Witam, chciałbym założyć konto na jakimś zagranicznym buku bez podatku bo ile można się dawać dymać. Głównie gram single, duble z tenisa i csa stawkami 300-500zl.
Jakiego polecenia bukmachera? Chodzi mi zeby było łatwo szybko i bezpiecznie
Witam, chciałbym założyć konto na jakimś zagranicznym buku bez podatku bo ile można się dawać dymać. Głównie gram single, duble z tenisa i csa stawkami 300-500zl.
odkad wycofali ecopayz, to wydaje mi sie ze nalezy korzystac z portfela muchbetter. wg mnie unibet i betsson. jeśli dobrze ci na tym idzie to mzoesz sie podzielic. niekonicznie szerszej publice
W tej chwili chyba jesteśmy na jakimś etapie przejsciowym. Betsson wykopał Polaków. Ecopayz wykopało bukmacherów, czyli wszystkich. Można świrować z dwoma portfelami jeton + revolut, ale wydaje mi się, że buki za wiele obecnie tracą i za miesiąc czy dwa, znajdzie się takie rozwiązanie jakim był eco - by wystarczał jeden portfel. Może na razie obskocz wszystkie promocje "bonus za rejestrację" u każdego z "legalnych" buków. Trochę ich już jest. Grać na co dzień nie ma tam sensu, ale jeśli umiesz typować, to obrócisz ile trzeba i zgarniesz te bonusy i zakłady bez ryzyka.
Ja obecnie gram w 1xbet i 22bet, wypłacam kryptowalutami na giełdę Binance do której mam kartę Visa. Wiadomo, że trzeba zrobić chociaż jeden depozyt krypto. Później można wpłacać obojętnie czym i wypłaty zlecać w krypto.
Ja obecnie gram w 1xbet i 22bet, wypłacam kryptowalutami na giełdę Binance do której mam kartę Visa. Wiadomo, że trzeba zrobić chociaż jeden depozyt krypto. Później można wpłacać obojętnie czym i wypłaty zlecać w krypto.
Prawda, jest to jakieś wyjście, tyle że sam przyznasz, że raczej dla ludzi ogarniających temat krypto. Ktoś "zielony" będzie się po prostu bał tego ruszać. Nigdy nie zastąpi to prostego schematu 1 knto u buka - 1 portfel.