Strona jest 'po części' polskojęzyczna (menu, historia typów i takie podstawowe rzeczy), ale bez problemu mozna sie polapac po ang. I oczywiscie mozna grac zlotowkami ???? Wyplaty (tak jak wyzej napisane) - 1 darmowa w miesiaca (bardzo szybka wplata MB - kilkanascie minut)Witam!
Mam pytanie:
buk pinnacle ma stronę w języku polskim?
Można tam grać złotówkami?
Proszę o odpowiedź,bo to bardzo ważne...;-)w rubrykach: Adres Banku, Miasto, Region, Kod Pocztowy mam podać dane mojego oddziału czy głowne dane banku (tzn adres warszawski)?
Nie ma różnicy,Twoje dane powinny się zgadzać,a nie gdzie bank ma siedzibę.Proszę o odpowiedź,bo to bardzo ważne...;-)
zrobiłem tam >20 wypłatCzy potrzebne jest do pinnacle wysyłać skany dowodów, potwierdzać swoją tożsamość, czy coś w tym stylu, by wypłacić kase? Chętnie bym tam pograł, ale nie chce mi się bawić w skanowanie, czy latanie po pocztach.
wyczyść ciastka i spróbuj jeszcze raz się zalogowaćPodczas wejścia w zakładkę ,,depozyty/wypłaty" dostaję taki komunikat...
,,Fatal Error on www8.pinnaclesports.com
There was a problem with the page you were trying to reach and it could not be displayed.
We are very sorry for the inconvenience, Please close the browser and retry your application. An email is now sent to the administrator about this problem."
Miał ktoś podobny problem?
Ja zleciłem 21 grudnia wypłatę na konto bankowe. Była jednak informacja, że dopiero od 2 stycznia będzie aktywna realizacja przelewów - okres świąteczno-noworoczny. Zamroziłem środki... ehh, ale w sumie może to i dobrze. Myślę, że do końca tego tygodnia kasa będzie na koncie.Witam.
Czy ktos zlecal osatnio kase na konto bankowe? Bo ja od ponad 2 tyg czekam. Zawsze bylo w max 3 robocze,a teraz mija juz 10 roboczych.
Ja zleciłem wypłatę 1 stycznia a kase dostałem 7 stycznia (4 dni robocze) ALE przelew przyszedl z innego konta niz zwykle i jeszcze bank potracil mi za to 20 zl ! Zawsze dostawalem kase z HIGH STREET 42-46 KT10 ESHER z UK, teraz dostalem z Karaibów i przez to potrącenie 20 zł...Witam.
Czy ktos zlecal osatnio kase na konto bankowe? Bo ja od ponad 2 tyg czekam. Zawsze bylo w max 3 robocze,a teraz mija juz 10 roboczych.
Ja dostałem przelew z Antyli i też widzę, że sporo się zmieniło. Mimo iż przelew był w złotówkach i konto w banku też w złotówkach to w szczegółach transakcji mam opcję dzielenia kosztów (SHA) tak jakby był to przelew walutowy. Wcześniej przelewy były z WORLDPAY i jakoś mniej mnie to raziło w oczy, a teraz nie dosyć, że przelew z raju podatkowego, to jeszcze ten adres przypałowy.Ja zleciłem wypłatę 1 stycznia a kase dostałem 7 stycznia (4 dni robocze) ALE przelew przyszedl z innego konta niz zwykle i jeszcze bank potracil mi za to 20 zl ! Zawsze dostawalem kase z HIGH STREET 42-46 KT10 ESHER z UK, teraz dostalem z Karaibów i przez to potrącenie 20 zł...
Chyba trzeba bedzie wpłacać i wypłacać przez MB - tam jest przynajmniej 7 zł. Ew wpłata na kolejnego buka, który wypłaca za free np sportingbetJa dostałem przelew z Antyli i też widzę, że sporo się zmieniło. Mimo iż przelew był w złotówkach i konto w banku też w złotówkach to w szczegółach transakcji mam opcję dzielenia kosztów (SHA) tak jakby był to przelew walutowy. Wcześniej przelewy były z WORLDPAY i jakoś mniej mnie to raziło w oczy, a teraz nie dosyć, że przelew z raju podatkowego, to jeszcze ten adres przypałowy.
Też doszłam do tego wniosku, że może dałoby rade przez innego buka wypłacać trzeba się tylko upewnić, w którym bukmacherze mozna wpłacic i odrazu wypłacić bez robienia obrotu (nie wiem, czy przypadkiem betsson nie daje takiej mozliwości) - ewentualnie to money - zawsze to 7zł a nie 20...Chyba trzeba bedzie wpłacać i wypłacać przez MB - tam jest przynajmniej 7 zł. Ew wpłata na kolejnego buka, który wypłaca za free np Sportingbet