>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pilne informacje dotyczące Twojego konta

satanael 13

satanael

Użytkownik
@wersus
powiem inaczej : jeśli nie chcesz być stratny na zakładach bukmacherskich u buka naziemnego musisz mieć 13% Yieldu rocznie. Żeby myśleć o efektywnej grze musisz mieć 17-18 % yieldu rocznie. Jeśli patrzysz pod kątem &quot;troche niższe kursy&quot; to jesteś niedzielnym graczem co puszcza taśmy w STSach, który nie patrzy długoterminowo na swój kapitał. Buki, które wykupią licencję też będą musiały odprowadzać podatek i jeszcze zarobić na marżach. Znalezienie value będzie graniczyło z cudem.

K 7

kshyhu

Użytkownik
WERSUS, nie próbujesz nawet wysłuchać argumentów, jakie przytaczają Ci inni. Cenzura jest bardzo zła i w naszym kraju powinniśmy być na to szczególnie uczuleni, ponieważ mamy historię taką, a nie inną. Ty pewnie tego nie pamiętasz, ale zapytaj rodziców jak to było, kiedy władza dyktowała obywatelom co jest dla nich dobre, a co złe. Co mogą oglądać, czytać i o czym rozmawiać. Dziś nakazują dostawcom usług internetowych blokować strony bukmacherskie, a jutro - fora dyskusyjne czy strony stowarzyszeń. Tak powoli podporządkowuje się sobie społeczeństwo, I jak robi się to powoli, to nikt nie krzyczy, bo nie rzuca się to aż tak w oczy.
Nie zastanowiło Cię, że gdyby chodziło naprawdę o dobro państwa, to rozegrano by to kompletnie inaczej? Rynek bukmacherki w Polsce jest ogromny, graczy w naszym kraju są setki tysięcy - jest to łakomy kąsek dla każdej firmy bukmacherskiej. Czy nie wystarczyło usankcjonować gry w necie u zagranicznych buków na zasadzie &quot;ok, to wy sobie działajcie dalej, ale 10% od ZYSKU wędruje do budżetu&quot;. Kura znosząca złote jaja! Ale nie - u nas lepiej taką kurę ubić albo w najlepszym wypadku wypłoszyć do zagrody sąsiada. W międzyczasie wprowadzając elementy cenzury w Sieci. Ale tego przecież nikt nie zauważył, bo wszyscy mówią o bukach, prawda...?

wersus 18

wersus

Użytkownik
@Satanael kurs to pojęcie względne. Teraz po wymogu grania u Polskich buków te zarobki będą mniejsze lub równe.
Nie gram zawsze identycznych kursów wiec pewnie będzie jak zwykle ok. 1000zł miesięcznie do przodu, ale bywają miesiące na 0zł
Nie będe powtarzał jak mantrę jak niektórzy tutaj że podatek dochodowy itp.itd
Mój punkt widzenia jest z pozycji osoby która normalnie pracuje na etacie - okolice średniej krajowej. Nie muszę wcalę grać jeśli bym się zmusił:p w końcu to nie moje jedyne źródło utrzymania.

I 0

igor0001

Użytkownik
wersus, czytam twe wywody i aż się musiałem specjalnie zarejestrować na forum by odpisać. Chłopie, idź się leczyć. Narzekasz na zagranicznych buków a sam w nich grasz. To się nazywa hipokryzja. To pierwsze. Drugie - swojego życia nie masz, że chcesz decydować o tym co mają inni robić? Zajmij się sobą.
Kary, blokady itp. nie są dobrą metodą walki z uciekającymi podatkami. Podatki uciekają bo OBYWATELE wolą grać za granicą. Niech stworzą warunki dla firm by te chciały funkcjonować u nas. To samo się tyczy innych branży. Smęcisz, że niemieckie czy amerykańskie kupujemy. Gdyby u nas były warunki do rozwoju i bezpiecznego prowadzenia biznesu, to mielibyśmy swoją &quot;Nokie&quot;. I Niemcy by u nas kupowali.
Inna sprawa, że Niemcy i tak od nas bardzo dużo kupują.

wersus 18

wersus

Użytkownik
@Igor0001
po pierwsze primo: widze czytałeś treści wyciągnięte z kontekstu. Nie narzekam na zagranicznych buków tylko piszę że trzeba się pogodzić że ich nie będzie. Próbuje znaleźć pozytywy całej tej sytuacji pokazując że granie w u Polskich bukmacherów będzie miała wiele plusów dla wzrostu przychodów Państwa
po drugie primo: obywatele wolą grać za granicą ?? wypowiem się za siebie np. dla mnie brak tak szerokiej oferty i możliwość zamknięcia zakładu przed czasem przemawiają nad zagranicznymi - ale myślę wachlarz spotkań się poszerzy a dodatkowe &quot;funkcje&quot; pewnie dojdą bo gracze którzy do tego pory nie grali u Polaków będą o to prosić. Zaś mniejszy kurs po przeliczeniu (podatki) to wyżej opisałem że nie ma znaczenia dla grających od tak sobie - a jak grasz zawodowo to się musisz pogodzić.
po trzecie primo ultimo: piszesz o warunkach -
Niech stworzą warunki dla firm by te chciały funkcjonować u nas
ale sami te niekorzystne warunki stwarzamy. Tobie oczywiscie głównie chodzi żeby rząd stworzył warunki dla zagranicznych bukmacherów ale bez kosztów podatku dochodowego - znasz może przyczynę dlaczego tak jest. Myślisz że jeden z drugim politykiem tupnął nóżką że &quot;nie i koniec&quot; Rozeznaj temat bo chyba jesteś z tych co tylko wymagają ale nic nie dają w zamian.

P 0

poloziom

Użytkownik
Ja mam takie pytanie, kiedy jest ostatni gwizdek na wypłatę z bet365, rozumiem że 29 marca przed północą naszego czasu? Czy do 30marca włącznie?
Pozdrawiam

L 234

lalus85

Użytkownik
Ja mam takie pytanie, kiedy jest ostatni gwizdek na wypłatę z bet365, rozumiem że 29 marca przed północą naszego czasu? Czy do 30marca włącznie?

Pozdrawiam
Wypłaty zlecisz nawet i za rok do 30 marca możesz stawiać zakłady , po tym czasie konto będzie niekatywne , a środki dostępne . W razie chęci wypłaty kontakt chatowy bądź telefoniczny i wypłatę zlecisz bezproblemowo

B 0

bartc1

Użytkownik
Panowie,
a jak wygląda sytuacja z bwin i bet at home? Można grać tam po 1 kwietnia czy wypłacać kasę w marcu?
Mam dodatkowo taką sytuację, zorientowałem się ze na obu bukach mam po 2 tys i nie obrócone wogóle. Czy będzie problem z wypłatą jesli w kwietniu oba w/w buki nie pozwolą grac?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
To jest temat/dział o bet365, a nie innych bukmacherów.
Piszemy, zdajemy pytania w odpowiednich miejscach na forum. Nie róbcie bałaganu.

Do góry Bottom