>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pierwsze kroki małego żuczka

L 0

left_toth

Użytkownik
Witam!
Od dzisiaj i ja chciałbym dzielić się swoimi typami. Zobaczymy jak mi to będzie wychodziło ????
I Kupon:
Shamrock Rovers Tottenham Hotspur typ 2 1.44 ✅
Ostatni, decydujący mecz w grupie. Po przegranej z Paokiem w ostatniej kolejce Totenham może liczyć tylko na cud. Wczoraj taki cud był w Krakowie to dlaczego nie miałby być tutaj. Totenham powinien bez trudu wygrać z przeciętnym Shamrock i liczyć na wygraną Paoku na własnym boisku z Rubinem

Atletico Madryt Stade Rennais typ: 1 1.45✅
Mimo, że Atletico w tym sezonie nie zachwyca mając taką strzelbę w napadzie jak Falcao to ten mecz spokojnie powinni wygrać dzięki czemu wygrają całą swoją grupę
Całkowity kurs: 2.09
Edit:
Oba typy co podalem weszły bez problemu, ale cos mnie podkusiło by dorzucić AZ i przedobrzylem ????
No nic ???? Moze jutro bedzie lepiej ????

L 0

left_toth

Użytkownik
II kupon:
Slask Wroclaw - Turow Zgorzelec Typ:2 Kurs: 1,60 ✅
Turów jest jednym z poważniejszych, jak nie najpoważniejszym kandydatem do gry w finale Mistrzostw Polski, a jeśli tak ma być to własnie takie trudne mecze jak we Wrocławiu Turowianie powinni wygrywać
FC Bayern Monachium - 1. FC Köln Typ: x2 Kurs: 2.65 ⛔
Wiem wiem, wielu napisze, zem szalony, ale pamiętam mecze i to niedawnymi czasy kiedy Koln potrafiło wygrywać z Bayernem, więc dlaczego nie teraz :0 Peszko mecz życia i po kłopocie ???? A jak nie to zawsze liczę, że choć ten remis uszczkną. To nie jest juz ten sam Bayern co z początku sezonu gdzie przez 11 spotkań nie stracił bramki...
Całkowity kurs: 4.24
Niby Bayern wygrał, a typ mi nie wszedł, ale miałem za niego zwrot i przy dodaniu Galaty z handi troche kasy wczoraj wpadło ????

L 0

left_toth

Użytkownik
III Kupon:
Dziś bez wyjaśnienia, bo jak to w sobotę dużo obowiązków na głowie

Wigan Athletic - Chelsea FC Typ 2 1.35 ⛔
Wrrrr W pon potrafią wygrać z M.City a dziś remis i to po błędzie Cecha
SC Freiburg - Borussia Dortmund Typ:2 1.57 ✅
AC Milan - AC Siena Typ 1 1.28 ✅
Olympique Lyon - Evian Thonon Gaillard FC Typ 1 1.40 ✅
Olympique Marsylia - FC Lorient Typ 1 1.55 ✅
FC Porto - Maritimo Funchal Typ 1 1.22 ✅
Całkowity kurs: 7.18 ⛔
Do boju ????
Jutro też jest dzień ????

L 0

left_toth

Użytkownik
IV kupon:
Taki singielek na jutro, rano wrzucę coś większego
Ukraina-Polska typ;1 kurs: 1.60 ✅
Chodzi oczywiście o biatlon i sztafete mieszaną. U nas tylko kobiety biegną dobrze, Sikora to nie ten sam Tomek, a Ukraina biegnie w najmocniejszym składzie
Edit: Nie bez zgrzytów, ale singiel wszedł

L 0

left_toth

Użytkownik
V kupon
Caja Laboral - Fc Barcelona koszykówka, typ caja laboral handi + 5,5 kurs: 1,95 ✅
Niezwykle interesujący mecz w Lidze hiszpańskiej. Barca wymęczona meczem z Włochami w Eurolidze dziś może się męczyć z bardzo dobra Cają. Wygrać wygra, ale w ostatnich minutach
M.City - Arsenal typ 1 kurs 1.72
Wiadomo jakich napastników ma M.City a jakich obrońców, którzy lubią strzelać do własnej bramki Arsenal. Mecz moim zdaniem pewny ✅
Całkowity kurs 3,35 ✅

L 0

left_toth

Użytkownik
Podsumowanie weekendu:

Typów: 13
Trafionych: 11
Nietrafionych: 2
Skuteczność: 85%

Pierwszy weekend z typowaniami poważnymi jak najbardziej udany. Postaram się codziennie coś ciekawego dorzucać. Mam nadzieje, że będziecie czerpać i lajkować moje typy ????

L 0

left_toth

Użytkownik
VI kupon
Dziś mało interesujących spotkań, ale każdy sobie może coś wybrać ????
Większość w miarę pewnych 7/10, co do Marussi z Panatą, tylko 2 razy w ostatnich 8 spotkaniach przegrała więcej niż 32 pkt więc liczę, że teraz też sobie da radę ????

Uploaded with ImageShack.us
⛔⛔⛔⛔⛔⛔
Kurcze: 5 kupon pod rząd przegrany jednym meczem ????

L 0

left_toth

Użytkownik
Fortuna Dusseldorf - borussia dortmund - kto zakwalifikuje się? Borussia kurs 1.30 ✅
Sevilla- San Rogue typ 1 kurs 1.20 ✅
Cagliari - Milan typ 2 kurs 1.50 ✅
TBV Lamgo - Fuchse Berlin typ 2 kurs: 1.50 ✅
Kurs całkowity 3.51 ✅✅✅✅
Mimo, że Sevilla jeszcze gra, ale juz 2-0 więc nie sądzę, aby się coś zmieniło ????

L 0

left_toth

Użytkownik
Liczę, że podobają się Wam moje typy, moje kupony. Czekam na większą aktywność. Na jakieś komentarze, spostrzeżenia Wasze w moim kierunku. Licze na dyskusję w temacie ????

Do góry Bottom