A jak to jest z wypłatami na MB. Tylko pierwsza wypłata w miesiącu jest darmowa, a pozostałe są płatne??? Przynajmniej tak jest w ich regulaminie. Jeśli to prawda to lipa.....
Rozegranie dwóch pełnych setów zalicza zakład.Wie ktoś może jak w tym buku rozliczają krecz w tenisie??
Troch późnawo, ale zapomniałem o tym.Orientuje sie ktoś czy jest jakaś promocja w tym buku, która wyjaśniłaby poniższą sytuację.
Zarejestrowałem sie i dokonywałem pierwszy przelew w następujący sposób:
Jako przelew użyłem Bank wire transfer najpierw wypełniłem formularz na kwotę 150zł i zaakceptowałem ale żadnej kaski im z konta nie wysłałem bo zapomniałem. Następnego dnia jeszcze raz użyłem opcji Bank wire transfer i wypełniłem formularz na kwotę 100zł i taką też kwote posłałem. Dziś patrzę a na koncie mam 150zł zamiast 100zł
Z góry dziękuje za wszelkie wyjaśnienia
czyli maja konto w polskim banku a chca jakies papiery???na przeliczniku nie stracisz kase dostaniesz po 3 dniach
Liczą z dogrywką.jak rozliczaja zaklada under/over w koszu, dogrywka jest wliczana ?????
mam problem z wyliczeniem. Wygranej dlaczego akurat taka, czyli 9,06j
KUPON
La Liga Real Madrid vs Valencia 1.348 2:0
Portuguese Academica Coimbra vs Benfica 1.321 2:3
Segunda Liga Numancia vs Hercules (0 and +0.5) 1.877 ZWROT/ 1:1
stawka 5,8j
Wygrana 9,06j + 5,8j zkaład
Na jakiej podstawie wyszło im 9,06j. Zakład akumulowany. Troche liczyłem i takiej kwoty nie potrafiłem uzyskać. Mam nadzieje, ze nie robiłem gdzieś lamerskiej pomyłki. Z góry dzieki za pomoc. Pozdro..