greenvoice>>
czy w nowej wersji forum użytkownik będzie miał swobodny wybór w zakresie tego, czy chce lub nie chce otrzymywać korespondencję w polu uzasadniania przyznawanych mu punktów reputacji?
Bowiem jest to obecnie nagminnie wykorzystywane przez przeróżne patologie pokroju np. @buks65 (zbanowany jako @bukowina) do ubliżania mi.
Zatem uważam, że taka opcja jak możliwość samodzielnego przez usera zablokowania albo otrzymywania tylko tych uzasadnień do pkt reputacji - albo nawet całkowicie punktów reputacji, powinna zostać wprowadzona tak aby szumowiny, odpady i temu podobna forumowa swołocz nie mogła tak się produkować, jak obecnie widoczne to jest dla Administracji w moim profilu.
Argument jaki otrzymałem w odpowiedzi na poprzednio to postulowane przeze mnie rozwiązanie uważam za żenująco niepoważny, gdyż napisano mi wtedy że "przecież nikt inny tego nie widzi"...
Oj, żebym to ja nie zaczął wysyłać poniektórym tego, czego "przecież nikt inny nie będzie widział" ????
A tak na poważnie, to jeśli jeszcze jest to możliwe to bardzo proszę w nowej wersji o wprowadzenie takiej w/w opcji z off/on uzasadniania w polu reputacji, która ukróci obecne praktyki obszczymurków, frustratów i oszołomów.
Pozdrawiam