hmmm,.. Z tego co pamietam rejestrowalem sie tam juz dawno, promocja 10$ free trwa juz dosyc dlugo choc nie ma o niej ogloszenia na stronie, przynajmniej ja tego teraz nie znalazlem na ich stronie, korzystalem z tego bonusa.. Potem przestalem tam grac, po przegraniu 10$, ..ale zagralem sobie freerolka nie dawno, cos tam ugralem, teraz na stolach udalo mi sie dojsc do 50$ i.. mam 9 comp points, czyli slabo idzie z comp pointami na stolach:
One (1) Comp Point is awarded for playing in each raked game when the rake reaches:
$1.00 for:
pot limit games
no limit games
fixed limit games
SPECIAL BONUS - If the rake reaches $3, all players receive two (2) Comp Points.
Sit & Go and Tournaments
For every $1 dollar of entry fee that you pay, you will receive four (4) Comp points.
----------------
Wniosek comp pointy trzeba zdobywac na turniejkach z buyin np: wlasnie sie zarejestrowalem 10+1$ wpisowe, gra 9 graczy ???? 200$ gwarantowane, 3 miejsca premiowane 40$ 60$ 100$ blindy 10min (11$ wpisowe lacznie czyli 44comp pointy powinny mi sie pokazac).. Rebuye przez pierwsza godzine, : OOO, ale cos mi sie wydaje ze pula wzrosnie bo wlasnie przez 11min juz 4 kolesi robilo rebuy'a.., nieciekawie bo zostane w tyle jak mi zaraz karta nie pojdzie : EEEE
Na ich stronie odosnie bonusow od depozytu pending bonus to daja 10$ za kazde 100 comp point,.. (ale np jesli ten welcome bonus ktory daja odrazu od pierwszego depozytu 25$ to trzeba 200comp pointow uzbierac aby wyplacic)
Podejrzewam ze zeby wyplacic trzeba 100comp pointow uzbierac, i minimalna wyplata 50$.. ale trzeba to sprawdzic z supportem..
ps. ogolnie denerwujacy i wolny soft, ale jak sie wygrywa to idzie sie przyzwyczaic: ))))))))))