>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

PiotreX10 "dyszka do dyszki"

P 7

piotrex10

Użytkownik
Witam wszystkich.

Postanowiłem w wolnej chwili dzielić się moimi przemyśleniami, typami. Głównie będę kładł nacisk na dyscyplinę, którą się interesuję, oglądam itp. czyli NBA. Poza tym piłka nożna praktycznie od urodzenia, a i tenisem nie pogardzę ;). Mam nadzieję, że coś uda mi się tutaj ugrać ciekawego i może też ktoś na tym skorzysta, oby na ✅.
W większości, to będą suche typy, aczkolwiek jeśli będzie chwila czasu na napisanie analizy, to na pewno się tutaj znajdzie ;). Z typów sam będę też korzystał, więc na pewno nie będą to pierwsze lepsze mecze jakie zagram.
Zastanawiałem się nad jednostkami, ale wydaję mi się, że po prostu będę podawał w złotówkach stawki.
Wszystkie typy i kursy będą podawane z bet365
Jeśli będzie to inny buk, to podam obok typu źródło. ]
Życzę wszystkim miłej gry i wysokich wygranych :cool:

P 7

piotrex10

Użytkownik
1) Charlotte Hornets - Utah Jazz @1
1,71/100zł
2)Orlando Magic - Minnesota Timberwolves @2
2,20/75zł

3)Los Angeles Clippers - Portland Trail Blazers @Over202,5 /1,40
Phoenix Suns @+8,5 - Detroit Pistons /1,43

ako. 2,002 /100zł

P 7

piotrex10

Użytkownik
4)Atlanta Hawks - Chicago Bulls @2
2,40/100zł

Zastanawiałem się długo nad tym typem i zdecydowałem pójść w stronę Byków. Hawks grali poprzedniej nocy pojedynek z Cavs i walczyli do samego końca o utrzymanie zwycięstwa. Oglądałem ten mecz i przyznam, że szczególnie Cleveland na własne życzenie w 4 kwarcie przegrało trochę w głupi sposób to spotkanie. Zbyt dużo strat i niewykorzystanych kontr, po których zamiast wjeżdżać pod kosz, rzucali z czystych pozycji zza łuku i nie trafiali w decydujących momentach (11/42 i 26,2%). Bardzo dobrze dysponowani byli Schroder D. i Bazemore K. i trafiali w decydujących momentach w 4 kwarcie, szczególnie zza łuku i trzymali dystans na +. Howard D. dołożył walkę na tablicach i 17 zbiórek. Więc, dlaczego gram na Bulls? Myślę, że na pewno są trochę bardziej wypoczęci. Taj Gibson jest znany z waleczności i dobrej obrony, a i w tym sezonie coraz bardziej jest wykorzystywany w ataku. Byki też mają kim straszyć, szczególnie liczę na Butlera i oczywiście doświadczenie Wade, który weźmie ciężar zdobywania punktów w decydujących momentach jak drużynie nie będzie szło. Może w końcu obudzi się Rondo? Ponieważ jak na razie, gra poniżej swoich umiejętności. Czasami też jest potrzebne przeczucie, a przy tym meczu coś mi podpowiada, że tutaj mogą decydować malutkie detale, więc dlaczego nie pójść w stronę Bulls po takim kursie lub dodatnim handi?

P 7

piotrex10

Użytkownik
5)Golden State Warriors - Dallas Mavericks @GSW powyżej 112,5/1,90
Los Angeles Clippers - Portland Trail Blazers @PTW powyżej 100/1.83

ako. 3,47/75zł
6)Los Angeles Clippers - Portland Trail Blazers @+15,5/1,44
Golden State Warriors - Dallas Mavericks @ powyżej 198,5/1,40

ako. 2,02/75zł

P 7

piotrex10

Użytkownik
7)Miami Heat - Chicago Bulls @+5,5/1,43
Milwaukee Bucks - New Orleans Pelicans @1/1,44

ako. 2,06/50zł
8)Denver Nuggets - Golden State Warriors @ powyżej 211,5/1,40
Sacramento Kings - Los Angeles Lakers @ powyżej 202,5/1,40
Miami Heat - Chicago Bulls @ poniżej 209/1,40

ako. 2,74/75zł
9)Miami Heat - Chicago Bulls @ 2/1,95
Denver Nuggets @+11,5 - Golden State Warriors /1,42

ako. 2,78/100zł

P 7

piotrex10

Użytkownik
10)Bulls @ Heat -&gt; Dwyane Wade powyżej 18,5 pkt @1.76/50zł
11)Pelicans @ Bucks -&gt; Anthony Davis (suma pkt, zb, ast) powyżej 42.5 pkt @1.87/50zł
12)Miami Heat - Chicago Bulls @-3,5
2,50/100zł
Zobaczymy jak pójdzie z meczami wcześniejszymi. Jeśli będzie na + to mam jeszcze kilka pomysłów na mecz Kings-Lakers.

Do góry Bottom