mrbrightside
Użytkownik
co musiałoby sie stac żeby pinnacle znow zaczął świadcyc usługi Polakom?? nowa ustawa hazardowa?? czyli za 4 może 8 albo 12 lat..
Nie jest mieszkańcem następujących krajów:
i. Stany Zjednoczone Ameryki i ich terytoria;
ii. Republika Francuska i jej terytoria;
iii. Zjednoczone Królestwo Wielkiej Brytanii i Irlandii Północnej;
iv. Holandia (w tym Curacao i inne kraje oraz terytoria wchodzące w skład Królestwa Holandii);
v. Hiszpania;
vi. Niemcy;
vii. Singapur;
viii. Koreańska Republika Ludowo-Demokratyczna
ix. Dania; - DUŻO SIĘ MÓWIŁO O DUŃSKIM MODELU
x. Filipiny;
xi. Syria;
xii. Turcja;
xiii. Polska;
xiv. Irlandia;
xv. oraz wszelkie inne kraje, które mogą zabraniać oferowania mieszkańcom lub wszelkim przebywającym w nim osobom uprawiania hazardu przez Internet.
Wysłałem Ci PW.Ktoś z więcej grających może podrzuci sprawdzonych brokerów, którzy oferują całość oferty pinnacle ? albo takich ze sportami halowymi ? bukami poza azjatyckimi + pinnek ?
nie mogę pisać prive dlatego tuJa się trochę dziwie, że tak mało osób z forum (nie spotkałem nikogo jeszcze) gra u bukmacherach z bitcoinami. Bitcoiny są anonimowe, limity stawek bardzo duże, określone przy każdym becie, buki wypłacalne jak najbardziej itd. np. Cloudbet - gra tam dużo amerykanów, więc chyba mają gdzieś kto u nich gra, oczywiście nikt nie żąda dowodu etc przy wypłacie, kursy jak na bet365.
Nie wiem jak z tenisem, bo go nie gram, ale buk jest oczywiście wypłacany, limity są duże, buków z bitcoinami jest sporo, możesz poszukać w google, ja jednak gram w tym konkretnym, ze względu na bogatą ofertę, kursy no i fajną ofertę live.nie mogę pisać prive dlatego tu
mam pytanie czy znasz więcej bukmacherów z bitcoinami jak ten Cloudbet, i czy masz doświadczenie jak u nich z wypłacalnością i limitami (interesuje mnie gra itf tenisa)
dzięki za odpowiedź.
kolego zalogowalem sie tam ale nie moge zlozyc depozytu. jak to sie robi ?Nie wiem jak z tenisem, bo go nie gram, ale buk jest oczywiście wypłacany, limity są duże, buków z bitcoinami jest sporo, możesz poszukać w google, ja jednak gram w tym konkretnym, ze względu na bogatą ofertę, kursy no i fajną ofertę live.
Zresztą wejdź i sam zobacz ofertę i kursy: http://www.cloudbet.pl/
wiem ze bitcoiny tylko nie wiem jak je kupic i jak je tam przelac. robie zloz depozyt i nic nie dzialaDepozyt składasz za pomocą Bitcoinów, jeśli nie wiesz co to jest, to sobie nie pograsz ????
To, że Polska to Bolanda, to nie znaczy, że inni mogą tu robić co im się podoba. Co innego Internet, który obszarem RP nie jest.Od kiedy to polskie prawo obowiazuje zarejestrowane za granica firmy?
1 BTC gdy chcesz kupić go z kantoru kosztuje około 4800-4850 zł, gdy chcesz sprzedać to około 4600 zł (kurs się regularnie zmienia). Oczywiście nie musisz kupować okrągłego 1 btc, możesz kupić np. 0,01 BTC za tam parę dych. Wypłata z buka jest darmowa, wpłata kosztuje tyle ile weźmie Twój portfel bitcoin, najczęściej około 0,10-0,20$. Możesz wpłacić okrśloną ilość jednostek do buka, obracać sobie nimi i wypłacać tylko zyski, ew. trzymać kasę na swoim portfelu BTC np. Blockchain (najpopularniejszy). Nie musisz każdych 20 zł wypłacać na konto bankowe, a potem z powrotem wpłacac chcąc postawić na real po kursie 1,10... Nie są to jakieś bandyckie prowizje, nie mam interesu w namawianiu kogoś, graj dalej w Pinnku, do marca masz czas ????Ale bitcoiny to jak Skrill?
Czyli trzeba kupic i sprzedac potem za prowizja i zbojeckie kursy na przeliczeniach i przewalutowaniach?
Depozyty i wyplaty w bitcoinach sa za darmo?
Wpisz w google kantor bitcoin/ giełda bitcoin, tam możesz je kupić.wiem ze bitcoiny tylko nie wiem jak je kupic i jak je tam przelac. robie zloz depozyt i nic nie dziala
zrobilem 1 przelew na probe 100 zl najpierw z banku na polski portfel ze 100 zl zostalo mi 93.5 zl po przleaniu na konto buka stracilem koljne 1.5 zl i tym samym zostalo mi okolo 92 zl.stracilem na tej transkacji prawie 9 procent a gdzie tu jeszcze strata odnosnie sprzedazy bitcointow? gdzie tu oplaclanosc?1 BTC gdy chcesz kupić go z kantoru kosztuje około 4800-4850 zł, gdy chcesz sprzedać to około 4600 zł (kurs się regularnie zmienia). Oczywiście nie musisz kupować okrągłego 1 btc, możesz kupić np. 0,01 BTC za tam parę dych. Wypłata z buka jest darmowa, wpłata kosztuje tyle ile weźmie Twój portfel bitcoin, najczęściej około 0,10-0,20$. Możesz wpłacić okrśloną ilość jednostek do buka, obracać sobie nimi i wypłacać tylko zyski, ew. trzymać kasę na swoim portfelu BTC np. Blockchain (najpopularniejszy). Nie musisz każdych 20 zł wypłacać na konto bankowe, a potem z powrotem wpłacac chcąc postawić na real po kursie 1,10... Nie są to jakieś bandyckie prowizje, nie mam interesu w namawianiu kogoś, graj dalej w Pinnku, do marca masz czas ????
Wpisz w google kantor bitcoin/ giełda bitcoin, tam możesz je kupić.