo bylo by bo sprawie

Statystyki PHO vs. DAL

Phoenix vs. Dallas

Phoenix jest faworytem wygrania calego play offu z shaqem na czele [to chyba jest ich przepustka do wygrania] WIdac ze gdy graja u siebie maja miazdzaca przewage natomias na wyjezdze jest bardzo wyrownanie.

1 mecz PHO 127, DAL 102
2 mecz DAL 108, PHO 106
3 mecz PHO 119, DAL 102

Srednia ptk
PHO - 117,3
DAL - 104

Statystyki IND vs. DET

Indiana vs. Detroit

Dzis w nocy indiana pokazala klase i wygrala 2 raz z rzedu z Detroit.Mysle ze ogolna klasyfikacja roztrzygnie sie na korzysc indiany.

1 mecz DET 96, IND 81
2 mecz IND 92, DET 83
3 mecz IND 79, DET 74

Srednia PTK

DET - 86
IND - 84

Widac dos slaby poziom obydwu druzyn co widac po ilosci koszow.

Statystyki SA vs. SEA

San Antonio vs. Seattle

W sumie nic ciekawego nei dzieje sie na ich meczach wyrazna przewaga SAS w domu jak i na wyjezdzie.MMYsle ze bez problemu SAS poradzi sobie z SEA.

1 mecz SAS 103, SEA 81
2 mecz SAS 108, SEA 91
3 mecz SEA 92, SAS 91

Srednia PTK

SAS - 100,6
SEA - 88

Widac wyrazna przewage SAS nad rywalem.

R 0

r4d3k

Forum VIP
Finały konferencji będą wyglądały chyba tak:

Pistons - Heat
Spurs - Maverics (chociaż mam cichą nadzieję że wygra Suns, niemniej jednak realnie patrząc większe szanse ma ekipa z Dallas)

Typ na finał

Heat - Maverics
4 : 1

????

Y 0

yomany

Użytkownik
No nie wiem cz heat wygra :roll: tylko 2 razy doszli do finalow konfederencji i za tymi 2 razami przegrali.Chociaz teraz sia silejsi rozgromilo washington 4 razy pod zrad nigdy im sie tak nei zdazylo.

R 0

r4d3k

Forum VIP
Wygra :p shaq poki co ze wszystkimi swoimi zespolami doszedl do finału ???? ale finał konferencji będzie mega ciekawy. Pistons - Heat :] mniam.... juz sie nie mogę doczekac :twisted: a jeszcze jakby finał był Heat - Suns... Żar kontra Słońca hehe ????

Dziś w nocy jeden z najciekawiej zapowiadający się mecz w tegorocznychych play-off&#39;s: piąte spotkanie Mavs z Suns. Moim zdaniem to spotkanie zadecyduje o tym kto awansuje do finału konferencji, ale wytypować zwycięzce jest niezwykle ciężko. To najbardziej wyrównana para jak dla mnie i wszystko tu jest możliwe.

A kogo wy typujecie na finały??

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom