>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pitbull poker 10$

K 0

kerek

Użytkownik
hmmm,.. Z tego co pamietam rejestrowalem sie tam juz dawno, promocja 10$ free trwa juz dosyc dlugo choc nie ma o niej ogloszenia na stronie, przynajmniej ja tego teraz nie znalazlem na ich stronie, korzystalem z tego bonusa.. Potem przestalem tam grac, po przegraniu 10$, ..ale zagralem sobie freerolka nie dawno, cos tam ugralem, teraz na stolach udalo mi sie dojsc do 50$ i.. mam 9 comp points, czyli slabo idzie z comp pointami na stolach:

One (1) Comp Point is awarded for playing in each raked game when the rake reaches:
$1.00 for:
pot limit games
no limit games
fixed limit games

SPECIAL BONUS - If the rake reaches $3, all players receive two (2) Comp Points.

Sit &amp; Go and Tournaments
For every $1 dollar of entry fee that you pay, you will receive four (4) Comp points.

----------------
Wniosek comp pointy trzeba zdobywac na turniejkach z buyin np: wlasnie sie zarejestrowalem 10+1$ wpisowe, gra 9 graczy ???? 200$ gwarantowane, 3 miejsca premiowane 40$ 60$ 100$ blindy 10min (11$ wpisowe lacznie czyli 44comp pointy powinny mi sie pokazac).. Rebuye przez pierwsza godzine, : OOO, ale cos mi sie wydaje ze pula wzrosnie bo wlasnie przez 11min juz 4 kolesi robilo rebuy&#39;a.., nieciekawie bo zostane w tyle jak mi zaraz karta nie pojdzie : EEEE

Na ich stronie odosnie bonusow od depozytu pending bonus to daja 10$ za kazde 100 comp point,.. (ale np jesli ten welcome bonus ktory daja odrazu od pierwszego depozytu 25$ to trzeba 200comp pointow uzbierac aby wyplacic)

Podejrzewam ze zeby wyplacic trzeba 100comp pointow uzbierac, i minimalna wyplata 50$.. ale trzeba to sprawdzic z supportem..

ps. ogolnie denerwujacy i wolny soft, ale jak sie wygrywa to idzie sie przyzwyczaic: ))))))))))

U 0

Usunięty użytkownik 13632

Gość
też już miałem tam konto założone więc z bonusa nici , ale zagadałem na czacie o bonus 10$ bo rejestrowałem konto w ubiegłym roku ,czekałem na bonus ale sie niedoczekałem , a gosc sprawdził moje dane, powiedział ze niemoze mi dać bonusu 10$free bo nienapisałem kodu przy rejestracji ,ale dał mi 5$ na spróbowanie gry ???? więc dobre i to ????

K 0

kerek

Użytkownik
aha to calkiem milo..
hmmm.. ale odnosnie comp points, na stronie maja napisane ze za kazdeo dolara wpisowego do turnieju jakiegos dostaje sie 4punkty.. zaplacilem 11$ wpisowego i dostalem 4 comp points.. a chyba powinienem jakies 44 dostac,.. hmm jakas lipa.. hmm, wie moze ktos cos jak i dlaczego tak malo tych punktow dostalem?

K 0

kerek

Użytkownik
gadalem z supportem, aby wyplacic trzeba zrobic depozyt 25$ (minimalny), a potem minimalna wyplata 50$ ...

WYPLACAL KTOS STAMTAD? bo nie wiem czy wplacac zeby mnie nie okradli; )

prusak12 0

prusak12

Użytkownik
Hello,

Welcome to PitbullPoker and thank you for creating an account with us.
In order to obtain the FREE $5 our policy is that we have to quickly verify
your information with a phone call which then we place the $5 into your
account. Simply contact our customer service instant chat at the time that
you would like to be contacted at and one of our agents will call you immediately

Also, we want you to be a PitbullPoker Player and we have a special deal for you!
If you have never made a deposit with us, we are offering you a true $30 INSTANT
DEPOSIT BONUS. This is for 1st time depositing players only! If you deposit $25
we are going to give you an extra $30 instantly. Therefore, you will have
$55 in your account that you can play with immediately.

To acquire this offer, simply login to your PitbullPoker account and make a
deposit using Promotional Code: 30R in our Cashier Payment System.
The bonus will be awarded instantly to your real money account. The only rule
is, you must earn a minimum of 200 Comp Points from the time you made the
deposit before you can cash out. Not valid with any other offer. This is an
incredible deal! Take advantage of it!

