Domyślnie nie. Ale nowa skórka jest przygotowana pod przeglądanie mobilne.Czy będzie możliwość przeglądania/pisania na nowym forum przez Tapatalk?
Doceniam chęci i trzymam kciuki.
Nie, będzie XenForo.To jednak nie nowe vb ?
Wchodzić można, będzie stosowny komunikat. Dane logowania będą identyczne. Problem będzie stanowić ok 10 kont - właściciele zostali już mailowo poinformowani.Czyli mam nie wchodzić na stronkę puki nie skonczycie . A co z logowaniem będzie takie samo jak w starej wersji czy pojawią się problemy ??
Myślę, że nie ma sensu. Ta przerwa potrwa stosunkowo niedługo. Zawsze można komentować posty na naszym fp, bądź dodawać własne na wallu fp. Ewentualnie jeżeli będzie większe zainteresowanie to możemy stworzyć post, pod którym będziecie mogli się udzielać dodając typy i analizy.Panowie, może założyć grupkę na fejsie specjalnie na wtorkowy dzień? Po prostu według schematu wklejać swoje typy?
Mam pytanie o ikonkę "IP" . Każdy będzie mógł zobaczyć adres IP innego użytkownika?:?
Tylko admini.Mam pytanie o ikonkę "IP" . Każdy będzie mógł zobaczyć adres IP innego użytkownika?