>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Players Tour Championship 24.06-15.02.2011

Status
Zamknięty.
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Jest już oferta na jutro w sportingbet.
Fajnie by było jakbyś następnym razem zrobił screen tej oferty i wrzucił tutaj.
Oferta rzeczywiście jest, co prawda nie na wszystkie mecze, ale na wiekszość pojedynków pierwszej rundy. Krótko mowiąc jest w czym wybierać.

Niby PTC to nie są w 100% zawody rankingowe, ale punktów do rankingu trochę zdobyć można. Dlatego większość zawodników traktuje te turnieje poważnie. Można więc wypatrzyć sporo ciekawych typów.

Z ciekawszych kursów, powyżej 1,40 na pewno warto polecić Goulda (1,61), Figueiredo (1,57), Waldena (1,50), Ebdona (1,57) oraz Songa (1,66). Szczególnie trzej pierwsi wydają się łakomymi kąskami. Rywale słabi, spokojnie powinni wygrać.

Z pewniaków z kursami niższymi interesująco wyglądają Hawkins (1,28 ), Dott (1,28 ), Wenbo (1,28 ), Allen (1,36), Maguire (1,16), Burden (1,20), Fu (1,28 ), Trump (1,22) i King (1,25).

Jeśli chodzi o niespodzianki to również kilka widze i jeśli ktoś lubi ryzyko to może spróbować postawić na Anthony&#39;ego McGilla (3,25) ze Stephenem Hendry&#39;m, który dopiero pierwszy raz stanie od kwietnia do turniejowej rywalizacji, Joe Delaney&#39;a (2,37) w meczu z Rory&#39;m McLeodem, który to pokonal czarnoskórego Anglika kilka dni temu w kwalifikacjach SM 5-1 oraz Jaka Jonesa (2,25) z Paulem Davisonem ponieważ kurs na Jonesa to value.

Pogrubienie oznacza moim zdaniem najpewniejsze typy z zaproponowanych.
Gdy podejme ostateczny wybór co i jak gram to wrzucę do swojego tematu.. ;)

snajp 887K

snajp

Użytkownik
Mam mało czasu ale swoje dwa grosze wtrącę :razz:
Ass jak zwykle fajnie wszystko opisał ale co do niespodzianek to Wattana pojedzie Stevensa. 2.6... na James&#39;a to w/g mnie dobry kurs i warto postawić.Matthew coś ostatnio cienko :-|
Mało przekonująca analiza ale ja gram :cool:

L 0

lucky22

Użytkownik
Stawiłem 20 zł na Dotta, Allena, Trumpa, Wenbo, O&#39;Sullivana, Fu i Hawkinsa. Myślę,że to faworyci. Rywalami są albo amatorzy albo gracze znajdujący się w kiepskiej formie jak np. Day,czy McManus.
W 2 kuponie stawiłem na Figueiredo, Jogię, Doherty&#39;ego , Judge&#39;a i Robertsona.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Mam mało czasu ale swoje dwa grosze wtrącę :razz:

Ass jak zwykle fajnie wszystko opisał ale co do niespodzianek to Wattana pojedzie Stevensa. 2.6... na James&#39;a to w/g mnie dobry kurs i warto postawić.Matthew coś ostatnio cienko :-|

Mało przekonująca analiza ale ja gram :cool:
Też o tym myślalem, ale lekkie 5-2 Stevensa w czwartej rundzie kwalifikacji Shanghai Masters z Anda Zhangiem mnie zniechęciła. Tym bardziej, że Wattana w tych eliminacjach się nie popisał.

LUCKY22, typy dobre ale O&#39;Sullivana po takim kursie, w takim turnieju się po prostu nie gra :cool:

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Jeszcze oferta na zwycięzcę tego PTC:

Co do samych pierwszych spotkań to oferta bogata jak nigdy. Jest dużo ciekawych spotkań. Jeśli coś bym grał to napiszę jeszcze o tym.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
W końcu zagrałem tak: Typy Assitalia. Trochę szalona próba, ale naprawdę nie mam pomysłu jak to rozdzielić, a raz na kiedy można takie coś zagrać.. ;)

Ogólnie to przyjrzałem się bliżej tym meczom i Dott oraz Allen jakoś w końcu odpadli z moich typów. Rywal Allena dość dobrze grał w kwalifikacjach do SM, a Dott.. no średnio sobie radzi. Obaj jakoś mi się nie spodobali. Przeciwnie Selby, Jogia oraz Cope, których wcześniej nie polecałem. Selby jednak mimo wszystko kurs, bo gra w PTC świetnie, a 1,28 z Andą Zhangiem to sporo, Jogia bo ma amatorskiego rywala, a sam radzi sobie ostatnio bardzo dobrze no i Cope z tego samego powodu co Jogia.

Zastanawiam się jeszcze nad kuponem z niespodzianek czyli dubel McGill + Delaney (wyjaśnienie kilka postów wyżej), ale chyba jednak nie zagram.

L 0

lucky22

Użytkownik
The Rocket ograł Daya 4:0

A Kingowi rywal oddał walkowera.

Ass // Używaj opcji &quot;edytuj&quot;, poza tym to nie Kingowi oddał, tylko King oddał, będzie więc zwrot.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Kurcze, teraz trochę żałuje. McGill - Hendry 4-0, kurs 3,25 ;)
Mam nadzieję, że ktoś zagrał bo jak się okazuje naprawde było warto, ja jednak się nie zdecydowałe, szkoda..

Z innym meczów narazie zakończył tylko Selby, który wygrał 4-2 i Trump pewne 4-1.. ;)

Ass // Jogia :| Masakra, mam nadzieję, że nie będzie to tylko jedna mina. Prowadził już 3-1, żeby przegrać 3-4, wrrr.. :|

L 0

lucky22

Użytkownik
Moje szybkie typy na 14.00
1) O&#39;Sullivan - Fu 1
2) Maguire - Dale 1
3) Pinches - Song 1
za 100zl do wyciągnięcia 300 stówki

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
LUCKY22 po co podajesz suche typy? Nie mogłeś dodać chociaż dwóch zdan analizy do każdego pojedynku? Takie posty będą usuwane z tego działu zawsze, Twój zostawie aby był przestrogą dla innych.

andre7, owszem. Szykuje sie finał Williams - O&#39;Sullivan, ale zaskakująco dobrze radzi sobie Dale i Pinches. Obaj mogą sprawić niespodzianki. Gdybym miał stawiać kto wygra to po szalonym kursie, jaki pewnie bym dostał zagrałbym na Barry&#39;ego.

michau 84

michau

Forum VIP
Dziś startuje trzeci turniej z cyklu Euro Players Tour Championship. Turniej rozgrywany jest w Niemieckiej miejscowości Russelsheim i potrwa do niedzieli.

Oferta tradycyjnie ze sportingbetu :

Zapraszam do dyskusji ;)

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Jutro na PTC mamy oczekiwany powrót Johna Higginsa. Kurs oczywiście nie powala, ale wydaje się to pewny typ. 1.44 tylko ze względu na powrót po przerwie i mecz do 4 wygranych frejmów. Z Joe Jogia w normalnej formie na Johna byłoby 1.1 ;] A Johnny po przygodach w Kijowie(mafia, wódka- był ostry jak Oleksy), będzie chciał wypaść jak najlepiej. Nie grał pół roku, wypada się zrehabilitować w jakimś stopniu. Na dokładkę w sam raz, może się pojawi handicap do gry to też można pokombinować. PTC nie śledzę, dużo tam dziwnych wyników, ale tu zrobię wyjątek oby John nie zawiódł.
Dorzuce sobie do tego Allena, na którego gram z uporem maniaka od początku sezonu, może tym razem zaskoczy + Hawkins i mamy tripla.

Znalazłem wyniki:
http://www.snooker.org/res/index.asp?event=11
formuła turnieju to też niebyt przejrzysta. Higgins już wygrał 3 mecze, a niektórzy dopiero 1 grają :|
Z typów które pisałem, Allen-Burnett walkower, Hawkins wygrał 4:2 ✅z Holtem, a Higgins z Jogią 4:2✅

michau 84

michau

Forum VIP
Szósta już część z cyklu EPTC rusza jutro w Czechach, a dokładniej w Pradze. Drabinkę można zobaczyć tutaj. Wszystkie spotkania grane są do czterech wygranych partii. Natomiast oferta jaką przedstawił sportingbet wygląda następująco:

michau 84

michau

Forum VIP
Za nami pierwszy dzień ostatniego turnieju EPTC. Największą sensacją jest oczywiście wbicie maksymalnego brejka. Uczynił to Rory McLeod, który summa summarum przegrał jednak swój pojedynek z Issarą Kachaiwongiem 4-3. Oferta: klik. Dziś będzie rozgrywał swoje spotkanie John Higgins, będzie to jego drugi turniej po powrocie z zawieszenia - poprzedni EPTC 5 wygrał ;)

michau 84

michau

Forum VIP
Ostatni w tym roku turniej z cyklu Euro Players Tour Championship wygrał niespodziewanie Michael Holt. Hitman przegrywał już 2-3, jednak finałowy wynik brzmiał ostatecznie 4-3. A pokonał samego Johna Higginsa. W półfinale również miał nie lada kłopoty, ponieważ Shaun Murphy prowadził już 3-1.

Warto wspomnieć, iż jedynym warunkiem, aby Anglik przeszedł do wiosennych rozgrywek było wygranie tego turnieju. Za wszystkie pięć poprzednich turniejów, zdołał zainkasować zaledwie 900 funtów. Za zwycięstwo w Pradze otrzymał bagatela 10 000 Euro, bilet do Grand Finals oraz 2 tysiące punktów rankingowych. Jest to największy sukces w dotychczasowej karierze 32-letniego snookerzysty.

Higgins za to, miał okazję zostać pierwszym zawodnikiem, który wygrałby dwa turnieje EPTC jeden po drugim, oraz mieć na koncie piętnaście zwycięstw z rzędu. Aferę, w którą był zamieszany, Szkot przyćmił od razu zwycięstwem w poprzednim turnieju w niemieckim Hamm. Był to jego pierwszy sprawdzian po kilku miesiącach przerwy od zawodowego snookera. Jego porażka w jest tym bardziej zaskakująca, ponieważ poprzednie rundy przechodził bez większych problemów: 4-1 z Allenem oraz Binghamem, w półfinale natomiast oddał dwie partie Joe Jogii.

Lider światowych list, do ulubionych miejsc na pewno nie zaliczy Pragi. Neil Robertson poległ tutaj już w drugiej rundzie. Pogromcą Kangura został Jimmy Robertson. Pojedynek zakończył się rezultatem 4-2. Swoją przygodę z Czechami równie wcześnie ukończył Graeme Dott, który przegrał z 19-letnim Jackiem Lisowskim.

A jutro już rozpoczynają się kwalifikacje do UK Championship. Zapraszam do tematu: UK Kwalifikacje

Dalej przeszli:

Andrew Higginson
Mark Davis
Matthew Stevens
Gerard Greene
Joe Jogia
Mark Williams
Dominic Dale
Stephen Lee
Tom Ford
Stephen Maguire
Michael Holt