Zarejestrowałem się przed chwilą i takie cos dostałem. Umie ktoś to przetłumaczyć? Z góry dziękuję.

hugo_bosss 0

hugo_bosss

Użytkownik
Hello,

Welcome to PitbullPoker and thank you for creating an account with us.
In order to obtain the FREE $5 our policy is that we have to quickly verify
your information with a phone call which then we place the $5 into your
account. Simply contact our customer service instant chat at the time that
you would like to be contacted at and one of our agents will call you immediately

Also, we want you to be a PitbullPoker Player and we have a special deal for you!
If you have never made a deposit with us, we are offering you a true $30 INSTANT
DEPOSIT BONUS. This is for 1st time depositing players only! If you deposit $25
we are going to give you an extra $30 instantly. Therefore, you will have
$55 in your account that you can play with immediately.

To acquire this offer, simply login to your PitbullPoker account and make a
deposit using Promotional Code: 30R in our Cashier Payment System.
The bonus will be awarded instantly to your real money account. The only rule
is, you must earn a minimum of 200 Comp Points from the time you made the
deposit before you can cash out. Not valid with any other offer. This is an
incredible deal! Take advantage of it!
dostaniesz 5 dolcow jak zweryfikuja twoje dane przez telefon, a reszta tekstu to jakies pierdoly o aktualnych promocjach

A 52

androlo

Użytkownik
witam

ja konto w pitbul mam juz od dosc dawna
ale dzisiaj zagadalem na czacie z fajna babka i dodala mi 5$

super sprawa

jordan 0

jordan

Użytkownik
macie racje ???? zarejestrowalem sie kilka minut temu, wlasnie gadam z obsluga i zaraz bedzie 10$ ???? .
Jeszcze jedno ???? Sluchajcie jak dzwonia do was z zagranicy na komorke to jaki im podajecie nymer? 48 czy 048 po 48 podajcie 0 i dopiero numer komorki czy odrazu numer komorki mp 48 0 555 555 555 czy 48 555 555 555? ????

Panowie co trzeba zrobic zeby moc wyplacic bonus? Trzeba miec jakies punkty? gdzie moge sprawdzic ile tych punktow mam? ehh troche jestem zawedziony tym poker roomem bo gra tam tyle osob co pies naplakal. Wyplacal ktos od nich kase? Sa wyplacalni?
PS jak wygladala wasza rozmowa telefoniczna z obsluga? Mnie zapytal o imie i nazwisko i podal mi jakis kod. tylko nie wiem do czego ten kod bo jak chcialem zapytac to uslyszalem &quot;baj&quot; Podawali tez wam jakis kod?

//edytuj posty,nie pisz post pod postem :spokodfhgfh:

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
macie racje ???? zarejestrowalem sie kilka minut temu, wlasnie gadam z obsluga i zaraz bedzie 10$ ???? .
Jeszcze jedno ???? Sluchajcie jak dzwonia do was z zagranicy na komorke to jaki im podajecie nymer? 48 czy 048 po 48 podajcie 0 i dopiero numer komorki czy odrazu numer komorki mp 48 0 555 555 555 czy 48 555 555 555? ????

Panowie co trzeba zrobic zeby moc wyplacic bonus? Trzeba miec jakies punkty? gdzie moge sprawdzic ile tych punktow mam? ehh troche jestem zawedziony tym poker roomem bo gra tam tyle osob co pies naplakal. Wyplacal ktos od nich kase? Sa wyplacalni?
PS jak wygladala wasza rozmowa telefoniczna z obsluga? Mnie zapytal o imie i nazwisko i podal mi jakis kod. tylko nie wiem do czego ten kod bo jak chcialem zapytac to uslyszalem &quot;baj&quot; Podawali tez wam jakis kod?

//edytuj posty,nie pisz post pod postem :spokodfhgfh:
Wszystko pisze w tym temacie

jordan 0

jordan

Użytkownik
ile trzeba zdobyc tych punktow zanim bede mogl wyplacic bonus? pisaliscie cos ze trzeba wplacic jeszczw 25$ przed wyplata. Ok ale to chyba jest tak ze wplacasz 25$ i musisz jeszcze ugrac te camp pointy zanim bedziesz mogl wyplacic bonus. Myle sie?
Ile macie juz cam pointow? I kasy?
Ja mam 60$ i dopiero 3camp pointy ???? (
ok wiem juz wszystko. Trzeba wplacic 25$ i ugrac minimum 200comp point. mam juz 69comp point ???? Ciezko idzie z tymi punktami:/
Wyplacal ktos juz z was kase od nich?? Mam tam calkiem ladna sumke pieniedzy i mam nadzieje ze sa wyplacalni ???? Wczoraj podczas gry rozmawialem z jednym gosciem z USA i podobno mu wyplacili ( czekal 12dni ale kase dostal).

Powtarzam po raz ostatni, zebys edytował posty! :zoltakartka:

Do góry Bottom