>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Play Offs 2009

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
FC Dordrecht - Roda JC

Już jutro o grę w Eredivisie zmierzy się drugoligowy Dordrecht z ekipą Rody Kerkrade która walczy o utrzymanie w Eredivisie. Roda która nie oczekiwanie znalazła się na miejscu które zobowiązuje ich do rozegrania barażu z Dordrecht. Roda rozegrała w swojej historii 3 spotkania z Dordrecht i 3 razy okazała się zwycięska. Najlepszym strzelcem Rody w sezonie był Sekou Cisse który jest znakomitym graczem uważam że może sporo pomóc drużynie Rody. Uważam również że jeżeli drużyna Rody nie zdoła się utrzymać będzie miała kiepską sytuacja kadrową , z tego co dowiedziałem się nie oficjalnie spora premia szykuje się za utrzymanie w lidze więc jest oco grać trzeba tylko zwyciężyć z grającym nie równo Dordrecht.

Moje propozycje :

Dordrecht v Roda JC 2 @@ 2,20 bet365 4/10
Over 2,5 @@ 1,95 bet365 4/10

cozmo 19

cozmo

Użytkownik
Kompletnie sie nie zgadzam z powyzsza analiza. Mecze pomiedzy tymi druzynami albo mialy miejsce kilkanascie lat temu, albo w pucharze, na ktorym gracze Dordrechtu raczej sie nie skupili. Poza tym ostatnio ich forma jest naprawde bardzo dobra, zwyciezaja raz po raz i widac, ze im zalezy na awansie do Eredivisie. Pomimo owych premii dla graczy Rody ciekaw jestem czy wykaza tyle zaangazowania co gospodarze. Wiem, ze goscie sa potencjalnie lepsi, ale nie przecenialbym ich i predzej w pierwszym meczu bym widzial 1x i raczej malo goli ze wzgledu na uwazna gre w defensywie obu zespolow, ktorym bedzie zalezec, by przypadkowo nie stracic bramki i zarazem szans na utrzymanie.
EDIT No i tak jak myslalem, spotkanie zakonczylo sie remisem i underem, mimo wszystko spodziewalem sie lepszej gry gospodarzy, ale typy sprawdzily sie, wiec nie narzekam. Przyznam jednak, ze w Kerkrade dam na Rode, gdyz pokazali, ze zalezy im na utrzymaniu i u siebie bedzie ich stac na zwyciestwo, co odbije sie na kursach. Co do innych spotkan Zwolle i Waalwijk raczej zgodnie z planem, choc tym drugim zdecydowanie pomogla gra w dziesiatke przeciwnikow.

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Spotkanie: Cambuur - Roda JC ⛔
Typ: 1
Kurs: 2.55
Bukmacher: bwin

Analiza: Jutro o 20.45 rozpocznie się 3. i ostatni już pojedynek pomiędzy walczącym o awans do Eredivisie SC Cambuur-Leeuwarden a broniącą się przed spadkiem z niej Rodą JC Kerkrade. Poprzednie 2 pojedynki nie odpowiedziały nam na pytanie, która drużyna osiągnie swój cel, dlatego też dopiero jutrzejsza konfrontacja ostatecznie powie nam już, kto w lepszych nastrojach uda się na letnią przerwę w rozgrywkach.
Z pewnością w nie najlepszym nastroju już przed meczem jest szkoleniowiec Rody Harm van Veldhoven, który z powodu licznych kontuzji i wykluczeń wśród swoich podopiecznych ma ogromne problemy z zestawieniem jedenastki na najbliższy mecz i najprawdopodobniej będzie zmuszony skorzystać z głębokich rezerw.
Wśród wspomnianych zawieszonych graczy są Willem Janssen i Marcel Meeuwis, a urazy z gry eliminują Jeanviona Yulu-Matondo, Ruuda Vormera, Dietera van Tornhouta oraz Przemysława Tytonia. Poza tym mało prawdopodobny jest występ Andresa Opera, Krisa De Wree i Jamaïque&#39;a Vandamme&#39;a. Jakby tego było mało na zgrupowaniu swoich reprezentacji przebywają niezwykle istotni w talii van Veldhovena Sekou Cissé i Eric Addo.
Cała ta bardzo trudno sytuacja w drużynie gości skłania mnie do postawienia na ekipę Cambuur. Uważam, iż 3. drużyna Jupiler League będzie w stanie wykorzystać braki kadrowe gości i wygra to spotkanie.

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Spotkanie: Cambuur (-1) - Roda JC
Typ: X
Kurs: 4,00
Bukmacher: Sportingbet
Już dzisiaj o godzinie 20:45 na Cambuur Stadion rozegrane zostanie spotkanie o wysoką stawkę, kto zagra w ubiegłym roku w Eredivisie? Moim zdaniem będzie to trzecia drużyna tegorocznej edycji Jupiler League. Pierwsze i drugie starcie pomiędzy tymi drużynami zakończyło się remisami, na tym stadionie padł wynik 0:0, ale jestem przekonany, że dzisiaj zobaczymy bramki. Roda w tym sezonie prezentowała bardzo słaby poziom, w spotkaniach wyjazdowych zgromadziła tylko 10 punktów w 17 meczach, z kolei Cambuur dzielnie walczył o miejsce gwarantujące udział w barażach o Eredivisie i w końcowym rozrachunku udała im się ta sztuka. Lista nieobecnych na to spotkanie w drużynie gości jest bardzo bardzo długa. Na boisku nie zobaczymy takich piłkarzy jak: illem Janssen, Marcel Meeuwis, Sekou Cissé, Eric Addo, Jeanvion Yulu-Matondo, Ruud Vormer, Dieter van Tornhout i Przemysław Tytoń. Nie pewni występu są: Andres Oper, Kris the Wree i Jamaïque Vandamme. Myślę, że Cambuur wykorzysta ten fakt i przed własną publicznością po meczu będzie mógł świętować zasłużony awans do Eredivisie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom