hmm panowie cos mi sie zdawało ze dzis koło 16-17 mogą byc darmowe 3 spiny w betsafe ????
tylko jest jeden problem, nie pamietam czy to gdzieś słyszałem czy moze sniło mi sie to dziś w nocy ???? ale warto sprobowac... czemu nie ???? dawno spinersonów nie bylo to może chociaz tera dadzą...bo juz usycham wrecz nie ma gdzie grac, nigdzie nie daja smalcu za darmo eh...
do wyplaty sa 2 opcje : use my wallet i overnight express ale kurde nie wiem o co tu lata :/ jak sie tam zarejstrowac bo ne widze opcji dla polski.zna sie ktos na tym ?
zrobilem,mam teraz do wyplaty 75$,mialem okolo 1000 ale gralem za stawke 25$ na fruit frenzly i nagle mi znikła wiekszaosc kasy i zostało tylko 47$ ale dobilem do tych 75$,teraz nie wiem ja kto wyplacic sa tylko te 2 opcje co napisałem wyzej.
dan182 nie pisze się posta pod postem...
ja w google znalazłem cupon code do tego kasyna. trzeba było zagrać łącznie za ok 750$ i jak mi zostało 5$ do obrotu to pisało że nie mogę teraz zagrać
Z twojej lokacji (czyt. Polska) nie mozna wyplacac..
Jedno ale - w wiekszosci RTG-ow, nie mozna uzywac kodów no deposit pod rzad. Kasa z kodow musi (powinna) byc rozdzielona depozytem. Z ang : no free chips in a row.Co do Planet7 nie jestem pewien.
:jezoraobawiłem się i ugrałem 1350 $ i zleciłem to do wypłaty :-D
Oczywiscie w zadnym wypadku sie nie łudze ze mi to wypłaca , niewiem wogole co to sa za 2 opcje wypłaty :kwasny4565: , wybrałem tą overnight express i dla zabawy wyslalem im emaila ze chciałbym to otrzymac na Mooneybookers i podalem adres konta + podesłałem dokument z banku i skan dowodu z zasłonietym peselem tak dla jaj a co moze im sie za miesiac ciulnie i przeleja jak koledze z 1 posta
pobawiłem się i ugrałem 1350 $ i zleciłem to do wypłaty :-D
Oczywiscie w zadnym wypadku sie nie łudze ze mi to wypłaca , niewiem wogole co to sa za 2 opcje wypłaty :kwasny4565: , wybrałem tą overnight express i dla zabawy wyslalem im emaila ze chciałbym to otrzymac na Mooneybookers i podalem adres konta + podesłałem dokument z banku i skan dowodu z zasłonietym peselem tak dla jaj a co moze im sie za miesiac ciulnie i przeleja jak koledze z 1 posta :jezora: